• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Yok canım araştırmadım,Sendemi elaya ısındın yoksam:KK45:
Bende baktim da kuranda gecmiyor diyor :-/ yanina nur koyarsaniz daha uygun olur diyor ben ela yi tek seviyorum ..
Basindan beri elaya sıcagim zaten :) ❤ Cok hos geliyor kulaga ama kismet bakalim babamizdan onay bekliyor isimler :)

Bende baktim da kuranda gecmiyor diyor :-/ yanina nur koyarsaniz daha uygun olur diyor ben ela yi tek seviyorum ..
Basindan beri elaya sıcagim zaten :) ❤ Cok hos geliyor kulaga ama kismet bakalim babamizdan onay bekliyor isimler :)
Aaa çok sevindim :))Canım burda fazla yazmak istemiyorum banlancam yoksa:)) insan hayırlı evlatlar dilesin önce,benim kendi ismimde geçmiyor kuranda:) bide mesela her geçen isimde konulmamalı,anlamına bakmadan koyuyorlar

Biraz geç olsada hayırlı cumalar kızlar ❤️

Günaydın kızlar :)

Özlemcim nasılsın görüşmeyeli :)

Kızlar ben oda yapmadım bebişime, aynı odada yatıyoruz, park yatak aldım ben.
Çok memnunum çok kullanışlı, istediğim odaya rahatlıkla taşıyorum.
Mesela bir gün yattığımız odanın kaloriferi yanmadı diğer odaya geçtik hemen.
Odasını ayırdığım Zaman montessori yatağı tarzı bir şey düşünüyorum, zaten biraz daha büyüsün uyku eğitimi verme düşüncem var, odasını ayırınca da kendi gidip yatar kalkar ne güzel :)

Kızım olsaydı Ece olacaktı adı, 2.ye kısmet artık :)
Ayça, İpek, Işıl, Aylin, ırmak, nehir, İdil , Elçin şimdilik aklıma gelen.
Nolur duru Defne Mira buğlem koyma, bu sene çok var bir sürü adaşı olacak :)

Daha dün ne Zaman doğacak diye bekliyordum :) haftaya 2 ay bitecek.
Büyüdü sıpam:) ben Tuna diyorum da ilk ismini de söylüyorlar bazen :)
Dişler ateşsiz Mutlu Mutlu çıkar inşallah Ebru'm, kehribar kolye duydun mu hiç?

Canım muhtemelen değişmez, bana da kesin demişti 15. haftada, şimdi yanımda yatıyor sıpa :)
Duymadım canım nedir o kehribar kolye?

@TaeYang canim duruyu esim sildi listeden defneyide ben istemiyorum bu sene kimi duysam defne diyor :) Ben ela öykü inci ışıl ipek isimlerini daha cok begeniyorum ama babamiz begenmiyor :-/ Doğa'yi begendik oda ilerde zor olur yurt disinda maillerde ğ harfi onuda sildik :))
Neyse kimse isimsiz kalmamis bizde bulacagiz insallah :KK66:

Ilk baştan beri montesorri yatagi dusunuyorum uyku egitimine ne kadar erken baslarsan o kadar iyi sana senin odaya ne kadar alisirsa ayrilmasi o kadar zor olur .. Yalan olmasin ama 6-7aylikken odasini ayirdiginda cocuk daha cabuk uyku egitimini aliyormus ..
Ay Alpim çok iyi edersin, odasının ayrı olması her açıdan daha rahat.

Hadi bakalim canim insallah hersey yolunda giderde biran once kurtulursun bütün sorunlardan ..
Universite hastaneleri bi yandan iyi herseyi arastiriyorlar bende rahim filmi sulu usg filan yaptirmistim belkide onlar vesile oldu bana .. insallah senden de guzel haberler alacagiz h❤er konuda ..

İnşallah canim hayırlısı Allahtan
Sen nasılsın
İsme karar verdiniz mi?=)

Canım öncelikle geçmiş olsun,tedavin hayırlı haberlere vesile olsun inşallah:üniversite hastanelerinde genelde öyle öğrenciler oluyor her tarafta:) içinin ısınmama sebebi nedir? Gönlünü ferah tut bence,özel hastanedeki çoğu doktorda kafadan atıyor
Canim sürekli asistan konuştu benimle. .
Ne biliyim diyalog kurmadı belki ondandır. .
Bir prof dan daha fikir almak isyiyorum
Bide annem pek istemiyo işlem olmasını
Oda beni etkiledi ister istemez.
İşlemden sonra korunma süreci oluyo
Sanırım bir süre. .

Bakalım. Nasip. .

Sen nasılsın kizcen nsl?♡◇◇◇

Sen nasılsın

Sanırım bir süre. .

Bakalım. Nasip. .

