- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
İyi etmişsin canım çok doğru söylemişler kalıyor gerçekten,doğduktan sonra internetten bile istesen geliyor hemen.derandiren canim ben sayili kiyafet aldim abartmadim :)) iki tulum aldim sadece bana herkes sakin sakin alma fazla hemen buyuyorlar dediler bende almadim
Ela nasil sen nasilsin?
Benimde öyle oluyordu,bebek büyüdüğü için sıkışıyor artık:)dışardan daha net görünüyor hareketler. endişelenme canımKızlar ya benim karnımın bir tarafı bazen top gibi oluyor sertleşiyor günde 4-5kere oluyor saydım.
Uç gündür devam ediyor.yalanci kasılma olabilir demişler baktım internette biraz.
Geçenlerdede olmuştu doktor baktı iyice bişey yok büyüdüğünden demisti..
Yaşayan var mı hiç?
İnşallah duyarız canım dinleniyorum şimdi bir şey yapmıyorum ilaçlarımı alıyorum sende Pazartesi gidecektin değil miCanım dr bana da lekelenmen olabilir dedi geçen kontrolde tedbirli davran ama canınıda çok sıkmamaya çalış.. keseyi de yolk sacıda görmüşsünüz bak ne güzel maşallah inşallah ptesi kalp atışını da görürsünüz❤
Ya sorma bir tarafı yamuk duruyor karnımın.Benimde öyle oluyordu,bebek büyüdüğü için sıkışıyor artık:)dışardan daha net görünüyor hareketler. endişelenme canım
Zmn okadar hızlı ilerliyor kiii, okadar zorlanmama,uykusuz gecelerime rağmen bana kalsa daha taşırmışımKartanesi_26 sıra sende mi desene sonra Al_pi ile bende çok heyecanlı benimde birkaç eksigim kaldı yavaş yavaş hallediyoruz insAllah.
artik ana kiz anlasin seni uzmesin sinirlendirmesin sende onu üzme :)) Ayy simdi o nasil ana kuzusudur ya gozunun icine bakiyordur .İyi etmişsin canım çok doğru söylemişler kalıyor gerçekten,doğduktan sonra internetten bile istesen geliyor hemen.
İyiyiz biz şükür. Malum kolik gazdan sürekli ağladiği için sinirlerim yıpranıyor bazen:) napalım bu günlere şükür.sen nasılsın canımcım inci tanemiz nasıl,kilo alımı düzeldimi
Canim diger topikte cok var yalanci kasilma diyorlar bende yok olmadi yani hic. Evet canim ya saka maka sona geldik az kaldi 24.haziran neki su gibi geciyor zaman zaten . Odamizida kurduk yerlestirdik bi yikama utu isi kaldi birde benim kendi eksiklerim pijama begenemiyorum bide onu alsam hazirim :)Al_pi 24 haziran mi doğumun şimdi yaa az kaldı çok heyecanlı rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.
Bizde iyiyiz çok şükür eksikleri tamamlamaya çalışıyoruz yavaş yavaş.
Sende de oluyor mu sormuştum sanirim ama unuttum.
Karnın sertleşip top gibi olmasi
Bayramların bundan sonra hep kızınla,eşinle olsun cnm bnmmm❤ Neler atlattık bu yolda bazen düşünüyorumda gözlerim doluyor çok şükür bin şükür bugünümüze diyorum... işin tuhaf yanı miyom ameliyatımın senesinde kızımın Doğum gününü öğrenecem... ve yine aynı hastaneye kısmetse bu sefer Doğuma gidecem... geçen yıl o koridorda kendime söz vermiştim,bir gün rabbim banada Doğum nasip ederse bugünümü unutmayacam oda fln süslemeyecem ve koridorda hiç gülmeyecem diye...nasıl içim yandıysa artık... ve gercektende öyle yapacam bütün hzrlıklarım evimde kalacak... ayyy neler anlattım yine,kimseyi üzmek istemedim içimi döktüm yine hakkınızı helal edin ❤Hadi bakalim canim saglikla gelsin kizin sira sende sonra kim olur bilmem ama biz gunumuzu aldik degismezse 24 haziran yani arefe gunu :)) Bayram sekerim gelecek insallah bayram cifte bayram olacak :)
lekelenme normal ama dinlen cok yorma kendini canim gözun aydin keseyi gormussunuz kalp atiminida duyarsiniz insallah pazartesi bir ömür atacak kalbini ❤
@u-mutlu lale canim seninde gözun aydin insallah kalp atiminida duyarsiniz hemen o strestte biter hayirlisiyla ♡@umudunu-kaybetme gerekmedikce ilac icme canim cok dayanilmayacak sa agrin ic ben hep bel agrisi cektim hemde inanilmaz agrilar cektim yatarken otururken dikkat et ama normal yani 5. Ayimda gecmisti simdi yine basladi agrimaya ..@deeplonelinessvesselam_ nasilsin hersey yolunda mi ?
