Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kuzum tüp bebek için belirli bir bütçe gerekli,
bir takım borçlar var araba aldık onun borcu vs.
Borcumuz hafiflediğinde zaten tüp deneriz,
ama önce aşılama düşünüyorum, tüp bebeğe
oranla daha uygun sanırım..

Diğer evini biliyorum, fotoğraflarını görmüştüm
forumda, güle güle otur canım çok sakin
huzur dolu bir ev.

Benim eşim evlatlık olayına sıcak bakıyor,
ve ben de .. Hatta forumda konuları var
arada girip bakıyorum "evlat edinenler" diye...

Nasip gülüm, belki bizim için hayırlı olan o.
Annesiz bir yavrucağa anne olabilmek..

Hayırlısı olsun hakkımızda,
özel mesaj atılamıyormuş sana hıh =)

Amin canım çok sağolasın sen çok vefalı bir arkadaşsın
Bilmukabele canım. Sen benim en eski ve en vefalı bir arkadaşımsın...bende yerin herzaman farklıdır. Eski topicimizde çok şeyler yaşadık.o günlerimizi hiç unutamıyorum canım ya.. Hamileliğim süresince hep yanımdaydın. Allah razı olsun sizden çok destek aldım.. Sevdiğim insanı ölene kadar başımın tacı ederim. Tıpkı senin gibi gülüm. Temiz yürekli çok iyi bir insansın. Ben inanıyorum ki Rabbim acılarını hafifletecek meleğini gönderecek ve yeniden anne olacaksın. Rabbim sabredenlerle beraberdir.inşallah bu sabrımızın mükafatını yollacak canım.. Hepimiz acı şeyler yaşadık inşallah artık mutlu olacağız saracım.. Her daim duamdasın gülüm ve hep olacaksın.. Çok öpüyorum seni.. Her zaman yanında ve destekcinim bitanem... Rabbim yüzümüzü güldürsün cümlemizin inşallah...

Kızlar hayırlı geceler nasılsınız?
Böyle kısa bir aradan sonra dönüp güzel haberler almak ne güzel :)
Saye- parlakkartanesininaski u-mutlu lale sizin adınıza ne kadar çok sevindiğimi anlatamam, Allah sağlıcakla kavuşmanızı nasip etsin kuzularınıza. Darısı inşallah isteyen herkese Ya çok mutlu oldum kızlar :)

Son düzenleme:
Herkese günaydınlar

E-brulim biz iyiyiz canım çok şükür büyüyoruz bakalım.Rabbim sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin insAllah.Elifimiz nasıl op bizler icin;(

Semra24 canım nasılsın sesin çıkmıyor sanki..
Herşey yolunda insaAllah.

Günaydın canım sabah sabah güzel sözlerini okumak o kadar iyi geldiki teşekkür ederim canım arkadaşım sende benim için çok özel birisin ve hiç unutamayacağım ve iyi olarak hatırlayacağım arkadaşlarımdansin

Çok şeyler paylaştık birlikte buna sevinçlerini kadar acılarımız da dahil ama artık mutluluk bizimde hakkımız inşallah bu sene bitmeden bebeklerimizi kucagimiza alırız

Çok şükür canım kiloya gectik 1300 olmuşuz
Boyumuz 35cm.biraz kısa geldi sanki normal herşey haftasıyla uyumlu dedi doktor.
Takvimde 38cm falan yazıyor ya insan ister istemez dusunuyor
Neyse çok şükür Rabbime saglikliyiz
Hadi az kaldı sanada senin presesete kiloya geçecek InşaaAllah

Allah razı olsun canım inşallah

Allah iyilik versin gülüm, paşa da maşallah büyümüş. Artık kendini iyice belli ediyordur :)
Elif de iyi şükür canım, dişimizin ucu çıktı, emzirmeyi bırakıyoruz, yatağımıza alışmaya çalışıyoruz falan bunlarla uğraşıyoruz işte.

Sağol canım benim Amin inşallah. Umudumuzu yitirmeyelim. Rabbim ummadığımız anda güzel kapılar açsın inşallah gülüm.. Öpüyorum seni kuzum..
Sağol canım amin inşallah gülüm..

Neden bırakıyorsun emzirmeyi erken değil mi daha canim

Burdaki boya hic bakma cok uzun gosteriyor kizlar da hep onu soyledikleri icib biliyorum :)
Masallah kocaman olmus takacak yer bulamadin boyami takiyorsun :)) Ben cok heyecanliyim strestliyim insallah benimkidr haftasini yakalamistir :-/

Burdaki boya hic bakma cok uzun gosteriyor kizlar da hep onu soyledikleri icib biliyorum :)
Masallah kocaman olmus takacak yer bulamadin boyami takiyorsun :)) Ben cok heyecanliyim strestliyim insallah benimkidr haftasini yakalamistir :-/
Hiç sorma yaa ama iyiyiz saglikliyiz o bize yetiyor hamd olsun.
Yakalamıştır canım annesi onu iyice besledi
Yarasin prensese InşaaAllah..

Sağol canım benim Amin inşallah. Umudumuzu yitirmeyelim. Rabbim ummadığımız anda güzel kapılar açsın inşallah gülüm.. Öpüyorum seni kuzum..

Sağol canım amin inşallah gülüm..
Aşılaman hayırlı olsun abla, inşallah kızının kardeşi yoldadır.
Neden bırakıyorsun emzirmeyi erken değil mi daha canim
7,5 ay emdi canım, sütüm de artık doyurmuyor. Hem ona eziyet, çünkü tam uykusunu alamıyor acıkıyor, hemde bana...

Kızlar tavsiye ettiğiniz mama ve bez markaları neler? İzin zamanı yaklaşıyor burdan yüklenip gelmek istemiyorum hepsini.

Amin gülüm...Allah razı olsun ebrucum...duanızı eksik etmeyin ablacım...senin prenses nasıl?epey büyümüştür...

Canim benim sorduğun icin cok tesekkur ederim aslına bakarsan iyi biliyordum kendimi ama iki gündür tansiyonumun yükseldiğini farkettim yarın doktora gidecem bakalım risk gorurse alabilir belki

Amin gülüm...Allah razı olsun ebrucum...duanızı eksik etmeyin ablacım...senin prenses nasıl?epey büyümüştür...
Hamd olsun iyi ablacım, 8 aylık olacak Allah'ın izniyle. Doğan büyüyor be abla, zaman uçup gidiyor hiç anlamıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…