Anladım canım,ozaman başka bir doktora daha görün . Geçen sene hatırlıyomusın doktor bana dedi sende polip var yok o engel falan sonra ben başka şehire gittim o doktor bişey yok dedi. Annemde aynı senin annen gibi istemiyordu demek hissetmişti kadın oyüzden iyiki yaptırmamışım:) aklıma geldi yazayım dedim annen belkide hissediyordur :KK66:
Kızçem iyidir teyzesini öpüyormuş:))sabaha kadar uyuyamıyoruz:)

Ah ah cmlik bebiş neler yaşatıyor annesine:KK48:Olsundu sağlıklı olsun yeterki:KK46:Dr söyler mi bilemiyorum ama olmadı biz bir tahminde bulunuruz nub, skull teorileri filan var :KK66: Tatliş defne yürüteciyle bile karıştıyor, ayaklansın hele bir :KK66: Maşallah ona:nazar:
Çin ve rus takvimi de var Özlem'im :)

İyi akşamlar kızlar
Yeni haberlerle geldim
Eşim unv hastanesinin ınferlite
Bölümünden randevu almış
Bugün gittik dosya actilar..
Laparoskopi yapalım dediler
Gelecek ay ki adetten sonra..
Uzman doktordu ilgilenen yanında öğrenciler
Filan vardı.
Pek içim ısınmadı. .
Muayene oldum ve smear testi aldılar.
Adetin 3 günü hormon testleri istedi.
Ve eşimden semen testi
Onu da unv hastanesinde yapılırsa
Kabul ediyorlarmış. .

Perde var ama kavitenin derinliğini
Göremiyoruz kamerayla bakıp derinse
Alırız dediler..
Canim benim cok geçmiş olsun insallah herşeyin hayırlısı olur :) devlet hastaneleri genelde öyle canim proflara para yedirirsen baya ilgileniyorlar yoksa böyle asistanlarla idare ediliyor. İnsallah senin icin hayırlısı neyse o olsun

Aaa çok sevindim :))Canım burda fazla yazmak istemiyorum banlancam yoksa:)) insan hayırlı evlatlar dilesin önce,benim kendi ismimde geçmiyor kuranda:) bide mesela her geçen isimde konulmamalı,anlamına bakmadan koyuyorlar
Benim bildiğim kadarıyla önemli olan ismin anlamının güzel olması yoksa kurandan anlamsız cümleleri de isim diye koyuyorlar. Sen elaya mı karar verdim kuzum?

Hayırlı cumalar canım nasılsın elifcan nasıl? Alıştın artık dimi:)
Hamd olsun iyiyiz gülüm sen nasılsın? Evet alıştım şükür :) dışardan gözüktüğü kadar kolay değil anca bunu diyebilirim ama her zorluğuyla ayrı bir güzel Allah'ım herkese nasip etsin inşallah. Sende bir avazda kurtulursun inşallah, az kalmış hayırlısıyla :) sende heyecan doruktadır şimdi :)

Benim bildiğim kadarıyla önemli olan ismin anlamının güzel olması yoksa kurandan anlamsız cümleleri de isim diye koyuyorlar. Sen elaya mı karar verdim kuzum?

Hamd olsun iyiyiz gülüm sen nasılsın? Evet alıştım şükür :) dışardan gözüktüğü kadar kolay değil anca bunu diyebilirim ama her zorluğuyla ayrı bir güzel Allah'ım herkese nasip etsin inşallah. Sende bir avazda kurtulursun inşallah, az kalmış hayırlısıyla :) sende heyecan doruktadır şimdi :)
Aynen ismin anlamı önemli,keşke herkes taşıdığı ismin anlamı kadar masum olsaydı. Eltimin adı melek ama bi süpürgesi eksik:))))
Öp yerime elifimi:)annelik işte kolay değil,Bende idare ediyorum ebrum,sabahlıyorım hergün. Korku heyecan stres hepsi bir arada. Rabbim kimseyi mahrum etmesin inşallah. Evet elaya karar verdik sonunda ;)

Evet canim benim kızım olacak Allah'ın izniyle :) iyiyim aslında bende hiç değişiklik Yok gayet iyiyim ama şeker çıkınca diyete girmek zorunda kaldım o zorluyor aslında alışkın değilim çünkü ama bebis icin dayanmaya çalışacağım herşey onlar icin :)

Allah yar ve yardımcın olsun canım
Zaman su gibi gidiyor inş geçicel bu günler. Sağlıkla kucağına alacaksın

Bu arada göbeğin çıktımı Al_pi Al_pi canım hissediyormusun bebeği :anneadayı: belki de elayı:KK66:
Aynen canim ismin anlamin bakin diyor kuranda gecmesine gerek yok diyor kimseye danismiyorum zaten birine nasil desem her kafadan ayri ses cikiyor cunku :)
Hissediyor gibiyim ama bilemiyorum da gobek cikti cikti :) birde ben cok zayifim ya hemen cikti :)

Biraz geç olsada hayırlı cumalar kızlar ❤️

Duymadım canım nedir o kehribar kolye?

