Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Daha vaktiniz var cnm döner sen istirahat et yorma kendini tersse ayakalriyla rahmine vuruyordur omdan agrin vardir
Aynen canım ya doktorda aynisini dedi ayaklarını oraya koymuş cok normal dedi :)
Bu hafta yada önünüzdeki hafta annemlerle temizliğe de başlıyoruz miniğimin kıyafetlerini yıkayacağız :) süsler de bitti gibi bakalım allahtan hayırlısı :)

selam kizlar nasılsınız .. biz iyiyiz şükür parti yaptik cucuklere öyle kendi aramızda ufak bi organizasyon ile
foto istemistiniz atayim dedim bi de girip sizleri sorayim dedim canlar hepinizi öpüyorum.

Eklentiler

• IMG-20170313-WA0013.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 45
selam kizlar nasılsınız .. biz iyiyiz şükür parti yaptik cucuklere öyle kendi aramızda ufak bi organizasyon ile
foto istemistiniz atayim dedim bi de girip sizleri sorayim dedim canlar hepinizi öpüyorum.
Aynen fındıklar nasılda büyümüşlerr..
Rabbim hepinizi sağlık sıhhat mutluluk huzur versin insaAllah..
İyiki doğmuşlar iyiki varlar...

Oyyy masallah masallahhh kuzucuklara iyiki dogmuslar annelerinin kuzulari olmuslar nice guzel yaslari olsun insallah canim saglikla ..

Aynen fındıklar nasılda büyümüşlerr..
Rabbim hepinizi sağlık sıhhat mutluluk huzur versin insaAllah..
İyiki doğmuşlar iyiki varlar...

Oyyy masallah masallahhh kuzucuklara iyiki dogmuslar annelerinin kuzulari olmuslar nice guzel yaslari olsun insallah canim saglikla ..

cok sagolun teyzeleri.. Allah razi olsun darisi sizin yavrulara inşallah once saglikla kucaginiza almanizi diliyorum ..sizde nice yaslarini gorursunuz insallah

Oy Maşallah ne güzel bir tabloRabbim mürvetlerini görmeyi de nasip etsin İnşallah. Nice güzel yaşları olsun..

Ohhh ne guzel cnm hazırlıklar tamamlaniyo sağlıcakla gelsin minik

Günaydin Herkese ..
Nasilsiniz kizlar nasil gidiyor hersey yolunda mi ?
Tünaydın canım. İyiyiz çok şükür bebek bazen hareketli bazen sakin dün bir ara canım sıkıldı bu duruma sonra 28. haftadan önce bu gibi düzensizlikler normal sayılıyormuş akşamına hareketlendi Sen nasılsın canım nasıl gidiyor?

Korkma sakin :) Benimde oyle bazen oda keyifsiz oluyor gun icerisinde ortadan kayboluyor gece geliyor bazen de gun boyunca hareketli oluyor. Benim ruh halime gore davraniyor bazende hissediyor mu diyorum :)
C.tesi seker yuklemesi var heyecanliyim umarim kazasiz belasiz atlatirim onuda hemde kizimi gorecegim uzun bir sure sonra ❤

Aynen canım 2 gündür yorgun hissediyorum o da yorgun oluyor demek ki. Şeker yüklemesi basit bir işlem yarım gününü alıyor 1'er saat arayla kan alıp ölçüm yapıyorlar. Ben daha önceden yaptırmıştım. Her şey yolundadır kızınla da hasret giderirsiniz ne güzel

Şeker cikmasin da tek korkum o :-/ Evet detaylidan sonra ilk defa gorecegim sanki yillar gecmis gibi :)
Minnaklar daha karnimizdayken bizi anliyorlar hareketlerini ona gore ayarliyorlar :)

Şeker cikmasin da tek korkum o :-/ Evet detaylidan sonra ilk defa gorecegim sanki yillar gecmis gibi :)
Minnaklar daha karnimizdayken bizi anliyorlar hareketlerini ona gore ayarliyorlar :)
Çıkmaz inşallah ailede filan yoksa sanmıyorum ama tabi tedbiri elden bırakmamak gerek Her şey gönlünce olsun canım ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…