Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Koklarım teyzesi Kucağımda şuan herzamanki gibi :)

Ben kimsenin kucagina veremem birak burnunu sıkmalarini :))) Ayy duzgun tut kafasini tut belini tut aglatma baslarim ben :))
Hava isinsin diye bekliyorum walla soguk hic zevk almiyorum rahat rahat gezeyim burda kemeralti carsisi var oraya bi gitsem herseyini alirim zaten bir seferde.
Odasini aldik yatak odasi icinde sepet besik aldim 45 gun sonra gelecek en buyuk adimi attik gerisi gelir insalalh :)

Normalde korkak değilimdir ama korkuyorum ne yalan söyleyeyim :)) doğumu yakinen görsemde tirsiyorum :) hatta daha cok korkuyorum neler olduğunu gördüm çünkü :) heran fikir değiştirip sezeryan olabilirim bile :)

Bende babası annem ablam hariç asla rahatça veremiyorum bi onlara verip uzaklaşabiliyorum anca:)

Normalde korkak değilimdir ama korkuyorum ne yalan söyleyeyim :)) doğumu yakinen görsemde tirsiyorum :) hatta daha cok korkuyorum neler olduğunu gördüm çünkü :) heran fikir değiştirip sezeryan olabilirim bile :)
18.gün sezeryan olalı hala ağrım var,yani ikisininde zorluğu vardır ama dayanılmayacak acılar değil elbette,Rabbim yardım ediyor gerçekten
Sizde güzelce kucağınıza alacaksınız inşaallah canım

Kızlar merhaba öncelikle Allah hepimizin gönlüne göre versin :) dün adet günümdü Ama adet olmadım hem kasıklarımda ağrı var arasıra hem de adet olacakmış gibi karnımda ağrı var sizce adet mi gebelik mi Bu tarz belirtiler yaşayan var mı aranızda sonra hamile olduğunu öğrenen bir de adet döngü 33 gün sürüyor geç yumurtlamış da olabilirim vallahi bilmiyorum cevap yazanada yazmaya da çok teşekkür ederim şimdiden :)

Canim benimde sag ksigimda batma bar adet olcakmisim gibide agri var. Adetim 3 gun gecikt. Hergun test yapiyorm negatif. Bugunde kan testi verdim 0.00 cikti. Bende meraklardayim

Ne desek yalan olur ama adet belirtileri neyse gebelik belirtileride öyle oluyor bazen. Benim sag kasigim cok agrimisti ara ara da karnim agrimisti hatta adet olacagim diye ped takmistim ama olmadim :))
Insallah sende istiyorsan gebesindir ..

Canim benimde sag ksigimda batma bar adet olcakmisim gibide agri var. Adetim 3 gun gecikt. Hergun test yapiyorm negatif. Bugunde kan testi verdim 0.00 cikti. Bende meraklardayim
Kan testi negatifse ya gec dollenme kana gecmedi yada gebelik yok strest yaptigin icin adet olamiyorsun yada mevsimsel gecis..

Ne desek yalan olur ama adet belirtileri neyse gebelik belirtileride öyle oluyor bazen. Benim sag kasigim cok agrimisti ara ara da karnim agrimisti hatta adet olacagim diye ped takmistim ama olmadim :))
Insallah sende istiyorsan gebesindir ..
Ahh amin canım senin de adet olacakmış gibi karnın ağrıdı mı bir de adet döngünün süresi nedir bir de adetten sonra mı öğrendin :)

Al_pi canım ikeadan büyüyen beşik mi aldin öyle diyordun.
Bide sepet besigin nasıl ya resim atabilir misin kafama göre bulamadim

Ahh amin canım senin de adet olacakmış gibi karnın ağrıdı mı bir de adet döngünün süresi nedir bir de adetten sonra mı öğrendin :)
30 gun dongum yok adete 1 gun kala ogrenmistim karin agrim vardi ama ara ara agriyordu geciyordu.

Al_pi canım ikeadan büyüyen beşik mi aldin öyle diyordun.
Bide sepet besigin nasıl ya resim atabilir misin kafama göre bulamadim
Yok canim baska bir magazadan aldim buyuyen besik yine sepet besigide ayni yerden aldim eve gelirse fotosunu atarim ben dogal agac rengi olsun istedim yoktu odasini beyaz alinca beyaz aldim bende ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…