Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Sepet besik cok kullanisli degil canim sadece gozumde kalmasin diye aldim :) pinkin dedigi daha kullanisli onu soyleyeyim :) sepette en fazla 6 ay yatar diyorlar

Sepet besik cok kullanisli degil canim sadece gozumde kalmasin diye aldim :) pinkin dedigi daha kullanisli onu soyleyeyim :) sepette en fazla 6 ay yatar diyorlar
Sanırım öyle bişey alacam taşınan birisiyim en kullanışlı o olur bana

18.gün sezeryan olalı hala ağrım var,yani ikisininde zorluğu vardır ama dayanılmayacak acılar değil elbette,Rabbim yardım ediyor gerçekten
Sizde güzelce kucağınıza alacaksınız inşaallah canım
İnsallah canim benim insallah o günlerde gelecek

Slm cnm. Ben o yatagi 6 ay kullanabildim cnm sigmiyor buyudukce yeri daraliyor . Oglusunu operimm

Günaydın kızlar :)
Cumartesi günü görüş günümdu:) gördük yine miniğimizi Allah'a şükür herşey yolunda ters olması dışında :) kasılmalarım vardı onların hepsi normalmiş donmeye çalışıyormuş bakalım iki hafta sonra tekrar gideceğim insallah döner minigim:) bu arada coraspirini bıraktım 32. Hafta olduğu icin

Günaydın canım
Hadi gözün aydın. Bu gün hep güzel haberler alıyorum. Sağlıkla gelsin. Döner daha vakit var..

Yaa prenses o masaAllah ben nisanda gidecem zaman hiç geçmez artık..

Semra24 sanırım kanguru sormuştun biraz daha araştırma yaptım momfort baby ve ergo baby de güzel... Aklında bulunsun

Bende prensesi öperim.
Aldım bende ondan 6ay beni idare eder yatak koyacak yerim yok hem şuan onun işime çok yarayacak.
Gule gule kullan cnm cok iyi olmus gercekten kullanisli. Bugunncikardim besigi ank goturcem babannesinde durcak besik gidince iyi kotu yatar yine . Cnm ben oda yapmadım zaten uyku problemli bi bebis onun yeri benim yanim

Daha vaktiniz var cnm döner sen istirahat et yorma kendini tersse ayakalriyla rahmine vuruyordur omdan agrin vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…