Çok güzel çok tatlı canım prenses mışıl mışıl uyur burda masal gibi odası olmuş kuzucugunEki Görüntüle 1965771vesselam_ odasi bu uyku seti cibinligide bu sepet besigide simdi bulayim atarim resmini..
Buda çok guzelmis ya bende her gördüğümü almak istiyorum çok kararsızım hep fikir arıyorum. Çok zormuş hakikaten.
Sagol canim daha iyileri sizlerin olsun insallah.. ❤Çok güzel çok tatlı canım prenses mışıl mışıl uyur burda masal gibi odası olmuş kuzucugun
Hayırlı olsun..
Sepet besik cok kullanisli degil canim sadece gozumde kalmasin diye aldim :) pinkin dedigi daha kullanisli onu soyleyeyim :) sepette en fazla 6 ay yatar diyorlarBuda çok guzelmis ya bende her gördüğümü almak istiyorum çok kararsızım hep fikir arıyorum. Çok zormuş hakikaten.
Bakalim biz neler alacaz.
Pinkpinkblue kullandığın beşigide düşünüyorum sugar beşikte sanırım.
Sanırım öyle bişey alacam taşınan birisiyim en kullanışlı o olur banaSepet besik cok kullanisli degil canim sadece gozumde kalmasin diye aldim :) pinkin dedigi daha kullanisli onu soyleyeyim :) sepette en fazla 6 ay yatar diyorlar
İnsallah canim benim insallah o günlerde gelecek18.gün sezeryan olalı hala ağrım var,yani ikisininde zorluğu vardır ama dayanılmayacak acılar değil elbette,Rabbim yardım ediyor gerçekten
Sizde güzelce kucağınıza alacaksınız inşaallah canım
Tamam canım buna da bakayım tesekkur ederim :)Selam kızlar nasılsınız?
Ben neko aldım.
İlk aylar sling öneriliyor ama.
Deneme amaçlı oğluşunu koydum da küçük kaldı biraz :)
Zaten 4. aydan itibaren diyor.
Adet ağrısının hafifi yaniAdet oldugum gunun agrisi gibi degil tabiki sadece sızı seklinde daha hafif sekilde yani
Slm cnm. Ben o yatagi 6 ay kullanabildim cnm sigmiyor buyudukce yeri daraliyor . Oglusunu operimmBende iyiyim canım ayrıntılımiz iyi geçti herşey yolunda çok şükür kocaman olmuş oğlan çok güzeldi Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez vakitte insaAllah.
Ah şu bebekler hasta olmasa çok üzülüyorum o hallerini görünce inşaAllah kötü bişey yoktur prensesin.bir öncede iyileşsin insaAllah.
Tatlım ya sen konvers yataktan memnun musun daha yatıyor mu prenses.nerden almıştın acaba
Günaydın canımGünaydın kızlar :)
Cumartesi günü görüş günümdu:) gördük yine miniğimizi Allah'a şükür herşey yolunda ters olması dışında :) kasılmalarım vardı onların hepsi normalmiş donmeye çalışıyormuş bakalım iki hafta sonra tekrar gideceğim insallah döner minigim:) bu arada coraspirini bıraktım 32. Hafta olduğu icin
Amin insallah canimGünaydın canım
Hadi gözün aydın. Bu gün hep güzel haberler alıyorum. Sağlıkla gelsin. Döner daha vakit var..
Bende prensesi öperim.Slm cnm. Ben o yatagi 6 ay kullanabildim cnm sigmiyor buyudukce yeri daraliyor . Oglusunu operimm
Yaa prenses o masaAllah ben nisanda gidecem zaman hiç geçmez artık..Günaydın kızlar :)
Cumartesi günü görüş günümdu:) gördük yine miniğimizi Allah'a şükür herşey yolunda ters olması dışında :) kasılmalarım vardı onların hepsi normalmiş donmeye çalışıyormuş bakalım iki hafta sonra tekrar gideceğim insallah döner minigim:) bu arada coraspirini bıraktım 32. Hafta olduğu icin
Gule gule kullan cnm cok iyi olmus gercekten kullanisli. Bugunncikardim besigi ank goturcem babannesinde durcak besik gidince iyi kotu yatar yine . Cnm ben oda yapmadım zaten uyku problemli bi bebis onun yeri benim yanimBende prensesi öperim.
Aldım bende ondan 6ay beni idare eder yatak koyacak yerim yok hem şuan onun işime çok yarayacak.
Slm cnm nasılsınGünaydın canım
Hadi gözün aydın. Bu gün hep güzel haberler alıyorum. Sağlıkla gelsin. Döner daha vakit var..
Daha vaktiniz var cnm dönerGünaydın kızlar :)
Yaa prenses o masaAllah ben nisanda gidecem zaman hiç geçmez artık..
Tesekkurler canim benim bakıyorum vallahi benim icin en kullanışlı o olacak Tesekkurler :)Semra24 sanırım kanguru sormuştun biraz daha araştırma yaptım momfort baby ve ergo baby de güzel... Aklında bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?