Tabi haklısın en ufak bişi de baya umutlanıyoruz normal olarak. Şükür umudumuz dualarımız var . Hiç üzülme aklına öyle şeyler getirme her dua vaktine ulaşır kuzumCanım dr da öyle söyledi cevap vermesi de güzel dedi ama insan kendini hazırlıyo ya sanki hamilelik testi yapmışım da negatif olduğunu öğrenmişim gibi üzüldüm meğer ne kadar umut bağlamışım bu aşılama işine kendimden korktum olmazsa çok üzülcem diye.. Allaha şükür inancımız var hayır arıyoruz bunda da. Eminim ki bizim bilmediğimiz bir hayır var..
Evet canm çok uyarılmış sayı fazla olduğu için 2 den fazla gebelil riski yüksek bunu göze alamayız dedi.. üzüldüm tabi ama neler atlatmadık canım bi hauır vardır diyoruz işte.. Allah beterinden korusun bu ne ki..
Hahahha bende senin gibi dedim Alpi ama fazla sayıda yumurta görünce sıkı sıkı tembih ettiler biz demeden ilişki olmasın diye yasak kalktımı onuda bilmiyorum hala da yasaktır herhalde e2 testi sonucu için aradılar duphaston yazmıştı onu ben aramadan alma test sonucuna göre al diycem dedi. Aradığında onu kullanmasam da kendimiz denesek olmazmı dedim kş o adet söktürücü olmaz ağrın olur çok baskılanması lazım dedi
Yasak canım çoklu gebelik riskinden dolayı duhaston diye söktürücü verdi.. keşke ddiğin gibi bişey olsaydı..
Büyüklükten dolayı iptal edilmedi canım 5 - 6 adet yumurta oluşmuş saydığı kadarıyla 2 den fazla gebelik olabiliyomuş o durumda büyüklüklri anormal değil normalde sanırım.. ilk kontrole iğneden 4 gün sonra çağırdı onda farketti zaten dozu düşürdü ama ne fayda benmkiler coşkuyu almış. Herkese veridğimiz dozu verdik sende çok etki yapmış bunu bilemezdik denemeden dedi.. buarada sende canını üzme ailevi konularda içinde en güzel mucizeyi taşıyosun Allahın sana hediyesi o çok şükür
insallah canim deneyecegiz onlarida hele yarin test sonuclarini bi alaim ne diyecek ona göre.İnşallah demez, güzel haberlerle gelir eşin de. Bol bol keçi boynuzu pekmezi ve gitmeden önce de sert bir türk kahvesi hızı arttırır. Güzel haberle gelin inşallah
canim ileri hareketliden ziyade birde testesteron hormonuna takiliyoor dr oda biraz düsük benim gördügüm hayirlisi olsun bakalim artikCanim benim insallah herşeyin hayırlısı olur benim eşimin de ilk testinde ileri hareketlilerin az olduğunu söylemişlerdi sonrasında bende keçiboynuzu pekmezi ve taze havuç suyu sıkıp veriyordum sonrasında normale döndü ama onların etkisi varmı bilmiyorum :) tüp bebekte zaten az da olsa iyilerini seciyorlar ertelemezler sanmıyorum :)
sagol canim insallah
Gözün aydın canim benim cok geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün :) darısı basımıza :)Canlarım güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim,anca kendime gelebildim. Tek tek alıntı için vaktim yok kusurabakmayın,Dün Gece 12 den 5 e kadar sancı çektim hastaneye kaldırıldım açılma olmayınca sezeryana alındım. Doğdu ela bebek şükür.herşey yolunda ağrılarım var biraz. Sizleri öpüyoruz Rabbim olmayan herkese nasip etsin,sizlerinde sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Sağolasın canım benim. Rabbim hepimize bu duygulari tez vakitte yasatsin Insallah ♥ Şimdilik Metehan diye düşündükMaşallah size kuzum isim düşündünüz mü
Gözünüz aydın canim. Sağlıkla büyüsün ela bebek. Ailesin vatanina milletine hayırlı bir evlat olsun. Ağrıların da zamanla azalacak InşallahCanlarım güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim,anca kendime gelebildim. Tek tek alıntı için vaktim yok kusurabakmayın,Dün Gece 12 den 5 e kadar sancı çektim hastaneye kaldırıldım açılma olmayınca sezeryana alındım. Doğdu ela bebek şükür.herşey yolunda ağrılarım var biraz. Sizleri öpüyoruz Rabbim olmayan herkese nasip etsin,sizlerinde sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
İnsallah canim benim :)derandiren canım msjini okuyunca içim coştu çok şükür Rabbime Elamiz doğdu Rabbim sağlık sıhhat versin insaAllah sizlere.
Darısı bizlere...
