- 13 Nisan 2015
- 3.735
- 6.542
- 158
Sağol canım benim çok teşekkür ederim bir ay sonra detaylı ultrason insAllahMaşallah sübhanallah çok şükür herşey yolunda, paşa da kocaman olmaya başlamış sevindim canım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım benim çok teşekkür ederim bir ay sonra detaylı ultrason insAllahMaşallah sübhanallah çok şükür herşey yolunda, paşa da kocaman olmaya başlamış sevindim canım:)
Tatlı hamişler, anne adayları, canlarım Herşey yolunda mı?
derandiren gülüm korkma kız o kadar ben suyum gelince daha rahat rahat duş aldım evde öyle şak diye gelmiyor alpinin dediği gibi :))
Cesaret gelirde sağlık açısından iyi olmaz anlattıklarına bakarsak. Hayırlısı olsun Alpim, boşver vardır bunda da bir hayır.
Gözün aydın Özlem'im, sağlıkla gelsin oğluşun Allah diğer arkadaşlarımıza da nasip etsin inşallah
Haklısın kuzum annem kolundan ameliyat olduğunda alelacele bizde yaşlı bir bayan bulmuştuk, annemden büyüktü ve kendinden yaşça büyük birine iş buyurmak biraz tuhaf oluyor. Genç birini bulursan daha iyi olur katılıyorum sana.
Elif iyi hamd olsun, hergün yeni bir şey yapamaya başladı :)
Bulursun canım ya Allah'ın izniyle nerdeyse bir bu kadar zamanın daha var. Kızına en güzel ismi seçeneğine eminim :) kalbinin sesini dinle
Aventin soothie emziğini tavsiye ederim, bende araştırmıştım göğüse en uygun olanmış. Yalnız en baştan onu vermek gerekiyor. Ben başta normal emzik kullandım sonra diğerine geçmeyi denedim ama benim cadı istemedi.
Birde emziğin içi gözüküyor çok komik :)
Biberonda medela markasının var özel bir şişesi onu da bir araştır istersen canım.
Maşallah oglusuna artik kesin erkek desene .. Icinde acaba vardi artik yokturdur heralde .. Bir margarin kadar olmus neredeyseMahvoldum yaa İstanbul trafigi berbat şimdi eve geldim başım ağrıyor bacaklarım ağrıyor bide otobüste ayakta geldim
Zaten doktor çok geç geldi iki doğum oldu sanırım geldi geri gitti.
Allahım kadının kapısı cok kalabalikti gecikince
Nyse ki mutluyum oğlum iyi sağlıkli hamd olsun.
233 gr,16cm olmuş minigim yüz üstü yatmış sırtını gösteriyor bize ne güldüm ya haline
Akıntım için fitil verdi,bacak ağrım icin magnezyum verdi,vitamin ve kan ilacına devam..
Evet canım doktorumuz %100 erkek dedi bir ay sonra detaylı ultrason dedi.Maşallah oglusuna artik kesin erkek desene .. Icinde acaba vardi artik yokturdur heralde .. Bir margarin kadar olmus neredeyse
Belli değil ki daha hamiş olduğum şöyle bakındım genç varmı diye ama yoktu yoksa dicektimvesselam_ gözün aydın Cnm herşey yolunda ya o yorgunluk geçer❤ Yahu İstanbul'da hamileye yer verilmiyor mu!? Çok sinir oldum nekadar anlayışsız olduk yahu,hayret bişeyyyyyy!
@deeploneliness kuzum dün tebrik etmeyi unutmuşum paşan sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah ❤ Rabbim evladını koklamayı nasip etsin sana...
Maşallah yerim yerim kuzum benim:) bizde gülme krizine giriyorduk hareket ettikçe. Rabbim bizlere bağışlasın sağlıklaMahvoldum yaa İstanbul trafigi berbat şimdi eve geldim başım ağrıyor bacaklarım ağrıyor bide otobüste ayakta geldim
233 gr,16cm olmuş minigim yüz üstü yatmış sırtını gösteriyor bize ne güldüm ya haline
Akıntım için fitil verdi,bacak ağrım icin magnezyum verdi,vitamin ve kan ilacına devam..
Tatlı hamişler, anne adayları, canlarım Herşey yolunda mı?
derandiren gülüm korkma kız o kadar ben suyum gelince daha rahat rahat duş aldım evde öyle şak diye gelmiyor alpinin dediği gibi :))
Cesaret gelirde sağlık açısından iyi olmaz anlattıklarına bakarsak. Hayırlısı olsun Alpim, boşver vardır bunda da bir hayır.
Gözün aydın Özlem'im, sağlıkla gelsin oğluşun Allah diğer arkadaşlarımıza da nasip etsin inşallah
Haklısın kuzum annem kolundan ameliyat olduğunda alelacele bizde yaşlı bir bayan bulmuştuk, annemden büyüktü ve kendinden yaşça büyük birine iş buyurmak biraz tuhaf oluyor. Genç birini bulursan daha iyi olur katılıyorum sana.
