- 4 Eylül 2014
- 288
- 245
- 33
çok uzun zamandır girememiştim yeni gördüm bebişi hayırlı uğurlu olsun çook sevindim :)Herkese günaydın kızlarrrr
Canım benim ya duygulandırdın beni şimdi kucağına almışsındır evladını sağlıkla inşallahAlpininde dediği gibi önemli olan sağlıkla kucağına alman ikiside doğum sonuçta Darısı tüm hamilelere ve isteyenlere inşallah
canım benim anca gördüm çok sevindim hayırlı uğurlu olsun :)Benim drumda hep der nasibi varsa elbet olacak diye biraz rahat olmakta fayda var abla
Kızın doğmuştur şimdi canım hayırla sağlıkla büyüt inşallah darısı biz bekleyenlere inşallah
Allah razı olsun canım sağolasın :)canım benim anca gördüm çok sevindim hayırlı uğurlu olsun :)
Ayy MasaAllah 27.haftaya girmiş ne çabuk geçiyor zaman.çok uzun zamandır girememiştim yeni gördüm bebişi hayırlı uğurlu olsun çook sevindim :)
Sağlıkla doğsun inşallah gülüm. Dualarım seninle kuzum.İyi geceler kızlar, kusura bakmayın Yen'i yazabildim...
Sabah 08:00 doğumum var ❤ cok heyacanlıyım uyuyamıyorum... okuyan herkesten dua bekliyorum...çok isterdim normal doğumu yaşamayı ama biliyorsunuz bir sezeryanım vardı, kısmet böyle oldu... kızımı inşallah sağlıkla kucağıma alırım... Rabbim her isteyene yaşatsın bu uykusuz geceyi... hakkınızı helal edin güzel yürekliler, inşallah kızımı sağ Salim kucağıma aldım yazmak nasip olur❤ Dualarımda olacaksınız, öptüm sizi
Sağol canım benim Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimizeçok uzun zamandır girememiştim yeni gördüm bebişi hayırlı uğurlu olsun çook sevindim :)
Daha cok erken beklemelisin 14.gun net sonucu alirsin su an ignenin etkisidir.Merhaba kizlar. Tecrübeli annelerden fikir almak istiyorum. Geçen carsamba 3. Asilamami oldum bugun 7. Gunum. Gögus acisi şisme kasik batmalari haricinde ilk defa bu asilamamda adet gorur gibi neredeyse şeffaf kokusuz akintim basladi 3 4 gundur.1. Asilamamdada kasik agrisi gogis sismesi acimasi olmustu onlari dikkate almiyorum beni yanilttilar daha once ama sizlerdede yogun seffaf su gibi akinti olmusmuydu hamile oldugunuzu ogrenmeden once. Hamilelik belirtisi olabilir mi? Dün gebelik testinde 2. Cizgi silik cikti ama ignenin etkisidir diye dusundum dikkate almadim. Ama bu akinti olayi cok kafami karistiriyor. Sizce olabilir mi?
valla canım benim zaman geçiyor inşallah kavuşacağız bebişlerimize :) maşallah senin de az kalmış sayılırAyy MasaAllah 27.haftaya girmiş ne çabuk geçiyor zaman.
Kiz di mi bebis
Arada ben burdayım de :)
valla canım şükür zaman geçmiş :) ufak ufak başladık hazırlıklara hersey minicik :) tez zamanda isteyen tüm arkadaşlarımızın başına inş :)hamaratcann Canım zaman ne çabuk geçiyo 27 olmuşsun hazırlıklara başladın mı nasılsınız :)
_Verda_ canım son durum nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?