• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Hee onu diyorsun anladim canim evet renk koku degisikligi :KK48:
Ahh canim bu aralar cok ayaktayim malesef ev kosusturmasi ama haftaya evime gececegim insallah o zaman rahat edecegim .. Sansima ev isi erken zamana denk geldi daha fazla agirlasmadan ..
Gerçekten zmnlama çok iyi İnan bende ağırlaşma oldu bile, Yen'i ev yemi başlangıçlar çok severim içinde kızın ❤ aman yinede hareketlerine dikkat et Cnm... isim konusunda netleştimizmi ?

Günaydıııııın kızlar bu arada :KK66: ben genelde erkenciyim artık uyku yooooook :işsiz:
Günaydın canım bende bir uyanıyorum geri uyku yok iki saat sonra falanckıvrana kivrana uyuyorum başından beri böyle tuvalete kalkıyorum mesela sonrada uyu uyuyabilirsen;)
Buna şükür ne yapalım;)

Kartanem beni tanısan ne korkak olduğumu bilsen şaşardın:))) Gece yatamıyorum zaten yada ufak bir ıslaklık ağrıda aha geliyor diyorum demekki Allah insana o cesareti veriyor. Sende bir bakacan o gün gelmiş,zaman geçiyor canımcım:)
Görümcem gidip geliyor sağolsun apartmanda eşimin akrabalarıda var. Dua edin bana hamileler:))
Allah saglikla sihhatle bebegini kucağına almayı nasip etsin. Bir avazda kurtarsin ins.:dua:
Günaydıııııın kızlar bu arada :KK66: ben genelde erkenciyim artık uyku yooooook :işsiz:
Günaydin hanımlar:KK200:
Semra24 Semra24 canım kullandığın bir krem yağ var mi? Ben gecen bio oil diye nir catlak yağı aldim ama kullanmadim henüz

Geçen gün şaka yaptım eve gelince canım elayı doğurdum diğer odada dedim:KK70: gelmiş battaniyeyi kaldırıyor haha ay bide gerçekten doğsada inanmıyomuş:)))
Inanmazsa dogurunca görursun saka yapiyorsun ben gelmiyorum dermis :)))
Gerçekten zmnlama çok iyi İnan bende ağırlaşma oldu bile, Yen'i ev yemi başlangıçlar çok severim içinde kızın ❤ aman yinede hareketlerine dikkat et Cnm... isim konusunda netleştimizmi ?
Isim mi ? :işsiz::işsiz: nerdeee hic isim yok sanki hepsine yok bu olmaz yok buda degil :)) Hayirlisiyla eve gecsek bi kafamiz rahat etse o zaman ismede karar verecegiz ..
Bu arada dr.brow biberona bakin anne memesine en uygun biberonmus almak isteyenler varsa arastirsin ilk gun sut gelmez birsey olur bir tane yaninizda bulunsun .. Emzikte aventin emzigi anne memesine en uygunmus arastirmalarim devam ediyor baska konularda da birde ben krem olarak aci badem sütü kullaniyorum dogal diye ..

Günaydın canım bende bir uyanıyorum geri uyku yok iki saat sonra falanckıvrana kivrana uyuyorum başından beri böyle tuvalete kalkıyorum mesela sonrada uyu uyuyabilirsen:KK66:
Buna şükür ne yapalım:KK66:
Tadini cikar simdi uykularim diyorlar ben gebeligimi ögrendigim gunden beri deliksiz uyku görmedim .. Gobegim aciyor igne yerleri batiyor saga yat sola yat derken bir bakiyorum düz yatmisim ama duz yatip ayaklarinizi uzatmayin diyorlar mutlaka saga yatilmaliymis kan akisi icin cok cok sola ama olmuyorrr :-/

Cnm bnm henüz yok ama dr uyardı krem kullan artık diye dedim ztn başladım... çatlak için genetik diyorlar, bnm annemdede ablamda da bayağı var, bende de olurda hani önlem almadım diye olmasın ben tedbir amaçlı sürüyorum :KK66:
Günaydın canım :) vallahi benim aile de de bar ne yazık ki be gerçekten Eti'm sıkıdır :) onun ceremesini cekiyorum ben basından beri sürüyorum ama faydası yokmuş anladım :(