Bunlari hic unutmuyoruz ki canim ben buraya yazarken 40 kere dusunuyorum birini kirarmiyim diye özlem hatta artik herkes herkesi taniyor kirilanda kirilsin icimizi biliyor gibi birsey deyince rahatladim.Bayramların bundan sonra hep kızınla,eşinle olsun cnm bnmmm❤ Neler atlattık bu yolda bazen düşünüyorumda gözlerim doluyor çok şükür bin şükür bugünümüze diyorum... işin tuhaf yanı miyom ameliyatımın senesinde kızımın Doğum gününü öğrenecem... ve yine aynı hastaneye kısmetse bu sefer Doğuma gidecem... geçen yıl o koridorda kendime söz vermiştim,bir gün rabbim banada Doğum nasip ederse bugünümü unutmayacam oda fln süslemeyecem ve koridorda hiç gülmeyecem diye...nasıl içim yandıysa artık... ve gercektende öyle yapacam bütün hzrlıklarım evimde kalacak... ayyy neler anlattım yine,kimseyi üzmek istemedim içimi döktüm yine hakkınızı helal edin ❤
Aynen cnmmmm, yaşananlar hep içimizde inşallah kuzularımız bize o günleri unutturur...bu grupta herkes anne olacak çok inanıyorum buna...bnm dualarım hiç değişmedi her zmn dua kardeşlerime diyerek buradaki arkadaşlara dua ederim... daha paylaşacağımız çok şeyimiz olacak inşallah ❤ dün druma diyorum ki hocam ben şimdi Doğumdan sonra size biz nasıl korunalım diye mi soru soracam?Bunlari hic unutmuyoruz ki canim ben buraya yazarken 40 kere dusunuyorum birini kirarmiyim diye özlem hatta artik herkes herkesi taniyor kirilanda kirilsin icimizi biliyor gibi birsey deyince rahatladim.
Bende hastaneye sus pus tasimayacagim isim yazdigim banner'i goturecegim oda bizim fotograflarda ciksin diye..
Ahh canim ahh kac bayram gecti ilk bu topik bayram topigiydi hepimiz umutla bekliyorduk ciftr bayram yaparmiyiz diye kimseye nasip olmamistida bayram sonu bu topigi acmistik.
O yuzden bu bayram bana gecmis bayramlari unutturacak insallah.. Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bizimkiler ramazan ayina denk geliyor vesselamla :))
Evet canim bende simdi ona bakiyordum toplam 30 kisiymisiz ve su an 7 kisi var hamile olmayan. Insallah rabbim onlarada nasip edecek ve biz burda onlarla o sevincide yasayacagiz. Gitmem ben bi yere onlarin guzel haberini almadanAynen cnmmmm, yaşananlar hep içimizde inşallah kuzularımız bize o günleri unutturur...bu grupta herkes anne olacak çok inanıyorum buna...bnm dualarım hiç değişmedi her zmn dua kardeşlerime diyerek buradaki arkadaşlara dua ederim... daha paylaşacağımız çok şeyimiz olacak inşallah ❤ dün druma diyorum ki hocam ben şimdi Doğumdan sonra size biz nasıl korunalım diye mi soru soracam?drum bile güldü... gerçekten hala inanamıyorum... şükür bin şükür Yaradana...
