Doktorlar onlarinda bir insan oldugunu bazi gunler sizler nasil keyifsiz yorgun oluyorsaniz onlarinda oldugunu soyluyorlar. Benimde iki gun cok hareket etmedi dunden beri iyi gercektenAyintili girmişti araya azcık hasret gidermistik bizde artık bir ay sonraya..
Tekmeleriyle artık hasretimizi gideririz insaAllah..
Hareketli mi prenses.
Benimki dün çok keyifsizdi kaç saat hissedemedim yiyorum iciyorum yok artık kafayı yicektim..
Sonra hareketlendi çok şükür.bugünde iyiyiz.
Sanırım onlarda artık keyfim yok modundalar
Alpişş:) tam buradayken beni andın canım:)) nasılsınız canlar iyimisiniz,benim kız sürekli ağlak modda gazı var öyle uzun uzuna yazamıyorum artık.Doktorlar onlarinda bir insan oldugunu bazi gunler sizler nasil keyifsiz yorgun oluyorsaniz onlarinda oldugunu soyluyorlar. Benimde iki gun cok hareket etmedi dunden beri iyi gercektenderandiren 'in dedigi gibi hissedince daha zor oluyormus az kilirdadi yok kipirdamiyor daha cok takiyoruz :)
Semracım sen doğumdanmı korkuyosunKızlar bu aralar kanguruları araştırıyorum bildiginiz iyi markalar varsa söyler misiniz :)
Sagolasin canım. Yüzünü gostermedi bizimkisi de bacak kafa ve göbek gördükMaşallah pasaya bir margarin kadar olmuş :) Ben ilk defa bu kadar uzun sure ayri kaldim haftaya c.tesi randevum 32. Gun olacak :)
@vesselam_ canim senin pasa kac gram olmus yirtmissin seker yuklemesinden :) Benim haftaya yapilacak :-/
Amin canım cümlemizin. Cok sağolasınMasaAllah paşaya masaAllah.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Hadi ayrintiliya bundan sonra insaAllah
Chicco nun ürünlerini begeniyorum. Yenidoğanlara da uyumluKızlar bu aralar kanguruları araştırıyorum bildiginiz iyi markalar varsa söyler misiniz :)
BABYWEARİNG TÜRKİYE diye bir grup var face de ona bakın derim ergonomik ve çocuk için tamamen zararsız daha pişman olan duymadım ben de ordan bakıyorum doğduktan sonra alacağım inşallahKızlar bu aralar kanguruları araştırıyorum bildiginiz iyi markalar varsa söyler misiniz :)
Hayırlı cumalar herkese ❤Günaydın hayırlı Cumalar hanımlar♥
Dr kontrolümuz iyi geçti. Bebisin erkek olduğu netlesti. 240 gram olmuş oğluş
Aminnnnnn, senin ogluşunada maşallah ❤ Rabbim hep gzl hbrleri paylaşmayı nasip etsin... çok sevindim Cnm bende şeker yüklemesinden yırtmıştımHayırlı cumalar herkese :)
Yırttık cidden çok sevindim kendi adıma..
Bebis 770gr 28cm dedi canım.
Haftasına göre uyumlu dedi..
Nasıl büyüyorlar masaAllah ya..en son 440 gramdi ayrintilida.
Sende güzel haberlerle gelirsin İnşaAllah canim özlemişsindir şimdi prensesi..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin tsz vakitte insaAllah.
Yooo öyle bisi yapmadım benSemracım sen doğumdanmı korkuyosunkorkutayimmi seni hatirliyon sende güya teselli vercem diye ödümü patlatmiştin
Tesekkurler canim :) bi bakayım o zamanSagolasin canım. Yüzünü gostermedi bizimkisi de bacak kafa ve göbek gördükBenim de 5 haftayi geçmişti son kontrolden sonra. Detaylı da hasret gideririz artık
Amin canım cümlemizin. Cok sağolasın
Chicco nun ürünlerini begeniyorum. Yenidoğanlara da uyumlu
Benim de aklımda yoktu ama benim icin en iyisi kanguru olacak sanırım arabayı heryere götüremem yollar malum yakuslu herkes yüksek katlarda arabayı götürsem çalarlar :)Semra24 cnm yaza yakın olduğu için bide malum ben sıcak memleketteyim rahat kullanamam diye almadım... ilerleyen aylarda artık ihtiyaç duyarsam bakacam kangurulara...