Tadini cikar simdi uykularim diyorlar ben gebeligimi ögrendigim gunden beri deliksiz uyku görmedim .. Gobegim aciyor igne yerleri batiyor saga yat sola yat derken bir bakiyorum düz yatmisim ama duz yatip ayaklarinizi uzatmayin diyorlar mutlaka saga yatilmaliymis kan akisi icin cok cok sola ama olmuyorrr :-/
Cnm bnm dr dün soluna doğru yatacaksın dedi ;) eşimde hep uyarıyor dön hadi diye... bende bio oil kullanıyorum birde saf zeytinyağı... çok gzl nemlendiriyor kızlar aklınızda bulunsun... ablam yigenimin poposunada kullandı hiç pişiği olmadı yaz ayında...

Allah saglikla sihhatle bebegini kucağına almayı nasip etsin. Bir avazda kurtarsin ins.:dua:

Semra24 Semra24 canım kullandığın bir krem yağ var mi? Ben gecen bio oil diye nir catlak yağı aldim ama kullanmadim henüz
Günaydın canım :)
Hisdistancevizi yağı kullanıyorum canim bence basla ben basından beri sürüyorum ama faydası olmadı bizim gelin iki Doğum yaptı bir tane çizik Yok bi yerinde ama zayıf olmasına rağmen kolundaki eti ceksen üzüyordu baya esnekti ben kiloluyum ama Eti'm cok sıkıdır bundan kaynaklı sanıyorum anlayacağın irsi

Bak işte şimdi kalktim :-)
Kiyamam sana yaa anlat ona kanıtları sakla:KK66:
Alpi bana hem doktorum hem aile hekimligindeki ebem sola yatmaya özen göster dediler kan akışı için:KK64:

Günaydın canım :)
Hisdistancevizi yağı kullanıyorum canim bence basla ben basından beri sürüyorum ama faydası olmadı bizim gelin iki Doğum yaptı bir tane çizik Yok bi yerinde ama zayıf olmasına rağmen kolundaki eti ceksen üzüyordu baya esnekti ben kiloluyum ama Eti'm cok sıkıdır bundan kaynaklı sanıyorum anlayacağın irsi
Kullanayim o zaman ;) Muhtemelen ben de anneme cekerim o catlamis cok fazla olmasa da. Zaten ergenlikten kalan çatlaklarım var. Musaitim ben de ama ne kadar az olursa o kadar iyi canim..

Bizim gelinimiz de ebe o da soluna yat demişti kan akışı olurmuş. Zaten hamilelikten midir nedir rüyalar görüyorum çok o da boluyor uykuyu. Annelik fedakarlık o iğnelerden bir hatıra fotosu cekip kızına gösterirsin ins. ;)

Allah razı olsun cümlemizi inşallah canım

Isim mi ? :işsiz::işsiz: nerdeee hic isim yok sanki hepsine yok bu olmaz yok buda degil :)) Hayirlisiyla eve gecsek bi kafamiz rahat etse o zaman ismede karar verecegiz ..
Bu arada dr.brow biberona bakin anne memesine en uygun biberonmus almak isteyenler varsa arastirsin ilk gun sut gelmez birsey olur bir tane yaninizda bulunsun .. Emzikte aventin emzigi anne memesine en uygunmus arastirmalarim devam ediyor baska konularda da birde ben krem olarak aci badem sütü kullaniyorum dogal diye ..
haha ayy aynen:)) şaka falan yapmiyim ben en iyisi:p

Yalnis yazmisim zaten saga degil sola :)) Gece sag sol sag sol yapmaktan sabah hangi taraftan kalktigimi bilmiyorum :)) Benim aksamlari cok gergin oluyor göbegim nefes alamiyorum sanki sabah daha iyiyim ..

