Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Doktorlar onlarinda bir insan oldugunu bazi gunler sizler nasil keyifsiz yorgun oluyorsaniz onlarinda oldugunu soyluyorlar. Benimde iki gun cok hareket etmedi dunden beri iyi gercekten derandiren 'in dedigi gibi hissedince daha zor oluyormus az kilirdadi yok kipirdamiyor daha cok takiyoruz :)

Alpişş:) tam buradayken beni andın canım:)) nasılsınız canlar iyimisiniz,benim kız sürekli ağlak modda gazı var öyle uzun uzuna yazamıyorum artık.
Kafaya takmayın hareketlerini,çok hareketeiz kalınca süt için veya sol tarafa yatın ozaman ediyorlar şekerler. Rabbim sağ salim kucağınıza almayi nasip etsin hepinizin,olmayanlarada tez zamanda nasip etsin

Maşallah pasaya bir margarin kadar olmuş :) Ben ilk defa bu kadar uzun sure ayri kaldim haftaya c.tesi randevum 32. Gun olacak :)
@vesselam_ canim senin pasa kac gram olmus yirtmissin seker yuklemesinden :) Benim haftaya yapilacak :-/
Sagolasin canım. Yüzünü gostermedi bizimkisi de bacak kafa ve göbek gördük Benim de 5 haftayi geçmişti son kontrolden sonra. Detaylı da hasret gideririz artık
MasaAllah paşaya masaAllah.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Hadi ayrintiliya bundan sonra insaAllah
Amin canım cümlemizin. Cok sağolasın
Kızlar bu aralar kanguruları araştırıyorum bildiginiz iyi markalar varsa söyler misiniz :)
Chicco nun ürünlerini begeniyorum. Yenidoğanlara da uyumlu

Kızlar bu aralar kanguruları araştırıyorum bildiginiz iyi markalar varsa söyler misiniz :)
BABYWEARİNG TÜRKİYE diye bir grup var face de ona bakın derim ergonomik ve çocuk için tamamen zararsız daha pişman olan duymadım ben de ordan bakıyorum doğduktan sonra alacağım inşallah

Aminnnnnn, senin ogluşunada maşallah ❤ Rabbim hep gzl hbrleri paylaşmayı nasip etsin... çok sevindim Cnm bende şeker yüklemesinden yırtmıştım

@Al_pi özlediiiiin dimi kuzceniiiiii, oyyyy az kalmış görmene kuzuyu... iğnelere devam mı Cnm? İnşallah şeker yüklemesini rahatça atlatırsın herşey kuzucuklar için

Semra24 cnm yaza yakın olduğu için bide malum ben sıcak memleketteyim rahat kullanamam diye almadım... ilerleyen aylarda artık ihtiyaç duyarsam bakacam kangurulara...

Tesekkurler canim :) bi bakayım o zaman

Semra24 cnm yaza yakın olduğu için bide malum ben sıcak memleketteyim rahat kullanamam diye almadım... ilerleyen aylarda artık ihtiyaç duyarsam bakacam kangurulara...
Benim de aklımda yoktu ama benim icin en iyisi kanguru olacak sanırım arabayı heryere götüremem yollar malum yakuslu herkes yüksek katlarda arabayı götürsem çalarlar :)

BABYWEARİNG TÜRKİYE diye bir grup var face de ona bakın derim ergonomik ve çocuk için tamamen zararsız daha pişman olan duymadım ben de ordan bakıyorum doğduktan sonra alacağım inşallah
He tamam canım ona da bakayım baya bi kafaya koydum yüksek ihtimal Alicam bende

Senin kiz var diye cok kulaklarini cinlatmak istemiyorum anne kiz bolca vakit gecirin sonucta uzun yoldan geldi ela ❤ isirdin mi poposunu bizim yerimizede
Miss kokulu elayi cooook opuyorum

Devam canim walla igneler artik batmiyor saat yaklastikca geriliyorum igne yapip bi guzel agliyorum sonra kizim bi tekme atinca gulmeye basliyorum :))
Rabbime sukurler olsun bu gunlere geldik.Gece insallah hersey bi bakmisiz kucagimizdalar insallah zaman su gibi geciyor. Gerci daha hic birsey almadik ama :))

Yooo öyle bisi yapmadım ben sana öyle gelmiş :)))
Yok yok korkutmuştun:))
Şaka bi yana Rabbim yardım ediyor o korkular geçiyor canım doğum anında. sadece bebeğe odaklanıyor insan,ki benim kadar tırsak olduğunu sanmıyorum
Senin kiz var diye cok kulaklarini cinlatmak istemiyorum anne kiz bolca vakit gecirin sonucta uzun yoldan geldi ela ❤ isirdin mi poposunu bizim yerimizede
Miss kokulu elayi cooook opuyorum
inan banyo yapmak bile lüks oldu benim için:) koşa koşa wc gidiyorum. Hamileyken eşimle kaynanam okadar sinirlerimi bozdularki benden de böyle ağlak birşey çıkardı anca
Sıktım poposunu biraz büyüsün ısıracamm teyzesi söz:) herşeye rağmen iyiki var ela,hayatımda hiçbirşey hiçkimse için bu kadar fedakarlık yapamazdım ve kimseyi bu kadar sevemezdim

Hoşgeldin anne ❤ Biz buna annelik diyoruz iste her kosulda bebegini dusunen herkesten önce bebegi gelen korumaci fedakar ☺ Rabbim evlatlarimizi korusun bize bagislasin olmayanlarada tez vakitte nasip etsin..
Bende dogunca isircam poposunu :) Kiyarmiyim bilmiyorum ama kiymam lazim :)

Amin amin :) teyzesi elada seni öpüyor
Ama kıyamazsın ısırmaya sağlık ocağında hemşire burnunu sıktı uyansın diye kadına gıcık oldum düşün :) teyzemde gamze yapıyordu ben ameliyattan çıkınca onada bağırdım

Ayyyy benimde şimdi ki hayalim o popoyu ısırmak eşim nasıl kıyacaksın diyor, o bana kıyıyor her akşam uykusuzluk yorgunluk azıcıkta ben kıyayım diyorum
derandiren kokla bnm için ela yı❤@Al_pi yavaştan al Cnm bişeyler İnan ilerledikçe ağırlaşıyor takatin kalmıyor alışveriş yapmaya... ama çok zevkli gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…