Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

u-mutlu lale nasıl sevindim anlatamam canım daha yeni görüyorum benn.Emeklerinin karşılığını aldın çok şükür Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallahhh çok sevindimmm

umudunu-kaybetme canım hayırlı olsun inşallah Allah sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin

amin canm allah razı olsun

Canım benim çok sağol Rabbime şükürler olsun nasip etti inşallah tamamına erer.. sizlerede ennn kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahh aminnnn

Semra24 canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ama bebeğin için en güzel olan olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın.. bilmiyorum duydn mu ama bende hamileyim

Aminn canım Allah razı olsun Allahım olmayanlara da nasip etsin daha fazla bekletmeden hayırlısıyla inşallah

Canım az kaldı saglikla kucagimiza alalim ins. Rabbim isteyen her anne adayına nasip etsin ins. Burda kac senedir yazisiyoruz yanlış anlasilma olmamasi gerekir. Yanlış anlamak isteyen de ne denirse densin yanlış anlar. O yüzden sen içini ferah tut canım

E-brulim güzel duana yürekten amin diyorum...

umudunu-kaybetme canım takvimin hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına da almak nasip olsun ins.

Tesekur ederım Amin inşaallahh

Canim benim sorduğun icin cok tesekkur ederim aslına bakarsan iyi biliyordum kendimi ama iki gündür tansiyonumun yükseldiğini farkettim yarın doktora gidecem bakalım risk gorurse alabilir belki
Semram son zamanlar arada olabiliyor canını sıkma,olmadı zaten sezeryanla alıyorlar.
Rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin darısı diğer canların başına.
Elam bana bakıp awww falan diyor:) hala bazen inanamıyorum benimmi diye

Aynen dediğin gibi oldu canim benim yüksek tansiyondan dolayı sezeryanla aldılar bebisi :) o kadar hazırlıksız gittim ki bizimkiler gelene kadar dogum oldu :))

Semra24 canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ama bebeğin için en güzel olan olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın.. bilmiyorum duydn mu ama bende hamileyim
Duydum canim benim cok sevindim senin adına allah tamamına erdirsin insallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…