- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
Amin canım tüm hamileleri inşallah.Sizin evlatlarınızıda size bağışlasınRabbim bir avazda kurtarsin canimguzel ikin kendini yormadan ayyy cok guzel bir duygu inanki bir anda hersey bitiyor bebeğinin agkama sesiyle kendine geliyorsun ve o karşında. .... rabbim isteyen herkese yasatsin canim. Suan korkuyor olsanda dogum vakti gelince cesret geliyor; )
Aynen geçmiyor zannediyoruz ama geçiyormuş zaman.Maslalah cnm buyumus bebisss nasilsin lekeler bittimi
Benim aşı 20.haftaya kaldi burda yapmiyorlar 20den önce :-/Aynen geçmiyor zannediyoruz ama geçiyormuş zaman.
Şimdilik bişey yok canim geçen hafta 4 gün sürmüştü.iyice yerleşti bizim paşa sanırım..
Pazartesi gidecem doktora kan ilacından sonra hangi ilacı yazıyorlar yazmiyorlarsa haftaya gidim diyorum
Ne güzel anlatmışsın doğum anınıRabbim bir avazda kurtarsin canimguzel ikin kendini yormadan ayyy cok guzel bir duygu inanki bir anda hersey bitiyor bebeğinin agkama sesiyle kendine geliyorsun ve o karşında. .... rabbim isteyen herkese yasatsin canim. Suan korkuyor olsanda dogum vakti gelince cesret geliyor; )
Alpi bugun daha iyiyim geçti ağrımBenim aşı 20.haftaya kaldi burda yapmiyorlar 20den önce :-/
bilmiyorum ki canim saglik bakanligina gore 20.hafta olmasi lazim dedi bende tamam dedim kan ilacimi yazdirdim doktor doguma kadar devam dedi imom omegayla kan ilacina burdaki doktoruma da haftaya baslayayim bi on gorusme yapayim diyorum.. Agrisi onemli degil ya igne batarken cok canim yanmasin yeter :)Alpi bugun daha iyiyim geçti ağrım
Niye yapmiyorlarmis acaba
Kızım olacak canim benim sorduğun icin teşekkür ederimNe yapıyorsunuz hanımlar.
Karneleri verdik bugün. Çok şükür 15 gün okul yok. Sabahın karanlığında okula gitmeler hele ilk ders müzik olmalarzavallı oğluşumla nöbet tutmalar.
Gamze sanırım yazdığım kız isimlerinden Simayı beğenmişsin çok sevindim. Sen mi sormuştun acaba ben yazmıştım kız isimlerini sonravesselam_ erkek isimlerini sormuştu. Yanlış hatırlamıyorsam eğer.
derandiren Rabbim kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin canım.
vesselam_ Al_pi bende daha aşı olmadım bu hafta değil diğer hafta olacağım. Uçakla İzmire gideceğim gitmeden Salı günü de ayrıntılı ultrason var. İnş her şey yolundadır. Kalbine filan bakacak doktorum. Size yazarım sonuçları burdan.
@u-mutlu lale okuyorum yazdıklarını canım bebişin sana gelecek inanıyorum Her şey vakti zamanında hayırlısıyla gelsin inşallah.
@Hira love seni de kızını da oğluşumla öpüyoruz.
@deeploneliness cinsiyetini öğrenince yaz mutlaka merak ediyorum.
İsmini etiketlemediklerim Semra inşallah bebişin bebişlerin miydi hatırlayamadım kusura bakma canım ikizmiydi sanki. Hamilelikten sonra her şeyi unutmaya başladım.Umarım iyidirler.
Hepinize oğluşumla sevgiler gönderiyoruz
Bazı isimler etiketlesem de etikenlenmiyor neden anlayamadım. Kusura bakmayın kızlar
Alpi ben erken mi oldum ya bişey olur mu acababilmiyorum ki canim saglik bakanligina gore 20.hafta olmasi lazim dedi bende tamam dedim kan ilacimi yazdirdim doktor doguma kadar devam dedi imom omegayla kan ilacina burdaki doktoruma da haftaya baslayayim bi on gorusme yapayim diyorum.. Agrisi onemli degil ya igne batarken cok canim yanmasin yeter :)
Mor Seven canim iyi tatiller insallah birsey cikmaz merak etme tatil oncesi moral olur iste ..
Amin Teşekkür ederim canım hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsinNe yapıyorsunuz hanımlar.
Karneleri verdik bugün. Çok şükür 15 gün okul yok. Sabahın karanlığında okula gitmeler hele ilk ders müzik olmalarzavallı oğluşumla nöbet tutmalar.
Gamze sanırım yazdığım kız isimlerinden Simayı beğenmişsin çok sevindim. Sen mi sormuştun acaba ben yazmıştım kız isimlerini sonravesselam_ erkek isimlerini sormuştu. Yanlış hatırlamıyorsam eğer.
derandiren Rabbim kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin canım.
vesselam_ Al_pi bende daha aşı olmadım bu hafta değil diğer hafta olacağım. Uçakla İzmire gideceğim gitmeden Salı günü de ayrıntılı ultrason var. İnş her şey yolundadır. Kalbine filan bakacak doktorum. Size yazarım sonuçları burdan.
