• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Evet canim zayıflattı hatta cok sasırdım sadece tatlı yemedim fazla herşeyden yemiştim ama cok tuhaf kilo verdim :)
Ama şimdi fazla kilomun kurbanıyım normalde birşey Yok. ama araştırdım sabah yapılması gerekiyormuş ama bana öğlenden sonra yaptılar öğlenden sonra yapılınca daha çok çıkıyormuş aklında olsun :) ama dedikleri kadar tadı kötü değildi :)
Hadi inşallah bana da kilo verdirir
Keşke bişey yediğini söleseydin dr a canım belki ondan yüksek çıktı. O kadar etkiler mi bilemiyorum ama.. tadı kötü mü demişler di daha oralara gelemedim ben nasip olursa sağlıklı bi hamilelik onları da öğrencez inşallah
u-mutlu lale u-mutlu lale bak bende hamile kaldığım ay glifor kullanıyordum hatta çok rahat yutarken biranda yutamamaya başlamıştım meğer hamileymişim hiç hbrm yok... bendede pcos vardı ilk defa son gittiğim dr vermişti... çok şaşırmıştım ne alaka bende şeker mi varmış diye... ben zayıftım öle çok faydasını görmedim ama herkes çok zayıflattığını söylediler... inşallah sanada şifa olur Cnm :KK66:
Evet şimdilik simay düşünüyoruz nasıl olduysa eşimde beğendi :KK66:
Yumurta kalitesini etkiliyomuş canım inaülin direncinin yüksek olması demek hemen fayda etti sana. Bende d.k. hapı hiç kullanmak istemedim hazır 1 yumurtam vardı ama dr diyince mecburen mecburiyetten
Aynen canım ara sokaklar bile kapalıydı döndüğümde.
neyse ki herşey eski haline döndü..
Olur canım hepsi,
sen relax ol :KK70:
Profların ücreti ne kadar bezmialemde?
ben ameliyat için doktor arayışındayım canım
perde'nin alınması gerekiyormuş...

İyiyim canım ev temiz oldu,
ama nankör ev işi hiç bitmiyo ki
şimdi de yapmam gereken ütüler var.

=)

Amin inşallah..
İsimler güzel canım.
Yiğit güzel,
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin..
Güler yüz önemli pek tabii.

:KK66:

Elma filan ye canım onda da şeker var ama sanırım =)
Prof değil cnm gittiğim dr uzman ama iyi elektrik aldım dr dan ondan dolayı hemen oraya karar verdim zaten. Sen nerde olmayı düşünüyosun ameliyatı?

Keşke bişey yediğini söleseydin dr a canım belki ondan yüksek çıktı. O kadar etkiler mi bilemiyorum ama.. tadı kötü mü demişler di daha oralara gelemedim ben nasip olursa sağlıklı bi hamilelik onları da öğrencez inşallah

Yumurta kalitesini etkiliyomuş canım inaülin direncinin yüksek olması demek hemen fayda etti sana. Bende d.k. hapı hiç kullanmak istemedim hazır 1 yumurtam vardı ama dr diyince mecburen mecburiyetten

Prof değil cnm gittiğim dr uzman ama iyi elektrik aldım dr dan ondan dolayı hemen oraya karar verdim zaten. Sen nerde olmayı düşünüyosun ameliyatı?

Proflarda vardır. Kesin
Benim.prof a gözükmem gerekli canım
Sanırım çapa ya başvuracağım. .

Söyledim canim 75 gr verecekti söyleyince 50gr verdi. İnsallah dediğin gibi saglikli bir gebelik yasarsın tez zamanda da bu günlerini yazarsın sende canim benim bizde taze taze yardımcı oluruz sana :) senin gibi bende umutluyum :)

Söyledim canim 75 gr verecekti söyleyince 50gr verdi. İnsallah dediğin gibi saglikli bir gebelik yasarsın tez zamanda da bu günlerini yazarsın sende canim benim bizde taze taze yardımcı oluruz sana :) senin gibi bende umutluyum :)
Hımm iyi bari canım ona göre verdilerse sorun yoktur.. aminn yaa inşallah tüm isteyenlerde bende sağlıklı ni hamilelik yaşayıp bebeğimize kavuşuruz.. siz taze annelerden öğrenceğimizi başınıız ağrıtacağımız çok şey olacağına eminim

İyiyiz insaAllah canim.
Merak ettim seni ne yapıyorsun herşey yolunda insALLAH

Sagol canım merak edip sordugun icin.. bu ara hastaliklar vs cok yogun geciriyo ama iyiyim cok sukur.. klomen tedavisine başlıyorum Rabbim hayirlisini nasip.etsin baska bi degisiklik yok kuzum.. sende iyisindir insallah.. ♡

Sagol canım merak edip sordugun icin.. bu ara hastaliklar vs cok yogun geciriyo ama iyiyim cok sukur.. klomen tedavisine başlıyorum Rabbim hayirlisini nasip.etsin baska bi degisiklik yok kuzum.. sende iyisindir insallah.. ♡
Yaa hadi bismillah insaAllah canım güzel haber verirsin bizlere zaten sorununda ne olduğunu biliyorsun insaAllah bu kez bebisin seninle olacak duamizdasin ;)

Benm gittiğim infertilite bölümü canım ama bi prof var bildiğim kadarıyla internetten bakabilirsin.. hayırlısı neresiyse orda ol inşallah cnm

Aynen canım bakalım
Hakkımızda hayırlısı. .
Bir zamanı var elbet.
İnşallah bu doktor
Güzel. Seylere vesile olur
Senin iÇin. .

♡♡♡

Hayirli geceler kizlar. . ♡♡♡

Yaa hadi bismillah insaAllah canım güzel haber verirsin bizlere zaten sorununda ne olduğunu biliyorsun insaAllah bu kez bebisin seninle olacak duamizdasin :KK66:

Inaallah canim benim Allah razi olsun cok sagol sen de iyisindir insallah bebis nasil hersey yolunda demi

Günaydın canlar herkesler iyidir umarım,hastaneye gidiyorum bende. Son zamanlar gram uyuyamıyorum.Geçen hafta nst bağladılar yine bakacaklar sanırım çok sıkıcı :işsiz: keşke pat diye çıkarabilseydim kızımı
Canım çok az kalmış. Her an gelebilir Ela ;) Rahat ol onlar ne zaman geleceklerini iyi biliyorlar..

Günaydın canlar herkesler iyidir umarım,hastaneye gidiyorum bende. Son zamanlar gram uyuyamıyorum.Geçen hafta nst bağladılar yine bakacaklar sanırım çok sıkıcı :işsiz: keşke pat diye çıkarabilseydim kızımı
:KK53: malesef pat diye çıkmıyorlar bir kacyuz hamle gerekiyor :lülülü:. Nst sikici mi :olamaz: duydugum en guzel gumburtuydu :KK45:

İnsallah kolay bir Doğum olur canim :) allahım bir avazda doğurmayı nasip etsin insallah

Back