- 15 Ağustos 2015
- 2.030
- 5.252
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa tamam canım hiç bilmiyordumvesselam_ cnm ben avm de geçmiyorum X-raydan... karnımı gösteriyorum yandan geçip bayana kontrol ettiriyorum... sende geçme böyle bir hakkımız var
Çıkacak canım hiç meraklanma:)) benimde 5. Aydan sonra tam çıkmaya başladı. Oh vitaminli şeyler ye yarasın bebişeBe
Bende kilolu olduğum için çıkmıyor sanirim
Azucuk belli daha 1,buçuk kilo aldım bu aralar iştahım arttı ama
çok sağol canım,hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inşallah hepimiz.Al_pi Ela ismine kızım olmadan önce kızım olsa ela koyarım derdim... ama eşimin gözü mavi bnmki yeşil şimdi nasıl bir renk alacak bilmiyorum sırf bından dolayı Ela'dan vazgeçtim... çok araştırmıştım bende Kuran'da geçen bir ek diye bulmuştum...ama bana hala coooook gzl gelir o isim derandiren ismiyle çok yaşasın kızcen ❤
Mor Seven evet Simaya yakınız Cnm gecen berfin ismi hoş geldi kulagıma ama eşim direk hayır dedi bizim birde eşimle ortak noktada buluşmamız gibi bir sorunumuz var...o bişe diyor ben hayır diyorum benim dediğime o hayır diyor böyle gidiyoruz bakalım
Çok şükür daha iyiyim Cnm, ufaktan işte alışverişlere başladık... ya yürüyüşüm değişti resmen ağırlaştım normalde çok hızlı yürüyen ben artık çok yavaş yürüyorum gerçekten her ay başka şeyler yaşıyorum... şaşkınım... gecmiş olsun sende iğne vurulmuşsun.. hiç birşey olmaz endişe etme, bnmde 2 gün kolum ağrıdı biranda geçmişti Rabbim herkese isteyen herkese yaşatsın bu acıları,telaşları ❤Yaa tamam canım hiç bilmiyordum
Off cahil kalmışım.
Sen nasil oldun iyileştin mi canim
Yürekten Amiiiiiiiiiin ❤Çıkacak canım hiç meraklanma:)) benimde 5. Aydan sonra tam çıkmaya başladı. Oh vitaminli şeyler ye yarasın bebişe
çok sağol canım,hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inşallah hepimiz.
Darısı diğer arkadaşlarımızın başına
Cok sukur dahada iyi ol insaAllahÇok şükür daha iyiyim Cnm, ufaktan işte alışverişlere başladık... ya yürüyüşüm değişti resmen ağırlaştım normalde çok hızlı yürüyen ben artık çok yavaş yürüyorum gerçekten her ay başka şeyler yaşıyorum... şaşkınım... gecmiş olsun sende iğne vurulmuşsun.. hiç birşey olmaz endişe etme, bnmde 2 gün kolum ağrıdı biranda geçmişti Rabbim herkese isteyen herkese yaşatsın bu acıları,telaşları ❤
Amin deranım, güzel haberini alacağız inşallah yakında. Hiç korkma deranım dilinde dua olduktan sonra... Allah bir avazda kurtarsın Maşallah adıyla büyüsün inşallah ela'm, çok güzel isim. Benim okulda bir ela vardı hayranlık duyardım kıza, o kadar güzeldi :) inşallah senin kızınında kalbinin güzelliği yüzüne yansısın nurlar saçsın etrafına.Aynen ismin anlamı önemli,keşke herkes taşıdığı ismin anlamı kadar masum olsaydı. Eltimin adı melek ama bi süpürgesi eksik:))))
Öp yerime elifimi:)annelik işte kolay değil,Bende idare ediyorum ebrum,sabahlıyorım hergün. Korku heyecan stres hepsi bir arada. Rabbim kimseyi mahrum etmesin inşallah. Evet elaya karar verdik sonunda
