Dosya yukle diyeceksin asagidan .. Boyutu buyukse kucult yoksa atmazNasıl aticam ya yükleniyor
Merakla bekliyorumDün adet gunümdü şüphelenip gebelik test yaptım gece silik çizgi çıktı şimdi tekrarladim tekrar silik cizgi cıktı benim yaşadığımı yaşayan var mı şimdi çekip aticam sizde bakın lutfen
Canım orda tam boyut,küçük boyut olması lazım sankiBoyuttan dolayı olmuyor diyor ala ala ya nasıl küçülecek boyut
Ayarlardan kirp resmi kirpabildigin kadar ..Boyuttan dolayı olmuyor diyor ala ala ya nasıl küçülecek boyut
Tebrikler canim bence kan verIlki gece ki ikincisi bu sabah ki dün geceden beri uyuyamadım çok heyecan yaptım silik çok koyu değil ama bu şekilde çıktı.
Sizin de bolemiydi yani siz de gordunuz dime var bisiTebrikler canim bence kan verInsallah kan sonucunda guzel cikar .. Sılik dedigin cizgi cokta silik degilmis
Bu arada silik olmasi cok normal herkesin gebelik testi koyu cikmiyor merak etmeIlki gece ki ikincisi bu sabah ki dün geceden beri uyuyamadım çok heyecan yaptım silik çok koyu değil ama bu şekilde çıktı.
Var canim net hemde .. yok benim koyuydu ama bu bunyeden bunyeye de degisebiliyor cogu arkadasimin boyle silikti hatta daha da silikti ..Sizin de bolemiydi yani siz de gordunuz dime var bisi
Ayardır bekliyordum pek inanamadık eşimle Hatta o yatti uyudu ben hiç uyuyamadım sabaha kadarBu arada silik olmasi cok normal herkesin gebelik testi koyu cikmiyor merak etmeAyy ben bile heyecan yaptim ..
Ben dün adet günun de yaptim 28inci gunVar canim net hemde .. yok benim koyuydu ama bu bunyeden bunyeye de degisebiliyor cogu arkadasimin boyle silikti hatta daha da silikti ..
Seni en iyi bu topik anlar canim.. Kan verme sansin varsa kan ver guzel bir pazar sizi beklerAyardır bekliyordum pek inanamadık eşimle Hatta o yatti uyudu ben hiç uyuyamadım sabaha kadar
Hayırlı olsun canım insaAllah hamişsin benimkide böyleydiIlki gece ki ikincisi bu sabah ki dün geceden beri uyuyamadım çok heyecan yaptım silik çok koyu değil ama bu şekilde çıktı.
Insallah canım inş kan testini de yaptırdığım da güzel haberler alırimHayırlı olsun canım insaAllah hamişsin benimkide böyleydi
Günaydın kızlarIn
Insallah canım inş kan testini de yaptırdığım da güzel haberler alırim
Günaydın kızlar
Tatlım tebrik ederim seni :) benim ki bundan daha bile silikti:) senin ki baya baya çıkmış :)[/QUOTE
Bana da silik geldi nebilim inş herşey güzel olur Rabbim isteyen herkese versin doktor bana yumurtlama tembelliği gözüküyor demisti prolaktin yüksekliği duydunuz mu bilmiyorum dostinex kullanıyordum haftada 2 gun.
Maşallah canımMahvoldum yaa İstanbul trafigi berbat şimdi eve geldim başım ağrıyor bacaklarım ağrıyor bide otobüste ayakta geldim
Zaten doktor çok geç geldi iki doğum oldu sanırım geldi geri gitti.
Allahım kadının kapısı cok kalabalikti gecikince
Nyse ki mutluyum oğlum iyi sağlıkli hamd olsun.
233 gr,16cm olmuş minigim yüz üstü yatmış sırtını gösteriyor bize ne güldüm ya haline
Akıntım için fitil verdi,bacak ağrım icin magnezyum verdi,vitamin ve kan ilacına devam..
Sağolasın canım. Amin Rabbim herkese nasip etsin bu duyguları♥Tatlı hamişler, anne adayları, canlarımHerşey yolunda mı?
@derandiren gülüm korkma kız o kadar ben suyum gelince daha rahat rahat duş aldım evde öyle şak diye gelmiyor alpinin dediği gibi :))
Cesaret gelirde sağlık açısından iyi olmaz anlattıklarına bakarsak. Hayırlısı olsun Alpim, boşver vardır bunda da bir hayır.
Gözün aydın Özlem'im, sağlıkla gelsin oğluşunAllah diğer arkadaşlarımıza da nasip etsin inşallah
Haklısın kuzum annem kolundan ameliyat olduğunda alelacele bizde yaşlı bir bayan bulmuştuk, annemden büyüktü ve kendinden yaşça büyük birine iş buyurmak biraz tuhaf oluyor. Genç birini bulursan daha iyi olur katılıyorum sana.
Elif iyi hamd olsun, hergün yeni bir şey yapamaya başladı :)
Bulursun canım ya Allah'ın izniyle nerdeyse bir bu kadar zamanın daha var. Kızına en güzel ismi seçeneğine eminim :) kalbinin sesini dinle
Aventin soothie emziğini tavsiye ederim, bende araştırmıştım göğüse en uygun olanmış. Yalnız en baştan onu vermek gerekiyor. Ben başta normal emzik kullandım sonra diğerine geçmeyi denedim ama benim cadı istemedi.
Birde emziğin içi gözüküyor çok komik :)
Biberonda medela markasının var özel bir şişesi onu da bir araştır istersen canım.
Amin canım çok sağolasın. Rabbim hepimize saglikla kucağımıza aldigimiz günleri göstersin Inşallahvesselam_ gözün aydın Cnm herşey yolunda ya o yorgunluk geçer❤ Yahu İstanbul'da hamileye yer verilmiyor mu!? Çok sinir oldum nekadar anlayışsız olduk yahu,hayret bişeyyyyyy!
@deeploneliness kuzum dün tebrik etmeyi unutmuşum paşan sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah ❤ Rabbim evladını koklamayı nasip etsin sana...
Günaydın herkese mutlu pazarlar
Günaydin hanimlarGünaydin Canim..
Günaydin Herkese ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?