Canım çok sağolasın. Sağlıkla gelissinler, dogsunlar Ins. ♥Hayırlı cumalar herkese ❤
Hayyyy maşallah ogluşunaaaa gzl gzl büyüsün yediklerin şifa olsun kuzuya
He tamam canım ona da bakayım baya bi kafaya koydum yüksek ihtimal Alicam bendeBABYWEARİNG TÜRKİYE diye bir grup var face de ona bakın derim ergonomik ve çocuk için tamamen zararsız daha pişman olan duymadım ben de ordan bakıyorum doğduktan sonra alacağım inşallah
Senin kiz var diye cok kulaklarini cinlatmak istemiyorum anne kiz bolca vakit gecirin sonucta uzun yoldan geldi ela ❤ isirdin mi poposunu bizim yerimizedeAlpişş:) tam buradayken beni andın canım:)) nasılsınız canlar iyimisiniz,benim kız sürekli ağlak modda gazı var öyle uzun uzuna yazamıyorum artık.
Kafaya takmayın hareketlerini,çok hareketeiz kalınca süt için veya sol tarafa yatın ozaman ediyorlar şekerler. Rabbim sağ salim kucağınıza almayi nasip etsin hepinizin,olmayanlarada tez zamanda nasip etsin
Devam canim walla igneler artik batmiyor saat yaklastikca geriliyorum igne yapip bi guzel agliyorum sonra kizim bi tekme atinca gulmeye basliyorum :))Aminnnnnn, senin ogluşunada maşallah ❤ Rabbim hep gzl hbrleri paylaşmayı nasip etsin... çok sevindim Cnm bende şeker yüklemesinden yırtmıştım
Al_pi özlediiiiin dimi kuzceniiiiii, oyyyy az kalmış görmene kuzuyu... iğnelere devam mı Cnm? İnşallah şeker yüklemesini rahatça atlatırsın herşey kuzucuklar için
Yok yok korkutmuştunYooo öyle bisi yapmadım bensana öyle gelmiş :)))
inan banyo yapmak bile lüks oldu benim için:) koşa koşa wc gidiyorum. Hamileyken eşimle kaynanam okadar sinirlerimi bozdularki benden de böyle ağlak birşey çıkardı ancaSenin kiz var diye cok kulaklarini cinlatmak istemiyorum anne kiz bolca vakit gecirin sonucta uzun yoldan geldi ela ❤ isirdin mi poposunu bizim yerimizede
Miss kokulu elayi cooook opuyorum
Hoşgeldin anne ❤ Biz buna annelik diyoruz iste her kosulda bebegini dusunen herkesten önce bebegi gelen korumaci fedakar ☺ Rabbim evlatlarimizi korusun bize bagislasin olmayanlarada tez vakitte nasip etsin..Yok yok korkutmuştun:))
Şaka bi yana Rabbim yardım ediyor o korkular geçiyor canım doğum anında. sadece bebeğe odaklanıyor insan,ki benim kadar tırsak olduğunu sanmıyorum
inan banyo yapmak bile lüks oldu benim için:) koşa koşa wc gidiyorum. Hamileyken eşimle kaynanam okadar sinirlerimi bozdularki benden de böyle ağlak birşey çıkardı anca
Sıktım poposunu biraz büyüsün ısıracamm teyzesi söz:) herşeye rağmen iyiki var ela,hayatımda hiçbirşey hiçkimse için bu kadar fedakarlık yapamazdım ve kimseyi bu kadar sevemezdim
Amin amin :) teyzesi elada seni öpüyorHoşgeldin anne ❤ Biz buna annelik diyoruz iste her kosulda bebegini dusunen herkesten önce bebegi gelen korumaci fedakar ☺ Rabbim evlatlarimizi korusun bize bagislasin olmayanlarada tez vakitte nasip etsin..
Bende dogunca isircam poposunu :) Kiyarmiyim bilmiyorum ama kiymam lazim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?