Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ben 3kilo dogursam benden iyisi yok Her gittigimizde cok guzel fotolar aliyoruz dedim nazar degdirdim :))
Olsun saglikli olsunsa 2 ay sonra görecegim bol bol insallah . Sen kac kilo aldin simdiye kadar

Ben 3kilo dogursam benden iyisi yok Her gittigimizde cok guzel fotolar aliyoruz dedim nazar degdirdim :))
Olsun saglikli olsunsa 2 ay sonra görecegim bol bol insallah . Sen kac kilo aldin simdiye kadar
Doğsunlar seyrederiz bol bol ben 6 kilo aldım. 60 a dayandim yani. Bir ara çok hızlı aliyordum su ara yürüyüşü filan artırınca dengeledim. Hedefim 65 ile tamamlamak. Hala hamile gibi durmuyorum gecen komsunuz gördü anlamadi :))

Bende bir ayda 5 kilo alinca doktor yuruyus yap dedi yuruyuse baslayinca gercekten dengelendi her aksam cikmaya calisiyoruz. Hem yemekten sonra sindirmis oluyorum hemde temiz hava aliyorum.
Ben simdi 61 :)) 70le girmesem iyi

Bende bir ayda 5 kilo alinca doktor yuruyus yap dedi yuruyuse baslayinca gercekten dengelendi her aksam cikmaya calisiyoruz. Hem yemekten sonra sindirmis oluyorum hemde temiz hava aliyorum.
Ben simdi 61 :)) 70le girmesem iyi
Aynen canim ya her hafta bir kilo aliyordum bir ara. Benim gozlemledigim zayıf olanlar daha hızlı kilo aliyor vucut dogumdan sonra annenin herhangi bir açlık durumuna gore ekstra yağ depolarmis. Sana yakismistir eminim verilir kilolar yeter ki sağlıklı olsunlar normal kilolarinda dogsunlar..

Bendeki kilolar gitmese keske :)) Ama hic sanmiyorum kesin dogumdan sonra eski kiloma duserim :) Evet popolar yag depolayip lohusalikta bebege süte dönüsüyormuş duyunca ne şasirmistim. ALLAH'in isi iste .

Telefon uygulamasını aÇınca ağlıyor sanki anlıyor gerçek olmadığını:)) Allah razı olsun canım bende sabırla geçmesini bekliyorum

Canım sen de canını sıkma,benim göbeğim eğri oluyordu,dar şeyler giymeye utanıyordum bazen:) dışardan bile farkediliyordu. Güzel düşün endişe edecek birşey yok

Kozlar corasprın kullanan varmı ya dktra sormayı u uttum kese gorndu hala kullancakmıyım ben bunu. Folık asıtle jelı kullancam dıye blıyormda bu aklma takldı smdı

ben yaşadım canim korkma birşey olmuyor normalmiş bebek kendini hazırlıyor bildigin karnım yamuluyordu bide benimki midemdeydi düşün artık karnımı :)

Ben manisada yaşıyorum manisa merkezli oldu 5.1 ilk defa böylesini yaşadım çok korkutucuydu Allahım korusun yaa
Allah korudu bugun cok olmus ama selendi ilcesinde hep merkezde olunca hissettik ayaklarimi uzatmis oturuyordum feci salladi cok korktum ya ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…