• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Sagolasin Alpim bugun daha iyiyiz..Aynen 22 de bir hafta ondeydi simdi de geri gerci ben de miyonum onun etkisi olabilir annem de miyon 3150 dogmusum 4 kg dogan da var normaldir diye düşünüyorum. Ay yerim kuzuyu biraz da arkadan bakın demis prenses. Ben de oğlumun yüzünü goremedim. Sivri duruyor her gittigimizde biz de bol bol kafa seyrediyoruz :)
Ben 3kilo dogursam benden iyisi yok :-) Her gittigimizde cok guzel fotolar aliyoruz dedim nazar degdirdim :))
Olsun saglikli olsunsa 2 ay sonra görecegim bol bol insallah . Sen kac kilo aldin simdiye kadar ;)

Ben 3kilo dogursam benden iyisi yok :-) Her gittigimizde cok guzel fotolar aliyoruz dedim nazar degdirdim :))
Olsun saglikli olsunsa 2 ay sonra görecegim bol bol insallah . Sen kac kilo aldin simdiye kadar :KK66:
Doğsunlar seyrederiz bol bol ;) ben 6 kilo aldım. 60 a dayandim yani. Bir ara çok hızlı aliyordum su ara yürüyüşü filan artırınca dengeledim. Hedefim 65 ile tamamlamak. Hala hamile gibi durmuyorum gecen komsunuz gördü anlamadi :))

Doğsunlar seyrederiz bol bol :KK66: ben 6 kilo aldım. 60 a dayandim yani. Bir ara çok hızlı aliyordum su ara yürüyüşü filan artırınca dengeledim. Hedefim 65 ile tamamlamak. Hala hamile gibi durmuyorum gecen komsunuz gördü anlamadi :))
Bende bir ayda 5 kilo alinca doktor yuruyus yap dedi yuruyuse baslayinca gercekten dengelendi her aksam cikmaya calisiyoruz. Hem yemekten sonra sindirmis oluyorum hemde temiz hava aliyorum.
Ben simdi 61 :)) 70le girmesem iyi :-p

Bende bir ayda 5 kilo alinca doktor yuruyus yap dedi yuruyuse baslayinca gercekten dengelendi her aksam cikmaya calisiyoruz. Hem yemekten sonra sindirmis oluyorum hemde temiz hava aliyorum.
Ben simdi 61 :)) 70le girmesem iyi :p
Aynen canim ya her hafta bir kilo aliyordum bir ara. Benim gozlemledigim zayıf olanlar daha hızlı kilo aliyor vucut dogumdan sonra annenin herhangi bir açlık durumuna gore ekstra yağ depolarmis. Sana yakismistir eminim ;) verilir kilolar yeter ki sağlıklı olsunlar normal kilolarinda dogsunlar..

Aynen canim ya her hafta bir kilo aliyordum bir ara. Benim gozlemledigim zayıf olanlar daha hızlı kilo aliyor vucut dogumdan sonra annenin herhangi bir açlık durumuna gore ekstra yağ depolarmis. Sana yakismistir eminim :KK66: verilir kilolar yeter ki sağlıklı olsunlar normal kilolarinda dogsunlar..
Bendeki kilolar gitmese keske :)) Ama hic sanmiyorum kesin dogumdan sonra eski kiloma duserim :) Evet popolar yag depolayip lohusalikta bebege süte dönüsüyormuş duyunca ne şasirmistim. ALLAH'in isi iste .

Telefon uygulamaları var fön ve süpürge sesiyle, bebekleri rahatlatıyor öyle bir şey indirebilirsin. Türkiyede varmıdır bilmiyorum ama ben sap simplex diye bir damla kullanıyordum Elif'e, emziğine damlatıyordum 1-2 damla rahatlatıyordu. Karnına yada ayaklarına kiraz çekirdeği yastığı ısıtıp koyuyordum, su tulumu da çok fayda ediyordu ayaklarına koyunca. İnşallah biran önce atlatırsınız.
Telefon uygulamasını aÇınca ağlıyor sanki anlıyor gerçek olmadığını:)) Allah razı olsun canım bende sabırla geçmesini bekliyorum

Anladım canım evet takip ediyorum hakkımızda hayırlısı insaAllah zamanında gelsin kuzucuklar:KK66: benimde ev temizliği ve yıkama ütüleme var..
Mis gibi kokacak heryer:KK66:
Bende kafama göre beğenemiyorum bakalım buluruz artik.
Canım sen de canını sıkma,benim göbeğim eğri oluyordu,dar şeyler giymeye utanıyordum bazen:) dışardan bile farkediliyordu. Güzel düşün endişe edecek birşey yok

Kozlar corasprın kullanan varmı ya dktra sormayı u uttum kese gorndu hala kullancakmıyım ben bunu. Folık asıtle jelı kullancam dıye blıyormda bu aklma takldı smdı

Semra24 Semra24 semram ne çalışkansın sen:) çok güzel olmuş süsler. Meme ucum yok demişsin uç çıkarıcılar var onlardan al,bide elinle uyar meme ucunu sürekli. Benimde öyleydi bide yara bere olmuştu yarada olursa zeytinyağını hafif ısıt sonra sür açık kalsın. Sormak istediğin birşey olursa bildiğim birşeyse seve seve yardımcı olurum canım. Rabbim yavrularımızı korusun olmayanlarada tez zamanda nasip etsin
Kızlar ya benim karnımın bir tarafı bazen top gibi oluyor sertleşiyor günde 4-5kere oluyor saydım.
Uç gündür devam ediyor.yalanci kasılma olabilir demişler baktım internette biraz.
Geçenlerdede olmuştu doktor baktı iyice bişey yok büyüdüğünden demisti..
Yaşayan var mı hiç?
ben yaşadım canim korkma birşey olmuyor normalmiş bebek kendini hazırlıyor bildigin karnım yamuluyordu bide benimki midemdeydi düşün artık karnımı :)

Ben manisada yaşıyorum manisa merkezli oldu 5.1 ilk defa böylesini yaşadım çok korkutucuydu Allahım korusun yaa
Allah korudu bugun cok olmus ama selendi ilcesinde hep merkezde olunca hissettik ayaklarimi uzatmis oturuyordum feci salladi cok korktum ya ..

Back