Dikkat et canım yediklerine falan. Tansiyon işi tehlikeli Allah korusun. Geçmiş olsun. Inşallah herşey yoluna girer. Yatmana gerek kalmaz hastaneye..Canim benim sorduğun icin cok tesekkur ederimaslına bakarsan iyi biliyordum kendimi ama iki gündür tansiyonumun yükseldiğini farkettim yarın doktora gidecem bakalım risk gorurse alabilir belki
Öyle valla canım ya. Sağlıkla büyüsün inşallah tüm kuzucuklar...Hamd olsun iyi ablacım, 8 aylık olacak Allah'ın izniyle. Doğan büyüyor be abla, zaman uçup gidiyor hiç anlamıyorsun.
Doğru diyorsun ablacim son zamanlarda hiç dikkat etmedim ondan oldu galibaDikkat et canım yediklerine falan. Tansiyon işi tehlikeli Allah korusun. Geçmiş olsun. Inşallah herşey yoluna girer. Yatmana gerek kalmaz hastaneye..
Öyle valla canım ya. Sağlıkla büyüsün inşallah tüm kuzucuklar...
Amin gülüm sağolasın canım. Görmedim canım ya.. Sağolsun herkes güzel dileklerini yazdığı için gözden kaçmış sanırım gülüm.. Güzel dualarınız için Allah hepinizden razı olsun kuzum.. Kendine ve bebişe iyi bak canım..Doğru diyorsun ablacim son zamanlarda hiç dikkat etmedim ondan oldu galiba
Sende iyisindir insallah ywzmistim ama görmedin galiba ablacim tedavin hayırlı olsun insallah sonu guzel olur senden de guzel haberler alırız yakın zaman da :)
Günaydın hanımlar hayırlı cumalar ♥Günaydin Hayirli Cumalar ♡♡♡
Ne cabuk bitiyor haftalar yahu zaman su gibi akiyor ..
Galiba evetGünaydın hanımlar hayırlı cumalar ♥
Hamileliği çok sevdin herhalde Alpi, zaman geçsin istemiyorsun
Masallah canim yap yap kisisel bilgilerine gir asagiya in ordan yapabilirsinhayırlı cumalarrrkızlarr.. dunkı degerım 152 cıktı cok şükür artık bende bı hamılelık takvımı yapsammı acaba nasıl yapılıyoo
Gözün aydın canım, sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın inşallah. Değerin kat kat artsın.hayırlı cumalarrrkızlarr.. dunkı degerım 152 cıktı cok şükür artık bende bı hamılelık takvımı yapsammı acaba nasıl yapılıyoo
Gözün aydın canım, sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın inşallah. Değerin kat kat artsın.
Masallah canim yap yap kisisel bilgilerine gir asagiya in ordan yapabilirsin
Masallah canim yap yap kisisel bilgilerine gir asagiya in ordan yapabilirsin
Hesapla bebegin dogum tarihini gir belki olur. Yapamazsan mune'ye msj at sana yardim eder yap tabi canimyaptm ama olmaddıı neyı eksık yaptmkı..tarh yazıp degsklıgı kaydettmm
Hadi hayirli olsun takvimin :) Saglikla bebegine kavusman dilegiyle ..yaptm ama olmaddıı neyı eksık yaptmkı..tarh yazıp degsklıgı kaydettmm
Hadi hayirli olsun takvimin :) Saglikla bebegine kavusman dilegiyle ..
umudunu-kaybetme canim o takvim kalmicak insaAllah bundan sonraki süreçte Rabbim her daim yanında olsun InşaaAllah..
Rabbim diğer arkadaşlarımıza en kısa zamanda bu duyguyu tattirsin InşaaAllah..
Semra24 canım ne yaptın gittin mi doktora herşey yolunda mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?