- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Aminn canım inşallah.. bana herkes erkek tahmini yapıyo ama ekşi ve Ayşe hikayesi bende tutcakmı bakalımNormalde bende oldukça tatlı yiyen biriyim şimdi ekşi diyince ağzım sulanıyo özellikle mevsiminde olduğumuz yaz ekşi yaz meyveleri
Çağla yemedim canım çekmedi ama yeşil erik baya bi çekiyo canım Allah'tan mevsimiAynen erikl ve çağlaaa
Benim yumurtalar sağdaydı alpicim ondan dolayı erkek diye düşünüyodum ama tatlıya karşı aşırı karşı duruş kafamı karıştırdı amaan sağlıkla hayırlı olsunda kız olsun erkek olsunBanada herkss erkek demisti hep eksi yemistim tatli hic canim.cekmezdi taki bu haftalara kadar simdi cikolata ekmek yemekten kendimi alikoyamiyorum :)
Kese sagda solda muhabbetinde kesinlikle icime kiz dogmustu doktor kiz deyince hic sasirmamistim :)
Benimde sağdaydiBenim yumurtalar sağdaydı alpicim ondan dolayı erkek diye düşünüyodum ama tatlıya karşı aşırı karşı duruş kafamı karıştırdı amaan sağlıkla hayırlı olsunda kız olsun erkek olsun
Canım benim sağlıkla al kucağina inşallah sen ve diğer arkadaşlarım. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ne heyecanlısındır şimdi:) ay yerimmAl_pi @deeploneliness @vesselam_
Kızlaaaar az önce nst den çıktım sancı görünmüyor, drum bize müsade ediyor ayın 2,3 üne kadar gidebiliriz dediartık pzrtesi netleşir herhalde... bnm kıs hep sürpriz yaptı devamda ediyor... çok duygusalım hiç sormayın onu düşündükçe gözyaşımı tutamıyorum... özlemcim dediğin gibi birazda geçen yıl aklıma geliyor gerçekten çok ağırdı yaşadıklarımız Rabbim herkese o acıları dindirecek mutluluklar nasip etsin bu arada bende hamileliği sevmişim okadar riskli okadar stresli olduğu halde... Yen'i gebelik hbrlerine ayyyy ne gzl diyorum nasıl bir özlem yaşamışsak içimizde doyamadım ❤
Kızlar rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin, sizlerle yine dertleştim rahatladım... iyi ki böyle bir grubumuz varmış... kocaman öptüm herkesi ❤
Canim iyi ettin.. nasilsin her sey yolunda mi .. masallah 31 hafta olmuş nasil da gecio zaman daha dun gibi.. ne var ne yok kusurma bakmayin topige ugrayamadim hic aksamlari bdv ye bakip çıkıyorum okuyorum öyle..
Demin kan verdim gülüm bekliyorum. 12 de anca çıkar dediler. Duâ bekliyorum sizlerden kuzum. Sen nasılsın? Tekrar gittinmi doktora? Son durum nedir?Hayırlı günler herkeslere nasılsınızLeYLa_21 abla Dra gittin mi habersiz bırakma
Yok abla ben yarın gideceğim tekrardan inşallah pozitifi görmek nasip olsun. Banada dua edin inşallah yarın hayırlı bir haber alayımDemin kan verdim gülüm bekliyorum. 12 de anca çıkar dediler. Duâ bekliyorum sizlerden kuzum. Sen nasılsın? Tekrar gittinmi doktora? Son durum nedir?
Amin gülüm hep duâ ediyorum canım. Hepimiz mutlu olalım inşallah gülümYok abla ben yarın gideceğim tekrardan inşallah pozitifi görmek nasip olsun. Banada dua edin inşallah yarın hayırlı bir haber alayım
Evet bizim ters lale :)) Hamis hamis bereket geldi topige insallah guzel haberler cogalir.Canim iyi ettin.. nasilsin her sey yolunda mi .. masallah 31 hafta olmuş nasil da gecio zaman daha dun gibi.. ne var ne yok kusurma bakmayin topige ugrayamadim hic aksamlari bdv ye bakip çıkıyorum okuyorum öyle..
Bu arada umudunu kaybetme bizim ters lale mi hamiş mi o da
Allah razı olsun canım inşallah Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın benim gibi bekleyen herkese hayırlısıyla nasip etsin bende inanıyorum yarın güzel haberler alacağımaSaye- aklimdan hic cikmiyorsun canim hep duamdasin insallah yarin guzel haber alacaksin.
Bu kadar emegin karsiligini heyecanini umudunu insallah yarin mutlu haberle taclandiracaksin..
Aynen bekliyoruz Leyla abla
Sonuç çıkmış doktorun çağırmasını bekliyoruz canım. Duanızı bekliyorum canlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?