Kullanayim o zaman :KK66: Muhtemelen ben de anneme cekerim o catlamis cok fazla olmasa da. Zaten ergenlikten kalan çatlaklarım var. Musaitim ben de ama ne kadar az olursa o kadar iyi canim..
Aynen canim bende de var çatlak önceden kalanlar ama bunlar daha fena :) insallah sende cok olmaz :)

Naptın Cnm, nasıl geçti kontrolün?
Mahvoldum yaa İstanbul trafigi berbat şimdi eve geldim başım ağrıyor bacaklarım ağrıyor bide otobüste ayakta geldim:(
Zaten doktor çok geç geldi iki doğum oldu sanırım geldi geri gitti.
Allahım kadının kapısı cok kalabalikti gecikince:(
Nyse ki mutluyum oğlum iyi sağlıkli hamd olsun.
233 gr,16cm olmuş minigim yüz üstü yatmış sırtını gösteriyor bize ne güldüm ya haline:-)
Akıntım için fitil verdi,bacak ağrım icin magnezyum verdi,vitamin ve kan ilacına devam..

Tatlı hamişler, anne adayları, canlarım ❤️ Herşey yolunda mı?

derandiren derandiren gülüm korkma kız o kadar ben suyum gelince daha rahat rahat duş aldım evde öyle şak diye gelmiyor alpinin dediği gibi :))

Ben normal doguramam ya o kadar cesaretim yok :p
Bahanemde var kan pihtilasmasi :))) Ya normal dogumda kan durmazsa :) amin canim zaten normal dogum en guzeli beni kesip bicecekler :-/
Cesaret gelirde sağlık açısından iyi olmaz anlattıklarına bakarsak. Hayırlısı olsun Alpim, boşver vardır bunda da bir hayır.

Günaydın hanımlar ♥
Bebisimiz cinsiyeti belli oldu tabi ilerleyen haftalarda daha da netlesir dedi dr. Oglusum geliyor:KK68:
Gözün aydın Özlem'im, sağlıkla gelsin oğluşun ❤️ Allah diğer arkadaşlarımıza da nasip etsin inşallah
Cnm iyiydi ama biraz yaşı vardı hani ben daha genç atak bir bayan istiyorum aslında, öyle iş talimat vermem daha kolay olur... arayışlarım sürüyor :KK66:
Sen nasılsın? Elif nasıl? Ayyy hala kızıma kesin adı bu diyemedik :KK43:
Haklısın kuzum annem kolundan ameliyat olduğunda alelacele bizde yaşlı bir bayan bulmuştuk, annemden büyüktü ve kendinden yaşça büyük birine iş buyurmak biraz tuhaf oluyor. Genç birini bulursan daha iyi olur katılıyorum sana.
Elif iyi hamd olsun, hergün yeni bir şey yapamaya başladı :)
Bulursun canım ya Allah'ın izniyle nerdeyse bir bu kadar zamanın daha var. Kızına en güzel ismi seçeneğine eminim :) kalbinin sesini dinle

Aventin soothie emziğini tavsiye ederim, bende araştırmıştım göğüse en uygun olanmış. Yalnız en baştan onu vermek gerekiyor. Ben başta normal emzik kullandım sonra diğerine geçmeyi denedim ama benim cadı istemedi.
Birde emziğin içi gözüküyor çok komik :)

Biberonda medela markasının var özel bir şişesi onu da bir araştır istersen canım.

Mahvoldum yaa İstanbul trafigi berbat şimdi eve geldim başım ağrıyor bacaklarım ağrıyor bide otobüste ayakta geldim:KK43:
Zaten doktor çok geç geldi iki doğum oldu sanırım geldi geri gitti.
Allahım kadının kapısı cok kalabalikti gecikince:KK43:
Nyse ki mutluyum oğlum iyi sağlıkli hamd olsun.
233 gr,16cm olmuş minigim yüz üstü yatmış sırtını gösteriyor bize ne güldüm ya haline:-)
Akıntım için fitil verdi,bacak ağrım icin magnezyum verdi,vitamin ve kan ilacına devam..
Maşallah sübhanallah çok şükür herşey yolunda, paşa da kocaman olmaya başlamış sevindim canım:)

Back