SıraSemra24 canım sende zamaninda gelsin insaAllah
Saadetim Allah büyük vardır bunda da bir hayır. 2 ay su gibi gelir geçer inşallah.Geçen hafta dr gittim genetik ve pıhtılaşma testi yaptık. Dr 2 ay daha bekle mutlaka dedi korunmaya devampromulat diye adet söktürücü verdi . Kistler oluşmuş dedi .yani anlayacağınız üzere sil baştan başlıyorum
Hayırlı olsun tedavin canım inşallah kuzularına tez vakitte kavuşursun.herkese hayirli pazarlar kizlar ben hatice nickimi degistirdim. herkesler iyi sükür ben ugrasmaya devam tüp bebek raporum cikti ilac raporunu bekliyorum. bu arada esimde ürologa gitti ileri hizli spermler az dedi dr cesitli testler istedi sali sonuclari cikacak adet olunca bi aksilik cikmazsa insallah tüp bebege baslyoruz.
Vardır bunda da bir hayır kuzum, Allah gönlüne göre versin. Yavruna/yavrularına kavuşunca beklediğine değecek.Kızlar buarada benim 5 - 6 adet büyük yumurtam olduğu için aşılama iptal çok moralim bozuldu tedavi yarım kaldı. Herşeyde vardır bi hayır diyoruz ama bakalım gelecek ay bizi ne bekliyor
Hayırlı olsun deranım, Rabbim ela bebeğin ömrünü bahtını güzel eylesin, Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sanada çok geçmiş olsun, inşallah ağrıların en kısa zamanda diner gülüm. Darısı diğer arkadaşlarımıza. Öpüyorum seni ve kızınıCanlarım güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim,anca kendime gelebildim. Tek tek alıntı için vaktim yok kusurabakmayın,Dün Gece 12 den 5 e kadar sancı çektim hastaneye kaldırıldım açılma olmayınca sezeryana alındım. Doğdu ela bebek şükür.herşey yolunda ağrılarım var biraz. Sizleri öpüyoruz Rabbim olmayan herkese nasip etsin,sizlerinde sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
gözün aydin Allah saglikli uzun ömür versin sizlerle birlikteCanlarım güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim,anca kendime gelebildim. Tek tek alıntı için vaktim yok kusurabakmayın,Dün Gece 12 den 5 e kadar sancı çektim hastaneye kaldırıldım açılma olmayınca sezeryana alındım. Doğdu ela bebek şükür.herşey yolunda ağrılarım var biraz. Sizleri öpüyoruz Rabbim olmayan herkese nasip etsin,sizlerinde sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Iyiyiz biz sen nasilsin ogluş nasil ?Kızlar selam herkese nasılsınız
Bayadır yazamıyorum
derandiren gelmiş ela kuzusu, hayırlı olsun canım
Ahhhh ahhhh Cnm hangi birini anlatayım, gezmeye geliyorlar Ankara'dan sıkılmışlar burası güneşliymiş biraz hava değişikliği iyi olurmuş?! Ben o hava değişikliğine nerelereeeee gitsem acabaOperim cnm Allah razı olsun. Kiyamam rabbim ferahlik versin sana yardima mi geliyorlar keyfi mi cnm hamile kadina yatili misafire mi gidilirms
Çok şükür iyiyiz Cnm yani bnm bildiğim öyle, haftaya kontrolümüz var teyzesi inşallah bir sıkıntı sorun yoktur... bugünlerde hep gzl bir hbr alacak gibi hissediyorum bu gruptan inşallah en yakın zmnda hbrini alırız Cnm ❤Sağol kuzum inşallah hayırlısı olurPrensesin nasıl gülüm
Ohhhh çok şükür, Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip Etsin... Ela bebeği kokla bnm için en yeni anneCanlarım güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim,anca kendime gelebildim. Tek tek alıntı için vaktim yok kusurabakmayın,Dün Gece 12 den 5 e kadar sancı çektim hastaneye kaldırıldım açılma olmayınca sezeryana alındım. Doğdu ela bebek şükür.herşey yolunda ağrılarım var biraz. Sizleri öpüyoruz Rabbim olmayan herkese nasip etsin,sizlerinde sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Siz iyi olunda az yaz önemli değil Cnm, bende iyiyim... yakışıklı nasıl? Hareketlenmiştir iyice kuzuuuuu yaaaa❤Kızlar selam herkese nasılsınız
Bayadır yazamıyorum
derandiren gelmiş ela kuzusu, hayırlı olsun canım
Gözün aydın deranım rabbim analı babalı büyütsünCanlarım güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim,anca kendime gelebildim. Tek tek alıntı için vaktim yok kusurabakmayın,Dün Gece 12 den 5 e kadar sancı çektim hastaneye kaldırıldım açılma olmayınca sezeryana alındım. Doğdu ela bebek şükür.herşey yolunda ağrılarım var biraz. Sizleri öpüyoruz Rabbim olmayan herkese nasip etsin,sizlerinde sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
İyiyim canım çok şükür oğluşum da iyi büyüyor :)Iyiyiz biz sen nasilsin ogluş nasil ?
İyiyim canım ben de çok şükür :)Siz iyi olunda az yaz önemli değil Cnm, bende iyiyim... yakışıklı nasıl? Hareketlenmiştir iyice kuzuuuuu yaaaa❤
Saadetcim nasılsın canım:)Gözün aydın deranım rabbim analı babalı büyütsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?