u-mutlu lale nasıl sevindim anlatamam canım daha yeni görüyorum benn.Emeklerinin karşılığını aldın çok şükür Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallahhh çok sevindimmm
umudunu-kaybetme canım hayırlı olsun inşallah Allah sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin
Canım benim çok sağol Rabbime şükürler olsun nasip etti inşallah tamamına erer.. sizlerede ennn kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahh aminnnnu-mutlu lale nasıl sevindim anlatamam canım daha yeni görüyorum benn.Emeklerinin karşılığını aldın çok şükür Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallahhh çok sevindimmm
umudunu-kaybetme canım hayırlı olsun inşallah Allah sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin
Canım gözün aydın çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah..amin canm allah razı olsun
Canım gözün aydın çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah..
Aminn canım Allah razı olsun Allahım olmayanlara da nasip etsin daha fazla bekletmeden hayırlısıyla inşallahKızlar hayırlı geceler nasılsınız?
Böyle kısa bir aradan sonra dönüp güzel haberler almak ne güzel :)
Saye- @parlakkartanesininaski u-mutlu lale sizin adınıza ne kadar çok sevindiğimi anlatamam, Allah sağlıcakla kavuşmanızı nasip etsin kuzularınıza. Darısı inşallah isteyen herkese Ya çok mutlu oldum kızlar :)
Canım az kaldı saglikla kucagimiza alalim ins. Rabbim isteyen her anne adayına nasip etsin ins. Burda kac senedir yazisiyoruz yanlış anlasilma olmamasi gerekir. Yanlış anlamak isteyen de ne denirse densin yanlış anlar. O yüzden sen içini ferah tut canımGaliba evetAgrisiyla sizisiyla ignesiyle ilaciyla butun zorluguna ragmen cok sevdim kaldi 2 ay nerdeyse.
Saglikla kizima kavusayim da artik kardes yapariz
Ama ilk önce Rabbim cuma gününün mubarek 3 aylarin yüzü suyu hurmetine Isteyen dileyenlere nasip etsin. Amin.. Birsey yazarken 40 kere dusunuyorum birini kirarmiyim diye ..
Canım az kaldı saglikla kucagimiza alalim ins. Rabbim isteyen her anne adayına nasip etsin ins. Burda kac senedir yazisiyoruz yanlış anlasilma olmamasi gerekir. Yanlış anlamak isteyen de ne denirse densin yanlış anlar. O yüzden sen içini ferah tut canım
E-brulim güzel duana yürekten amin diyorum...
umudunu-kaybetme canım takvimin hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına da almak nasip olsun ins.
Semram son zamanlar arada olabiliyor canını sıkma,olmadı zaten sezeryanla alıyorlar.Canim benim sorduğun icin cok tesekkur ederimaslına bakarsan iyi biliyordum kendimi ama iki gündür tansiyonumun yükseldiğini farkettim yarın doktora gidecem bakalım risk gorurse alabilir belki
Aynen dediğin gibi oldu canim benim yüksek tansiyondan dolayı sezeryanla aldılar bebisi :) o kadar hazırlıksız gittim ki bizimkiler gelene kadar dogum oldu :))Semram son zamanlar arada olabiliyor canını sıkma,olmadı zaten sezeryanla alıyorlar.
Rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin darısı diğer canların başına.
Elam bana bakıp awww falan diyor:) hala bazen inanamıyorum benimmi diye
Aa çok şaşırdım :)İyi aksamlar kızlar
Bebisim dünyaya geldi bugun :) cok mutluyum allahım sizlere de nasip eder insallah
Gözünüz aydin. Bahtı açık olsun ..İyi aksamlar kızlar
Bebisim dünyaya geldi bugun :) cok mutluyum allahım sizlere de nasip eder insallah
Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün, uzun ömürlü etsin.İyi aksamlar kızlar
Enee :)) Ne güzell.Allah analı babalı büyütsün canım çok sevindim:)Aynen dediğin gibi oldu canim benim yüksek tansiyondan dolayı sezeryanla aldılar bebisi :) o kadar hazırlıksız gittim ki bizimkiler gelene kadar dogum oldu :))
Ya hoş gelmiş prenses dünyaya hayırlı sağlıklı merhametli bir evlat olur insaAllah..İyi aksamlar kızlar
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahİyi aksamlar kızlar
Duydum canim benim cok sevindim senin adına allah tamamına erdirsin insallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin :)Semra24 canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ama bebeğin için en güzel olan olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın.. bilmiyorum duydn mu ama bende hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?