Ay Alpim çok iyi edersin, odasının ayrı olması her açıdan daha rahat.
Evet canim ya Allah kismet ederse buyuk konusmayayim ama 6. Ayinda en gec ayiririm zaten odasi tam yanimda olacak duvarimiz bir yani ;)

Sen nasılsın

Sanırım bir süre. .

Bakalım. Nasip. .

Yok canim ya isim arayisindayiz bi kac tane isim var bakalim iste listeye ekleyip siliyoruz habire :)

Aynen canim ismin anlamin bakin diyor kuranda gecmesine gerek yok diyor kimseye danismiyorum zaten birine nasil desem her kafadan ayri ses cikiyor cunku :)
Hissediyor gibiyim ama bilemiyorum da gobek cikti cikti :) birde ben cok zayifim ya hemen cikti :)

Evet canim ya Allah kismet ederse buyuk konusmayayim ama 6. Ayinda en gec ayiririm zaten odasi tam yanimda olacak duvarimiz bir yani :KK66:

Yok canim ya isim arayisindayiz bi kac tane isim var bakalim iste listeye ekleyip siliyoruz habire :)
Bende öyle zayıf olduğum için çıkmıştı hemen,şimdi gÖbeksiz halimi unuttum:)) Rabbim öncelikle sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin bize de dileyen herkesede ;)

Bende öyle zayıf olduğum için çıkmıştı hemen,şimdi gÖbeksiz halimi unuttum:)) Rabbim öncelikle sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin bize de dileyen herkesede :KK66:
Aminnn aminnnn... Yalnis birsey diyip birinin kalbini kirarim diye yazarken 50 kere dusunuyorum zaten ..

Al_pi Al_pi
Şimdi birincisi x-ray cihazlarından geçmek sakıncalımi ki o kadar avmede geciyoz
Ikincisi rapor alınca o cihazlardan geçmiyorsun di mi yanlış anlamdım;)
Benim gitmeme daha var sanırım 27-28haftalık olur iki hafta kalsam 30u bulur;)
Bu zaman uygun mudur hocam acaba :-)

Al_pi Al_pi
Şimdi birincisi x-ray cihazlarından geçmek sakıncalımi ki o kadar avmede geciyoz
Ikincisi rapor alınca o cihazlardan geçmiyorsun di mi yanlış anlamdım:KK66:
Benim gitmeme daha var sanırım 27-28haftalık olur iki hafta kalsam 30u bulur:KK66:
Bu zaman uygun mudur hocam acaba :-)
Avmlerdeki yalandan x-ray canim ucaklarin ki oyle degil ciddi radyasyon evet alinca gecmiyorsun benim kagit elimdeydi ama hic sormadilar bile ortadan gectim..
Ilk 3 ay cok onermiyor doktorlar 28.haftadan itibarende raporsuz ucak almiyor seni yoksa sorun yok gidebilirsin canim ;)

Be
Bende öyle zayıf olduğum için çıkmıştı hemen,şimdi gÖbeksiz halimi unuttum:)) Rabbim öncelikle sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin bize de dileyen herkesede :KK66:
Bende kilolu olduğum için çıkmıyor sanirim;)
Azucuk belli daha 1,buçuk kilo aldım bu aralar iştahım arttı ama :(

Al_pi Al_pi Ela ismine kızım olmadan önce kızım olsa ela koyarım derdim... ama eşimin gözü mavi bnmki yeşil şimdi nasıl bir renk alacak bilmiyorum sırf bından dolayı Ela'dan vazgeçtim... çok araştırmıştım bende Kuran'da geçen bir ek diye bulmuştum...ama bana hala coooook gzl gelir o isim ;) derandiren derandiren ismiyle çok yaşasın kızcen ❤
Mor Seven Mor Seven evet Simaya yakınız Cnm gecen berfin ismi hoş geldi kulagıma ama eşim direk hayır dedi :( bizim birde eşimle ortak noktada buluşmamız gibi bir sorunumuz var...o bişe diyor ben hayır diyorum benim dediğime o hayır diyor böyle gidiyoruz bakalım ;)

Avmlerdeki yalandan x-ray canim ucaklarin ki oyle degil ciddi radyasyon evet alinca gecmiyorsun benim kagit elimdeydi ama hic sormadilar bile ortadan gectim..
Ilk 3 ay cok onermiyor doktorlar 28.haftadan itibarende raporsuz ucak almiyor seni yoksa sorun yok gidebilirsin canim :KK66:
Ahh Alpim bir sen bir Pink bu topigin doktorlarısiniz bana göre;)
Bunları bildiğim iyi oldu çok sagol

Back