Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni çok iyi anlıyorum,aynen önce umutlar sonra üzüntü,sonra yine umutlar...Olsun umut etmek güzeldir,demekki olması için inancımız ve gücümüz var.
Bak ne güzel işte herşey tertemiz çıkmış,dediğin gibi biraz zamana bırak üsteleme,olmadı tüp bebek denersiniz,neden tüp bebek denemiyorsunuz ki?
Evlatlık almak ta bir seçenek ama inşallah kendi evladınızı sevmek nasip olur.Benim eşim bu fikre sıcak bakmıyor ne yazık ki oysa ben çok isterdim.
Enyaliosum çıkıyorum ben canım,çok öpüyorum seni ve diğer kızları,diğer evime geldim,1 haftadır buradayım,o yüzden karabatak gibi bir görünüp bir çıkıyorum,görüşürüz kuzum
Amin gülüm inşallah. Rabbim kimseyi bekletmesin saracım. Sendende güzel haberler alalım inşallah canım.. Dualarımdasın gülüm unutma..
Bilmukabele canım. Sen benim en eski ve en vefalı bir arkadaşımsın...bende yerin herzaman farklıdır. Eski topicimizde çok şeyler yaşadık.o günlerimizi hiç unutamıyorum canım ya.. Hamileliğim süresince hep yanımdaydın. Allah razı olsun sizden çok destek aldım.. Sevdiğim insanı ölene kadar başımın tacı ederim. Tıpkı senin gibi gülüm. Temiz yürekli çok iyi bir insansın. Ben inanıyorum ki Rabbim acılarını hafifletecek meleğini gönderecek ve yeniden anne olacaksın. Rabbim sabredenlerle beraberdir.inşallah bu sabrımızın mükafatını yollacak canım.. Hepimiz acı şeyler yaşadık inşallah artık mutlu olacağız saracım.. Her daim duamdasın gülüm ve hep olacaksın.. Çok öpüyorum seni.. Her zaman yanında ve destekcinim bitanem... Rabbim yüzümüzü güldürsün cümlemizin inşallah...Amin canım çok sağolasın sen çok vefalı bir arkadaşsın
Bilmukabele canım. Sen benim en eski ve en vefalı bir arkadaşımsın...bende yerin herzaman farklıdır. Eski topicimizde çok şeyler yaşadık.o günlerimizi hiç unutamıyorum canım ya.. Hamileliğim süresince hep yanımdaydın. Allah razı olsun sizden çok destek aldım.. Sevdiğim insanı ölene kadar başımın tacı ederim. Tıpkı senin gibi gülüm. Temiz yürekli çok iyi bir insansın. Ben inanıyorum ki Rabbim acılarını hafifletecek meleğini gönderecek ve yeniden anne olacaksın. Rabbim sabredenlerle beraberdir.inşallah bu sabrımızın mükafatını yollacak canım.. Hepimiz acı şeyler yaşadık inşallah artık mutlu olacağız saracım.. Her daim duamdasın gülüm ve hep olacaksın.. Çok öpüyorum seni.. Her zaman yanında ve destekcinim bitanem... Rabbim yüzümüzü güldürsün cümlemizin inşallah...
Çok şükür canım kiloya gectik 1300 olmuşuzGünaydın Herkese..
LeYLa_21 hayirli olsun asilaman sonu bebis olsun insallah ..
vesselam_ canim masallah oglusa hep guzel haberler almak nasip olsun insallah .. Kiloya gectiniz sanirim artik gramlara veda
yamukprenses opuyorum seni kocamannnn sevgiler ..
Allah razı olsun canım inşallahKızlar hayırlı geceler nasılsınız?
