Aynen canım ya doktorda aynisini dedi ayaklarını oraya koymuş cok normal dedi :)Daha vaktiniz var cnm dönersen istirahat et yorma kendini tersse ayakalriyla rahmine vuruyordur omdan agrin vardir
Selam Kübracim iyiyim sağolasın sen nasılsın? Defne ne yapıyorSlm cnm nasılsın
Aynen fındıklar nasılda büyümüşlerr..selam kizlar nasılsınız .. biz iyiyiz şükür parti yaptik cucuklere öyle kendi aramızda ufak bi organizasyon ile
foto istemistiniz atayim dedim bi de girip sizleri sorayim dedim canlar hepinizi öpüyorum.
Oyyy masallah masallahhh kuzucuklara iyiki dogmuslar annelerinin kuzulari olmuslar nice guzel yaslari olsun insallah canim saglikla ..selam kizlar nasılsınız .. biz iyiyiz şükür parti yaptik cucuklere öyle kendi aramızda ufak bi organizasyon ile
foto istemistiniz atayim dedim bi de girip sizleri sorayim dedim canlar hepinizi öpüyorum.
Aynen fındıklar nasılda büyümüşlerr..
Rabbim hepinizi sağlık sıhhat mutluluk huzur versin insaAllah..
İyiki doğmuşlar iyiki varlar...
Oyyy masallah masallahhh kuzucuklara iyiki dogmuslar annelerinin kuzulari olmuslar nice guzel yaslari olsun insallah canim saglikla ..
Oy Maşallah ne güzel bir tabloselam kizlar nasılsınız .. biz iyiyiz şükür parti yaptik cucuklere öyle kendi aramızda ufak bi organizasyon ile
Sagol canim benim aminn..Oy Maşallah ne güzel bir tabloRabbim mürvetlerini görmeyi de nasip etsin İnşallah. Nice güzel yaşları olsun..
Ohhh ne guzel cnm hazırlıklar tamamlaniyo sağlıcakla gelsin minikAynen canım ya doktorda aynisini dedi ayaklarını oraya koymuş cok normal dedi :)
Bu hafta yada önünüzdeki hafta annemlerle temizliğe de başlıyoruz miniğimin kıyafetlerini yıkayacağız :) süsler de bitti gibi bakalım allahtan hayırlısı :)
Bemde iyiyim cnmSelam Kübracim iyiyim sağolasın sen nasılsın? Defne ne yapıyor
Amin canim benimOhhh ne guzel cnm hazırlıklar tamamlaniyo sağlıcakla gelsin minik
Tünaydın canım. İyiyiz çok şükür bebek bazen hareketli bazen sakin dün bir ara canım sıkıldı bu duruma sonra 28. haftadan önce bu gibi düzensizlikler normal sayılıyormuş akşamına hareketlendiGünaydin Herkese ..
Nasilsiniz kizlar nasil gidiyor hersey yolunda mi ?
Korkma sakin :) Benimde oyle bazen oda keyifsiz oluyor gun icerisinde ortadan kayboluyor gece geliyor bazen de gun boyunca hareketli oluyor. Benim ruh halime gore davraniyor bazende hissediyor mu diyorum :)Tünaydın canım. İyiyiz çok şükür bebek bazen hareketli bazen sakin dün bir ara canım sıkıldı bu duruma sonra 28. haftadan önce bu gibi düzensizlikler normal sayılıyormuş akşamına hareketlendiSen nasılsın canım nasıl gidiyor?
Aynen canım 2 gündür yorgun hissediyorum o da yorgun oluyor demek ki. Şeker yüklemesi basit bir işlem yarım gününü alıyor 1'er saat arayla kan alıp ölçüm yapıyorlar. Ben daha önceden yaptırmıştım. Her şey yolundadır kızınla da hasret giderirsiniz ne güzelKorkma sakin :) Benimde oyle bazen oda keyifsiz oluyor gun icerisinde ortadan kayboluyor gece geliyor bazen de gun boyunca hareketli oluyor. Benim ruh halime gore davraniyor bazende hissediyor mu diyorum :)
C.tesi seker yuklemesi var heyecanliyim umarim kazasiz belasiz atlatirim onuda hemde kizimi gorecegim uzun bir sure sonra ❤
Şeker cikmasin da tek korkum o :-/ Evet detaylidan sonra ilk defa gorecegim sanki yillar gecmis gibi :)Aynen canım 2 gündür yorgun hissediyorum o da yorgun oluyor demek ki. Şeker yüklemesi basit bir işlem yarım gününü alıyor 1'er saat arayla kan alıp ölçüm yapıyorlar. Ben daha önceden yaptırmıştım. Her şey yolundadır kızınla da hasret giderirsiniz ne güzel
Çıkmaz inşallah ailede filan yoksa sanmıyorum ama tabi tedbiri elden bırakmamak gerekŞeker cikmasin da tek korkum o :-/ Evet detaylidan sonra ilk defa gorecegim sanki yillar gecmis gibi :)
Minnaklar daha karnimizdayken bizi anliyorlar hareketlerini ona gore ayarliyorlar :)
Ailede yok cok şukur.. insallah canim ❤Çıkmaz inşallah ailede filan yoksa sanmıyorum ama tabi tedbiri elden bırakmamak gerekHer şey gönlünce olsun canım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?