• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

İyiyim canım sen nasılsın? Defne nasıl :KK66: Bulantılar var hala haftaya kontrol var belki cinsiyeti de belli olur:KK16:
Ayy canim bulantialr 3 ay diyorlar ama yalannn :KK12: epey suruyor maleseff:110:. Olsun bulantida cok guzel :KK76:. Insallah belli olur ama 6 7 cm boyu ile cinsiyeti hihihi me tatli demi minyaturr gibi :dua: Allah gönlüne gore versin canim. Defnede iyi teyzesi yaranazlik peşinde yuruteciyle geziyo evi kesfediyor karistiriyor :KK53:minikpinkk :KK47:

Ayy canim bulantialr 3 ay diyorlar ama yalannn :KK12: epey suruyor maleseff:110:. Olsun bulantida cok guzel :KK76:. Insallah belli olur ama 6 7 cm boyu ile cinsiyeti hihihi me tatli demi minyaturr gibi :dua: Allah gönlüne gore versin canim. Defnede iyi teyzesi yaranazlik peşinde yuruteciyle geziyo evi kesfediyor karistiriyor :KK53:minikpinkk :KK47:
Ah ah cmlik bebiş neler yaşatıyor annesine:KK48:Olsundu sağlıklı olsun yeterki:KK46:Dr söyler mi bilemiyorum ama olmadı biz bir tahminde bulunuruz nub, skull teorileri filan var ;) Tatliş defne yürüteciyle bile karıştıyor, ayaklansın hele bir ;) Maşallah ona:nazar:

Inaallah canim benim Allah razi olsun cok sagol sen de iyisindir insallah bebis nasil hersey yolunda demi
Çok şükür canım iyiyiz insaAllah minikte öyledir bakalım pazartesi gidecem doktora :)
Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguları insaAllah

Günaydın canlar herkesler iyidir umarım,hastaneye gidiyorum bende. Son zamanlar gram uyuyamıyorum.Geçen hafta nst bağladılar yine bakacaklar sanırım çok sıkıcı :işsiz: keşke pat diye çıkarabilseydim kızımı
Rabbim bir avazda kurtarmayı nasip etsin İnşaAllah prensesi hayırlısıyla sağlıkla kucağına alirsin tatlim

Kızlar hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim:) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,bekleyenlerede tez zamanda nasip etsin.gittim iyiydi ela hanımın keyfi. Bir bardak su içip elli kere wc gidiyorum:))) eşimi deli ettim
Pinkpinkblue Pinkpinkblue canım korkudan aslında sıkılıyorum :KK45: tabiki onların kalbi dünyanın en güzel sesi:KK68:

Nasılsıniz kızlar..
Bugün aşımı oldum kolum çok ağrıyor cok
testleri tekrarladık vee kalp atışını dinledik çok güzeldi..
Yarında test sonucunu alırım sanirim:KK66:
İnşaAllah herşey yolundadır:)
Gecmis olsun da bari hic acimadi deseydin :işsiz: Dogum yapanlar bile kolay korkmayin diyor :super:Benimde haftaya :olamaz:

Kızlar hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim:) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,bekleyenlerede tez zamanda nasip etsin.gittim iyiydi ela hanımın keyfi. Bir bardak su içip elli kere wc gidiyorum:))) eşimi deli ettim
Pinkpinkblue Pinkpinkblue canım korkudan aslında sıkılıyorum :KK45: tabiki onların kalbi dünyanın en güzel sesi:KK68:
Yerim ben o ela hanimi ❤ Annesini üzmeden gelecek merak etme sen ;)

Gecmis olsun da bari hic acimadi deseydin :işsiz: Dogum yapanlar bile kolay korkmayin diyor :super:Benimde haftaya :olamaz:
Alpim yaa şuan ağrımiyor yavaş yavaş geçiyor sanırım.başlarda ağrıdı;)
Ama popoma yediğim iğne kadar değil acısı yatamıyordum üstüne:):
21 şubatta bitane daha varmış aşı..
O degilde Kalp atışını dinlettiler nasıl mutlu oldum yaa:-)
Kahverengi akintim 4 gün sürdü o zaman gitmemiştim doktora bu ilaç gibi geldi bana..

Alpim yaa şuan ağrımiyor yavaş yavaş geçiyor sanırım.başlarda ağrıdı:KK66:
Ama popoma yediğim iğne kadar değil acısı yatamıyordum üstüne:):
21 şubatta bitane daha varmış aşı..
O degilde Kalp atışını dinlettiler nasıl mutlu oldum yaa:-)
Kahverengi akintim 4 gün sürdü o zaman gitmemiştim doktora bu ilaç gibi geldi bana..
Tamam o zaman ;) aman hergun gobegime yapiyorum zaten ne kadar aciyabilir .. Esim igneyi gorunce bayilir saglik raporu icin tetanoz yapmislar dun hic acimadi dedi :-p
Ne guzel kalp atislarini duymussun ya ❤Evet 2.doz da var biri atlatalimda bi ;)

İnşallah canım,Bizde sizi yeriz teyzeleri :KK200: :)
Korkma canım benden ödlek değilsindir aşı acımıyor 2-3 gün sızlama şeklinde ağrım oldu geçti :KK66:
Sene korkma dogumda kolay bir ih mih diyorsun sonra bi aglama sesi bi bakiyorsun ela kollarinda ;)
Biz dua ediyoruz senin icinde canim ❤

Ah ah cmlik bebiş neler yaşatıyor annesine:KK48:Olsundu sağlıklı olsun yeterki:KK46:Dr söyler mi bilemiyorum ama olmadı biz bir tahminde bulunuruz nub, skull teorileri filan var :KK66: Tatliş defne yürüteciyle bile karıştıyor, ayaklansın hele bir :KK66: Maşallah ona:nazar:
İnşallah soyle ;) werbest beta hcg degerine gorede tajmin ederiz ;) . Sagol teyzesii ;)

İnşallah canım Allah razı olsun
Rabbim bir avazda kurtarsin canim ;) guzel ikin kendini yormadan ayyy cok guzel bir duygu inanki bir anda hersey bitiyor bebeğinin agkama sesiyle kendine geliyorsun ve o karşında. .... rabbim isteyen herkese yasatsin canim. Suan korkuyor olsanda dogum vakti gelince cesret geliyor; )

Back