Weewell in kulaktan ölçerini aldım ben canım,temaslı olanların daha doğru sonuç verdiğini söylüyorlar alından ölçülenlere göreYa sorma bir tarafı yamuk duruyor karnımın.
Iyice sertleşiyor doktor bisey yok desede ahh annelik için içimi yiyor halbuki herşeyin başı stres alışmak lazım desene..
Bende çok kıyafet almadım bi kaç parça bişey dediğin gibi citcitli aldim biraz.
Hemen aliveriyoruz zaten
Sağol canım paylaşımın için..
Hangi atesolceri kullanıyorsunuz bide onu paylassan
Öyle canım gazı yokken yiyesim geliyor avizeye bakıp sesler çıkartiyor:)) napalım alışacağiz öyle böyle.artik ana kiz anlasin seni uzmesin sinirlendirmesin sende onu üzme :)) Ayy simdi o nasil ana kuzusudur ya gozunun icine bakiyordur .
Iyiyiz bizde doktor kizdi bize her bebek 40.hafta da ayni kiloda olsa hepsi 4kilonun ustunde dogar dedi 5 gun geri cikiyoruz ama doktor cok iyi dedi onu gorme 5 gun ama her olcumde 5 gun degil 1208gram olmustuk gecen hafta oyle yani buyuyoruz ☺
Derana sormuşsun ama :)Ya sorma bir tarafı yamuk duruyor karnımın.
Iyice sertleşiyor doktor bisey yok desede ahh annelik için içimi yiyor halbuki herşeyin başı stres alışmak lazım desene..
Bende çok kıyafet almadım bi kaç parça bişey dediğin gibi citcitli aldim biraz.
Hemen aliveriyoruz zaten
Sağol canım paylaşımın için..
Hangi atesolceri kullanıyorsunuz bide onu paylassan
Bu sene kisin tasininca dogalgaz magduru olduk diyorum ki cocuk gazli olursa hic niye demem bende ötürü :)Öyle canım gazı yokken yiyesim geliyor avizeye bakıp sesler çıkartiyor:)) napalım alışacağiz öyle böyle.
Maşallah canım sağlıkla büyüsün 5 gün gerilik çok önemli değil,kaşar peyniri muz süt kilo aldırır bebeğe. Sağlıkla doğsunlar inşallah
Canım gününuz belli olmus hayırlı olsun ;-) Sagolasin sormussun ♥ Pazartesi dr randevum vardı bebis iyi ama 3 gun geriden geliyor 1 ay sonra kontrolumuz var. Ben de grip oldum rapor aldim dinleniyoruz... Sizler nasılsınız?Hadi bakalim canim saglikla gelsin kizin sira sende sonra kim olur bilmem ama biz gunumuzu aldik degismezse 24 haziran yani arefe gunu :)) Bayram sekerim gelecek insallah bayram cifte bayram olacak :)
lekelenme normal ama dinlen cok yorma kendini canim gözun aydin keseyi gormussunuz kalp atiminida duyarsiniz insallah pazartesi bir ömür atacak kalbini ❤
@u-mutlu lale canim seninde gözun aydin insallah kalp atiminida duyarsiniz hemen o strestte biter hayirlisiyla ♡@umudunu-kaybetme gerekmedikce ilac icme canim cok dayanilmayacak sa agrin ic ben hep bel agrisi cektim hemde inanilmaz agrilar cektim yatarken otururken dikkat et ama normal yani 5. Ayimda gecmisti simdi yine basladi agrimaya ..@deeplonelinessvesselam_ nasilsin hersey yolunda mi ?
Gaz oluyor zaten bütün bebeklerde ama benim kız maalesef kolik saatlerce ağlıyor bende ağlıyorum artık:))Bu sene kisin tasininca dogalgaz magduru olduk diyorum ki cocuk gazli olursa hic niye demem bende ötürü :)
ayy insallah olmaz bu arada Rabbim herkese gazsiz bebek nasip etsin .
Simdi ne kadar oldu ela 3 ay olmadi dimi yada oldumu :))
Bende aynı markayi önerdim canımDerana sormuşsun ama :)
Braun çok öneriliyordu ama bana gereksiz pahalı geldi weewell kulaktan ölçer aldım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?