Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

çok uzun zamandır girememiştim yeni gördüm bebişi hayırlı uğurlu olsun çook sevindim :)

Benim drumda hep der nasibi varsa elbet olacak diye biraz rahat olmakta fayda var abla

Kızın doğmuştur şimdi canım hayırla sağlıkla büyüt inşallah darısı biz bekleyenlere inşallah
canım benim anca gördüm çok sevindim hayırlı uğurlu olsun :)

Sağlıkla doğsun inşallah gülüm. Dualarım seninle kuzum.

Merhaba kizlar. Tecrübeli annelerden fikir almak istiyorum. Geçen carsamba 3. Asilamami oldum bugun 7. Gunum. Gögus acisi şisme kasik batmalari haricinde ilk defa bu asilamamda adet gorur gibi neredeyse şeffaf kokusuz akintim basladi 3 4 gundur.1. Asilamamdada kasik agrisi gogis sismesi acimasi olmustu onlari dikkate almiyorum beni yanilttilar daha once ama sizlerdede yogun seffaf su gibi akinti olmusmuydu hamile oldugunuzu ogrenmeden once. Hamilelik belirtisi olabilir mi? Dün gebelik testinde 2. Cizgi silik cikti ama ignenin etkisidir diye dusundum dikkate almadim. Ama bu akinti olayi cok kafami karistiriyor. Sizce olabilir mi?

Daha cok erken beklemelisin 14.gun net sonucu alirsin su an ignenin etkisidir.
Insallah guzel hayirli sonuclar alirsin..

Ayy MasaAllah 27.haftaya girmiş ne çabuk geçiyor zaman.
Kiz di mi bebis
Arada ben burdayım de :)
valla canım benim zaman geçiyor inşallah kavuşacağız bebişlerimize :) maşallah senin de az kalmış sayılır
bi bakayım kimler napmış netmiş derken kızların haberini gördüm ve inanılmaz sevindim

"...Kederleri gideren, sıkıntıları kaldıran, zor durumda kalanların dualarını kabul eden, dünya ve ahiretin rahmanı ve rahîmi olan Allah’ım! Bana ancak sen merhamet edersin, bana Senden başka hiç kimsenin merhametine ihtiyaç duymayacak bir merhamet ihsan eyle." Amin .

(Hâkim, "De’avât", No:1898)

Esselamu aleyküm ve rahmetullahi, ve berekatuhû. ...
Hayırlı cumalar. .☺☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…