Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
In
Insallah canım inş kan testini de yaptırdığım da güzel haberler alırim
Ay bilmiyorum çok silik değil mi nezman kan vereyim
Hemen ver çıkar canım kanda bizide haberdar et mutlaka birazcik meraklıyizdaAy bilmiyorum çok silik değil mi nezman kan vereyim
Ederim canm dua edinHemen ver çıkar canım kanda bizide haberdar et mutlaka birazcik meraklıyizda
Aminnnnn canımGünaydın herkese mutlu güzel haberler alacağımız bir hafta olsun insaAllah hadi bismillah
Günaydın canımGünaydın herkese mutlu güzel haberler alacağımız bir hafta olsun insaAllah hadi bismillah
Ne yaptın canım yaptırdın mı kan testiniAminnnnn canım
Yok daha cesaret edemedim Allah izin verirse yarın yaptırcam inş hayırlı sonuçlar alırimNe yaptın canım yaptırdın mı kan testini
Benim gördüklerim hazırdı sanırım aventin tam hatırlamıyorum :/Aa görmedim varsa linkini yada satilan yeri özelden atsana .. Uyku arkadasini kendim örecegim insallah ama senin dedigin hangisi merak ettim .. Bir tanesi hazir örülmüyor onlar daha cok hosuma gidiyor Evet pembe lila ikili gordum bende tekli alayim dedim 0-3aylik ya sonra buyuk alirim diye ..
Birakirlar yaa anne sutunu birakan emzigimi birakmayacak
Geçmiş olsun canım. Kıyamam ya işte annelik öyle dışardan göründüğü kadar kolay değilmiş, benimde bazen sinirlerim çok zorlanıyor iyiyim hamd olsun da beden yorgun, şu aralar kızla yapışık ikiz gibiyiz hiç bir şey yaptırmıyor. Kızıyorum bu sefer pişman oluyorum zaten zor kavuştun diyorum kendi kendime Allah beni sabırlı kullarından eylesin inşallahE-brulim aynen canım önce memeyi emmesi benim ilk gelmeyince siringayla verdiler çok komikti
iyiyim şükür canım bugün biraz bogaz agrisiyla uyandim sagolasica oglusta durmuyor hiç huyu suyu değişti iyice uykuyu unuttum sen nasilsin canim prenses nasil
Günaydın şekerim.yeni doktorun nasıldi insaAllah memnun kalmissindirGünaydin Herkese
Gunaydin canim Ben şuan kan testine gidiyorum lütfen dua edin banaGünaydın şekerim.yeni doktorun nasıldi insaAllah memnun kalmissindir
Günaydın Hanimlar
Cok iyiydi maşallah diyeyim de :) Sanki karsimda arkadasim vardi Hic ilk defa gidiyormusum gibi degildi hastanede fazla şaşalıydıGünaydın şekerim.yeni doktorun nasıldi insaAllah memnun kalmissindir
Günaydın Hanimlar
Güzel haberlerle gelGunaydin canim Ben şuan kan testine gidiyorum lütfen dua edin bana