Böyle kısa bir aradan sonra dönüp güzel haberler almak ne güzel :)
Saye- parlakkartanesininaski u-mutlu lale sizin adınıza ne kadar çok sevindiğimi anlatamam, Allah sağlıcakla kavuşmanızı nasip etsin kuzularınıza. Darısı inşallah isteyen herkese Ya çok mutlu oldum kızlar :)
Allah iyilik versin gülüm, paşa da maşallah büyümüş. Artık kendini iyice belli ediyordur :)
Sağol canım benim Amin inşallah. Umudumuzu yitirmeyelim. Rabbim ummadığımız anda güzel kapılar açsın inşallah gülüm.. Öpüyorum seni kuzum..Günaydın canım sabah sabah güzel sözlerini okumak o kadar iyi geldiki teşekkür ederim canım arkadaşım sende benim için çok özel birisin ve hiç unutamayacağım ve iyi olarak hatırlayacağım arkadaşlarımdansin
Çok şeyler paylaştık birlikte buna sevinçlerini kadar acılarımız da dahil ama artık mutluluk bizimde hakkımız inşallah bu sene bitmeden bebeklerimizi kucagimiza alırız
Sağol canım amin inşallah gülüm..Günaydın Herkese..
LeYLa_21 hayirli olsun asilaman sonu bebis olsun insallah ..
vesselam_ canim masallah oglusa hep guzel haberler almak nasip olsun insallah .. Kiloya gectiniz sanirim artik gramlara veda
yamukprenses opuyorum seni kocamannnn sevgiler ..
Neden bırakıyorsun emzirmeyi erken değil mi daha canimAllah iyilik versin gülüm, paşa da maşallah büyümüş. Artık kendini iyice belli ediyordur :)
Elif de iyi şükür canım, dişimizin ucu çıktı, emzirmeyi bırakıyoruz, yatağımıza alışmaya çalışıyoruz falan bunlarla uğraşıyoruz işte.
Burdaki boya hic bakma cok uzun gosteriyor kizlar da hep onu soyledikleri icib biliyorum :)Çok şükür canım kiloya gectik 1300 olmuşuz
Boyumuz 35cm.biraz kısa geldi sanki normal herşey haftasıyla uyumlu dedi doktor.
Takvimde 38cm falan yazıyor ya insan ister istemez dusunuyor
Neyse çok şükür Rabbime saglikliyiz
Hadi az kaldı sanada senin presesete kiloya geçecek InşaaAllah
Hiç sorma yaa ama iyiyiz saglikliyiz o bize yetiyor hamd olsun.Burdaki boya hic bakma cok uzun gosteriyor kizlar da hep onu soyledikleri icib biliyorum :)
Masallah kocaman olmus takacak yer bulamadin boyami takiyorsun :)) Ben cok heyecanliyim strestliyim insallah benimkidr haftasini yakalamistir :-/
Aşılaman hayırlı olsun abla, inşallah kızının kardeşi yoldadır.Sağol canım benim Amin inşallah. Umudumuzu yitirmeyelim. Rabbim ummadığımız anda güzel kapılar açsın inşallah gülüm.. Öpüyorum seni kuzum..
Sağol canım amin inşallah gülüm..
7,5 ay emdi canım, sütüm de artık doyurmuyor. Hem ona eziyet, çünkü tam uykusunu alamıyor acıkıyor, hemde bana...Neden bırakıyorsun emzirmeyi erken değil mi daha canim
Amin gülüm...Allah razı olsun ebrucum...duanızı eksik etmeyin ablacım...senin prenses nasıl?epey büyümüştür...Aşılaman hayırlı olsun abla, inşallah kızının kardeşi yoldadır.
7,5 ay emdi canım, sütüm de artık doyurmuyor. Hem ona eziyet, çünkü tam uykusunu alamıyor acıkıyor, hemde bana...
Kızlar tavsiye ettiğiniz mama ve bez markaları neler? İzin zamanı yaklaşıyor burdan yüklenip gelmek istemiyorum hepsini.
Canim benim sorduğun icin cok tesekkur ederim aslına bakarsan iyi biliyordum kendimi ama iki gündür tansiyonumun yükseldiğini farkettim yarın doktora gidecem bakalım risk gorurse alabilir belki
Hamd olsun iyi ablacım, 8 aylık olacak Allah'ın izniyle. Doğan büyüyor be abla, zaman uçup gidiyor hiç anlamıyorsun.Amin gülüm...Allah razı olsun ebrucum...duanızı eksik etmeyin ablacım...senin prenses nasıl?epey büyümüştür...