Gülüm boşver milleti, herkesin zevki farklı sen dersin ayşe öteki der hayatta Ayşe koymam o ne biçim isim :) sen gönlünden ne geçiyorsa onu koy kimseye kulak asma.Aynen canim ismin anlamin bakin diyor kuranda gecmesine gerek yok diyor kimseye danismiyorum zaten birine nasil desem her kafadan ayri ses cikiyor cunku :)
Hissediyor gibiyim ama bilemiyorum da gobek cikti cikti :) birde ben cok zayifim ya hemen cikti :)
Evet canim ya Allah kismet ederse buyuk konusmayayim ama 6. Ayinda en gec ayiririm zaten odasi tam yanimda olacak duvarimiz bir yani
Yok canim ya isim arayisindayiz bi kac tane isim var bakalim iste listeye ekleyip siliyoruz habire :)
Amin amin Allah razı olsun canım,seninde evladını sana bağışlasın kötü gününü göstermesin inşallah.Amin deranım, güzel haberini alacağız inşallah yakında. Hiç korkma deranım dilinde dua olduktan sonra... Allah bir avazda kurtarsın Maşallah adıyla büyüsün inşallah ela'm, çok güzel isim. Benim okulda bir ela vardı hayranlık duyardım kıza, o kadar güzeldi :) inşallah senin kızınında kalbinin güzelliği yüzüne yansısın nurlar saçsın etrafına.
Gülüm boşver milleti, herkesin zevki farklı sen dersin ayşe öteki der hayatta Ayşe koymam o ne biçim isim :) sen gönlünden ne geçiyorsa onu koy kimseye kulak asma.
Rus kız Çin erkek diyor. Ikisinden biri EbrumÇin ve rus takvimi de var Özlem'im :)
Diş çıkartırken ya da kolik sancılarına iyi geldiği söyleniyor, kehribar taşından yapılma.Biraz geç olsada hayırlı cumalar kızlar
Duymadım canım nedir o kehribar kolye?
Ay Alpim çok iyi edersin, odasının ayrı olması her açıdan daha rahat.
Tamam canım çok sağol bakalım izin verecek mi doktorumvesselam_ avmdeki cihazlar sıkıntılı değil, radyasyon onlarda ama ben yine de geçmiyordum :)
Çantaların filan içinin göründüğü cihazlar sıkıntılı, onun da içine biz girmiyoruz zaten :)
Al_pi Ela ismine kızım olmadan önce kızım olsa ela koyarım derdim... ama eşimin gözü mavi bnmki yeşil şimdi nasıl bir renk alacak bilmiyorum sırf bından dolayı Ela'dan vazgeçtim... çok araştırmıştım bende Kuran'da geçen bir ek diye bulmuştum...ama bana hala coooook gzl gelir o isim derandiren ismiyle çok yaşasın kızcen ❤
Mor Seven evet Simaya yakınız Cnm gecen berfin ismi hoş geldi kulagıma ama eşim direk hayır dedi bizim birde eşimle ortak noktada buluşmamız gibi bir sorunumuz var...o bişe diyor ben hayır diyorum benim dediğime o hayır diyor böyle gidiyoruz bakalım
Bende ikiside erkek çiktı sonuç prensesim geliyor ☺Rus kız Çin erkek diyor. Ikisinden biri Ebrum
Amiiiin Allah kimseyi evladıyla sınamasın canımAmin amin Allah razı olsun canım,seninde evladını sana bağışlasın kötü gününü göstermesin inşallah.
Hakkında hayırlısı Özlem'im Allah gönlünüze göre versinRus kız Çin erkek diyor. Ikisinden biri Ebrum
Bir araştırayım canım burda hiç duymadım öyle bir şey :/ çok sağol :*Diş çıkartırken ya da kolik sancılarına iyi geldiği söyleniyor, kehribar taşından yapılma.
İse yaradigini söyleyenler var ama çok pahali ya gereksiz pahali yani kehribar kolye ..Amiiiin Allah kimseyi evladıyla sınamasın canım
Hakkında hayırlısı Özlem'im Allah gönlünüze göre versin
Bir araştırayım canım burda hiç duymadım öyle bir şey :/ çok sağol :*