Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Merakla bekliyorum

Ilki gece ki ikincisi bu sabah ki dün geceden beri uyuyamadım çok heyecan yaptım silik çok koyu değil ama bu şekilde çıktı.
Tebrikler canim bence kan ver Insallah kan sonucunda guzel cikar .. Sılik dedigin cizgi cokta silik degilmis

Ilki gece ki ikincisi bu sabah ki dün geceden beri uyuyamadım çok heyecan yaptım silik çok koyu değil ama bu şekilde çıktı.
Bu arada silik olmasi cok normal herkesin gebelik testi koyu cikmiyor merak etme Ayy ben bile heyecan yaptim ..

Bilmem mi bende yumurta tembelliği yoktu ama prolaktin bende de yüksekti bende cok kullandım zamanında dostinex haftada iki kez düştüğü zaman hamile kalıyordum :) ama ne yazık ki tutmuyordu
Allah'ın izniyle herşey yoluna girer de senin de güzel haberlerini aliriz ama emin ol hamilesin korkma :)

Maşallah canım Çok sevindim. Darısı detaylıya Inşallah Sağlıkla gelsin oğluşun.. Geçenlerde işyerinde biri hamile bayana yer vermemis otobuste. Gerci kadın da uslup olarak sertmis bir yuklendim o kişiye. Hamile damarim kabardi. Maalesef halden en iyi yasayan anlar..
Sağolasın canım. Amin Rabbim herkese nasip etsin bu duyguları♥

Amin canım çok sağolasın. Rabbim hepimize saglikla kucağımıza aldigimiz günleri göstersin Inşallah

Günaydın herkese mutlu pazarlar

Günaydin Canim..
Günaydin Herkese ..
Günaydin hanimlar
Semra24

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…