@u-mutlu lale okuyorum yazdıklarını canım bebişin sana gelecek inanıyorum Her şey vakti zamanında hayırlısıyla gelsin inşallah.
@Hira love seni de kızını da oğluşumla öpüyoruz.
@deeploneliness cinsiyetini öğrenince yaz mutlaka merak ediyorum.
İsmini etiketlemediklerim Semra inşallah bebişin bebişlerin miydi hatırlayamadım kusura bakma canım ikizmiydi sanki. Hamilelikten sonra her şeyi unutmaya başladım.Umarım iyidirler.
Hepinize oğluşumla sevgiler gönderiyoruz
Bazı isimler etiketlesem de etikenlenmiyor neden anlayamadım. Kusura bakmayın kızlar
Evet canim benim kızım olacak Allah'ın izniyle :) iyiyim aslında bende hiç değişiklik Yok gayet iyiyim ama şeker çıkınca diyete girmek zorunda kaldım o zorluyor aslında alışkın değilim çünkü ama bebis icin dayanmaya çalışacağım herşey onlar icin :)Al_pi insallah canim iyi cikar da ben de oyle giderim Izmire.
vesselam_ canim doktoruma gidebilir miyim demedim daha ama su an kanama filan yok. Sali gunu soracagim. Persembe ucagim. Bence asiyi dert etme 17.hafta yaptiran var haziran anneleri grubunda. Aslinda sali benim 20 hafta oluyor 1 hafta onden gittiginden ben donunce yaptiracam cunku yolculukta ve izmirde problem yasamak istemiyorum. Ates olur bilmiyorum nasil bi sekilde olurum. Semra24 üzüldüm ya. Şimdi nasılsın iyi misin. Dikkat et kendine canım. Kızın olacak demek maşallah ona.
Yok be sende :) Hemen nem kapiyoruz herseyden keske benimkini gecen hafta vursalardi gelmeden dedim ama vurmadilar :) Ne olacak erken gec bunlarda öyleymis her doktorun nasil ilac sistemi ayriysa buda ayri yaniAlpi ben erken mi oldum ya bişey olur mu acaba
Mor seven bizdende büyük oda yaptırmamis daha kafamda deli sorular
Yok canim ucakta sorun yok bende uçakla geldim raporuda aldim doktordan x-ray dan gecmemek icin gidip geri donecegim ucakla bide :)Mor Seven canım biraz rahatlarsın senin içinde iyi olur çok iyi olur hemde
Doktor bişey demiyor dimi uçakla yolculuğa bende Martta gitmeyi düşünüyorum ama kısmet bakalım doktora sormadım daha
Canim sana birsey soracagim ela ismini arastirdin mi kuran da geciyor mu ?Amin Teşekkür ederim canım hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
Yok canım araştırmadım,Sendemi elaya ısındın yoksamCanim sana birsey soracagim ela ismini arastirdin mi kuran da geciyor mu ?
Hadi bakalim canim insallah hersey yolunda giderde biran once kurtulursun bütün sorunlardan ..İyi akşamlar kızlar
Yeni haberlerle geldim
Eşim unv hastanesinin ınferlite
Bölümünden randevu almış
Bugün gittik dosya actilar..
Laparoskopi yapalım dediler
Gelecek ay ki adetten sonra..
Uzman doktordu ilgilenen yanında öğrenciler
Filan vardı.
Pek içim ısınmadı. .
Muayene oldum ve smear testi aldılar.
Adetin 3 günü hormon testleri istedi.
Ve eşimden semen testi
Onu da unv hastanesinde yapılırsa
Kabul ediyorlarmış. .
Perde var ama kavitenin derinliğini
Göremiyoruz kamerayla bakıp derinse
Alırız dediler..
Canım öncelikle geçmiş olsun,tedavin hayırlı haberlere vesile olsun inşallah:üniversite hastanelerinde genelde öyle öğrenciler oluyor her tarafta:) içinin ısınmama sebebi nedir? Gönlünü ferah tut bence,özel hastanedeki çoğu doktorda kafadan atıyorİyi akşamlar kızlar
Yeni haberlerle geldim
Eşim unv hastanesinin ınferlite
Bölümünden randevu almış
Bugün gittik dosya actilar..
Laparoskopi yapalım dediler
Gelecek ay ki adetten sonra..
Uzman doktordu ilgilenen yanında öğrenciler
Filan vardı.
Pek içim ısınmadı. .
Muayene oldum ve smear testi aldılar.
Adetin 3 günü hormon testleri istedi.
Ve eşimden semen testi
Onu da unv hastanesinde yapılırsa
Kabul ediyorlarmış. .
Perde var ama kavitenin derinliğini
Göremiyoruz kamerayla bakıp derinse
Alırız dediler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?