Benimde 24de 1 hafta geri cikmisti 20de 1 hafta öndeydi bunlar oluyor 1 haftayi gecmedikten sonra normalmis canim.Canım gününuz belli olmus hayırlı olsun ;-) Sagolasin sormussun ♥ Pazartesi dr randevum vardı bebis iyi ama 3 gun geriden geliyor 1 ay sonra kontrolumuz var. Ben de grip oldum rapor aldim dinleniyoruz... Sizler nasılsınız?
Maşallah ona daha kucukmus ya :) Gecer gider hepsi insallah sen zor zamanlari atlatinca biz baslayacagiz o zamanlara insallahGaz oluyor zaten bütün bebeklerde ama benim kız maalesef kolik saatlerce ağlıyor bende ağlıyorum artık:))
Amin canım inşallah senin kızdaki gaz minimum olur. Ela'm tam 2 aylık oldu canım
Kaç kilo aldın kız merak ettim :)Benimde 24de 1 hafta geri cikmisti 20de 1 hafta öndeydi bunlar oluyor 1 haftayi gecmedikten sonra normalmis canim.
Evet aldik geri sayim basliyor artik yavastan. Bol bol protein agirlikli beslen canim cevizi muzu eksik etme dinlenin de hemen atlatin gecmis olsun..
Bizde iyiyiz cok sukur benim kiz bu sefer popoyu donmustu yuzunu goremedik 1 ay bekle bekle git popoyu gor simdide bir ay sonra gidecegiz :-/ Goremedigim icin uzgünum zaman gecmiyo :)
14Kaç kilo aldın kız merak ettim :)
Maşallah yarasın inci'me
Allah razı olsun canım,zor gerçekten yaşayan bilir ancak.derandiren canım Allah yardımcın olsun kolik çok zor
Bu taktiği dene bakalım belki susar ela...
Maşallah 2 aylık olmuş bile, çok çabuk büyüyorlar gülüm yakında sende benim gibi yaşına girecek nerdeyse ne zaman büyüdü demeye başlarsın.
Telefon uygulamaları var fön ve süpürge sesiyle, bebekleri rahatlatıyor öyle bir şey indirebilirsin. Türkiyede varmıdır bilmiyorum ama ben sap simplex diye bir damla kullanıyordum Elif'e, emziğine damlatıyordum 1-2 damla rahatlatıyordu. Karnına yada ayaklarına kiraz çekirdeği yastığı ısıtıp koyuyordum, su tulumu da çok fayda ediyordu ayaklarına koyunca. İnşallah biran önce atlatırsınız.Allah razı olsun canım,zor gerçekten yaşayan bilir ancak.
Zaman geçiyor evet hayatım ama bazen çok daralıyorum gerçektendeneyeceğim denemediğim şey kalmadı. Şu an bild fön makinesi açık
Anladım canım evet takip ediyorum hakkımızda hayırlısı insaAllah zamanında gelsin kuzucuklarCanim diger topikte cok var yalanci kasilma diyorlar bende yok olmadi yani hic. Evet canim ya saka maka sona geldik az kaldi 24.haziran neki su gibi geciyor zaman zaten . Odamizida kurduk yerlestirdik bi yikama utu isi kaldi birde benim kendi eksiklerim pijama begenemiyorum bide onu alsam hazirim :)
Okumuyordum arastirmiyordm hic denk gelince topikte sancı çıkmış falan korktum.Zmn okadar hızlı ilerliyor kiii, okadar zorlanmama,uykusuz gecelerime rağmen bana kalsa daha taşırmışımkısmet sanırım haftaya geliyor kızım ❤
O toplanmalar hep olacak cnm bazen canını bile yakacak endişe etme, hareket halindeler kuzular
Hadi insaAllah güzel haberlerle gelirsin canımHayırlı cumalar herkese keseyı gormeye gıdıcem nasıpse guzel haberlerle donerım ınsaallahhhbu arada ruyamdada erkk bebegım oluyodu kucagıma al ısım bıle 3 5 aylık vardı heralde
Ebrum yine zayifim isin ilginc yani kilo nerde kimse anlamiyor :))) Gobekte öyle buyuk bisi degil inci 1 kilo 13 kilo bendeMaşallah yarasın inci'me
Sen çok zayıftın seni öyle hayal edemiyorum ama kesin çooook yakışmıştır :) Allah herkese nasip etsin inşallah.
Hadi insaAllah güzel haberlerle gelirsin canım
Benim içime kiz doğdu bir an.
Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin InsaAllah
Sagolasin Alpim bugun daha iyiyiz..Aynen 22 de bir hafta ondeydi simdi de geri gerci ben de miyonum onun etkisi olabilir annem de miyon 3150 dogmusum 4 kg dogan da var normaldir diye düşünüyorum. Ay yerim kuzuyu biraz da arkadan bakın demis prenses. Ben de oğlumun yüzünü goremedim. Sivri duruyor her gittigimizde biz de bol bol kafa seyrediyoruz :)Benimde 24de 1 hafta geri cikmisti 20de 1 hafta öndeydi bunlar oluyor 1 haftayi gecmedikten sonra normalmis canim.
Evet aldik geri sayim basliyor artik yavastan. Bol bol protein agirlikli beslen canim cevizi muzu eksik etme dinlenin de hemen atlatin gecmis olsun..
Bizde iyiyiz cok sukur benim kiz bu sefer popoyu donmustu yuzunu goremedik 1 ay bekle bekle git popoyu gor simdide bir ay sonra gidecegiz :-/ Goremedigim icin uzgünum zaman gecmiyo :)
Sagolasin Alpim bugun daha iyiyiz..Aynen 22 de bir hafta ondeydi simdi de geri gerci ben de miyonum onun etkisi olabilir annem de miyon 3150 dogmusum 4 kg dogan da var normaldir diye düşünüyorum. Ay yerim kuzuyu biraz da arkadan bakın demis prenses. Ben de oğlumun yüzünü goremedim. Sivri duruyor her gittigimizde biz de bol bol kafa seyrediyoruz :)Benimde 24de 1 hafta geri cikmisti 20de 1 hafta öndeydi bunlar oluyor 1 haftayi gecmedikten sonra normalmis canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?