Elif iyi hamd olsun, hergün yeni bir şey yapamaya başladı :)
Bulursun canım ya Allah'ın izniyle nerdeyse bir bu kadar zamanın daha var. Kızına en güzel ismi seçeneğine eminim :) kalbinin sesini dinle
Aventin soothie emziğini tavsiye ederim, bende araştırmıştım göğüse en uygun olanmış. Yalnız en baştan onu vermek gerekiyor. Ben başta normal emzik kullandım sonra diğerine geçmeyi denedim ama benim cadı istemedi.
Birde emziğin içi gözüküyor çok komik :)
Biberonda medela markasının var özel bir şişesi onu da bir araştır istersen canım.
İyi maasallah canim ya herşey yolundaymış :) hadi gözün aydın :)Mahvoldum yaa İstanbul trafigi berbat şimdi eve geldim başım ağrıyor bacaklarım ağrıyor bide otobüste ayakta geldim
Bende pembe ve lila almıştım ikili pakette satılıyor. Türkiyede uyku arkadaşı olarak oyuncakla beraber de satılıyor onlarda çok şeker :)Hamile kalmadan önce bu emzigi gördükce alacagim seni diyordum cok hos goruntusune bayiliyorum zaten :) Ben en bastan verecgim zaten cok severim emzik kullanmayi :)) Pembesinden alacagim insallah .. Bakarim dedigin markayada canim ❤
Amin deranım hayırlısıyla bir avazda kurtulacaksın, Allah yardımcın olacak. Dualarımız seninle.Maşallah yerim yerim kuzum benim:) bizde gülme krizine giriyorduk hareket ettikçe. Rabbim bizlere bağışlasın sağlıkla
Kucağımıza alırız hepimiz inşallah
ebrum elimde değil endişeleniyorum ister istemez kendimi dinlememeye çalışıyorum artık. Allah yardımcım olsun ne diyim
Kuzum nasılsın?Al_pi canım aile hekimligim ve gittiğim tüm doktorlar biberon kullanmıyorsun demislerdi dogum zamanı sutum gelmedi ve biberonla verdirmediler siringayla mama verdik gelene kadar biberonda süt akışı daha hızlı olduğu için meme emmeyi öğrenmeden biberon yok dediler
Canim ben her ihtimale karsi almak istiyorum kucuk bir tane 125ml Yoksa biliyorum hastanede bile biberonu verdirmiyorlar.. Sonra su icer süt icer alalim dursun kösedeAl_pi canım aile hekimligim ve gittiğim tüm doktorlar biberon kullanmıyorsun demislerdi dogum zamanı sutum gelmedi ve biberonla verdirmediler siringayla mama verdik gelene kadar biberonda süt akışı daha hızlı olduğu için meme emmeyi öğrenmeden biberon yok dediler
Aa görmedim varsa linkini yada satilan yeri özelden atsana .. Uyku arkadasini kendim örecegim insallah ama senin dedigin hangisi merak ettim .. Bir tanesi hazir örülmüyor onlar daha cok hosuma gidiyor Evet pembe lila ikili gordum bende tekli alayim dedim 0-3aylik ya sonra buyuk alirim diye ..Bende pembe ve lila almıştım ikili pakette satılıyor. Türkiyede uyku arkadaşı olarak oyuncakla beraber de satılıyor onlarda çok şeker :)
Emzik çok güzel bir kurtarıcı Elif'e de hastanede hemen verdiler, uyku da ağzında olacak illa. Bıraktırırken ne yapacağız bakalım :)
Amin deranım hayırlısıyla bir avazda kurtulacaksın, Allah yardımcın olacak. Dualarımız seninle.
Kuzum nasılsın?
Aventin ve medelanın biberonlarında süt çekince geliyor kendiliğinden akmıyor. Benim ebe önce meme ver sütün yetmezse biberonu ver diyordu önemli olan bebeğin önce memeyi emmesi.
Günaydin Canim..Günaydın herkese mutlu pazarlar
Yardimci olabilecegimiz birseyse tabiki buyrun..Kızlar günaydın hayırlı günler bir konuda yardımınıza ihtiyacım var yardımcı olabilirmisiniz ben daha önce de buraya yazmistim
Dün adet gunümdü şüphelenip gebelik test yaptım gece silik çizgi çıktı şimdi tekrarladim tekrar silik cizgi cıktı benim yaşadığımı yaşayan var mı şimdi çekip aticam sizde bakın lutfenYardimci olabilecegimiz birseyse tabiki buyrun..
Silik cizgiyse muhtemelen hamilelik vardir canim .. Burada cogu kisi silik cizgiyle ögrendi at bakayim resmi ..Dün adet gunümdü şüphelenip gebelik test yaptım gece silik çizgi çıktı şimdi tekrarladim tekrar silik cizgi cıktı benim yaşadığımı yaşayan var mı şimdi çekip aticam sizde bakın lutfen