• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Dün adet gunümdü şüphelenip gebelik test yaptım gece silik çizgi çıktı şimdi tekrarladim tekrar silik cizgi cıktı benim yaşadığımı yaşayan var mı şimdi çekip aticam sizde bakın lutfen
Merakla bekliyorum;)

Ilki gece ki ikincisi bu sabah ki dün geceden beri uyuyamadım çok heyecan yaptım silik çok koyu değil ama bu şekilde çıktı.

Eklentiler

• 20170129_092931.jpg
    20170129_092931.jpg
    24,8 KB · Görüntüleme: 38
Ilki gece ki ikincisi bu sabah ki dün geceden beri uyuyamadım çok heyecan yaptım silik çok koyu değil ama bu şekilde çıktı.
Tebrikler canim bence kan ver ;) Insallah kan sonucunda guzel cikar .. Sılik dedigin cizgi cokta silik degilmis

Bu arada silik olmasi cok normal herkesin gebelik testi koyu cikmiyor merak etme ;) Ayy ben bile heyecan yaptim ..

Günaydın kızlar :KK200:
Tatlım tebrik ederim seni :) benim ki bundan daha bile silikti:) senin ki baya baya çıkmış :)[/QUOTE
Bana da silik geldi nebilim inş herşey güzel olur Rabbim isteyen herkese versin doktor bana yumurtlama tembelliği gözüküyor demisti prolaktin yüksekliği duydunuz mu bilmiyorum dostinex kullanıyordum haftada 2 gun.

Bilmem mi bende yumurta tembelliği yoktu ama prolaktin bende de yüksekti bende cok kullandım zamanında dostinex haftada iki kez düştüğü zaman hamile kalıyordum :) ama ne yazık ki tutmuyordu
Allah'ın izniyle herşey yoluna girer de senin de güzel haberlerini aliriz ama emin ol hamilesin korkma :)

Mahvoldum yaa İstanbul trafigi berbat şimdi eve geldim başım ağrıyor bacaklarım ağrıyor bide otobüste ayakta geldim:KK43:
Zaten doktor çok geç geldi iki doğum oldu sanırım geldi geri gitti.
Allahım kadının kapısı cok kalabalikti gecikince:KK43:
Nyse ki mutluyum oğlum iyi sağlıkli hamd olsun.
233 gr,16cm olmuş minigim yüz üstü yatmış sırtını gösteriyor bize ne güldüm ya haline:-)
Akıntım için fitil verdi,bacak ağrım icin magnezyum verdi,vitamin ve kan ilacına devam..
Maşallah canım:nazar: Çok sevindim. Darısı detaylıya Inşallah :KK66: Sağlıkla gelsin oğluşun.. Geçenlerde işyerinde biri hamile bayana yer vermemis otobuste. Gerci kadın da uslup olarak sertmis bir yuklendim o kişiye. Hamile damarim kabardi. Maalesef halden en iyi yasayan anlar..
Tatlı hamişler, anne adayları, canlarım ❤️ Herşey yolunda mı?

@derandiren gülüm korkma kız o kadar ben suyum gelince daha rahat rahat duş aldım evde öyle şak diye gelmiyor alpinin dediği gibi :))

Cesaret gelirde sağlık açısından iyi olmaz anlattıklarına bakarsak. Hayırlısı olsun Alpim, boşver vardır bunda da bir hayır.

Gözün aydın Özlem'im, sağlıkla gelsin oğluşun ❤️ Allah diğer arkadaşlarımıza da nasip etsin inşallah

Haklısın kuzum annem kolundan ameliyat olduğunda alelacele bizde yaşlı bir bayan bulmuştuk, annemden büyüktü ve kendinden yaşça büyük birine iş buyurmak biraz tuhaf oluyor. Genç birini bulursan daha iyi olur katılıyorum sana.
Elif iyi hamd olsun, hergün yeni bir şey yapamaya başladı :)
Bulursun canım ya Allah'ın izniyle nerdeyse bir bu kadar zamanın daha var. Kızına en güzel ismi seçeneğine eminim :) kalbinin sesini dinle

Aventin soothie emziğini tavsiye ederim, bende araştırmıştım göğüse en uygun olanmış. Yalnız en baştan onu vermek gerekiyor. Ben başta normal emzik kullandım sonra diğerine geçmeyi denedim ama benim cadı istemedi.
Birde emziğin içi gözüküyor çok komik :)

Biberonda medela markasının var özel bir şişesi onu da bir araştır istersen canım.

Sağolasın canım. Amin Rabbim herkese nasip etsin bu duyguları♥

vesselam_ vesselam_ gözün aydın Cnm herşey yolunda ya o yorgunluk geçer❤ Yahu İstanbul'da hamileye yer verilmiyor mu!? Çok sinir oldum nekadar anlayışsız olduk yahu,hayret bişeyyyyyy!
@deeploneliness kuzum dün tebrik etmeyi unutmuşum paşan sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah ❤ Rabbim evladını koklamayı nasip etsin sana...
Amin canım çok sağolasın. Rabbim hepimize saglikla kucağımıza aldigimiz günleri göstersin Inşallah ;)

Günaydın herkese mutlu pazarlar:KK200:

Günaydin Canim..
Günaydin Herkese ..
Günaydin hanimlar:KK36:
Semra24 Semra24

Back