- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Amimmn alpicmmm. Rabbim isteyen herkese nasip etsin aminnn . Tartismasiz cinsiyet goz ardi edilmeksizin seviliyor ve iyiki kizim var en iyi enn küçük arkadasim bide susleniyoOyyy masallah anne kelimesi kadar guzel birsey var mi yaa .. O zaman kizmis erkekmis hersey siliniyor evlat kelimesi yerini aliyor .. Allah evlatlarimizi bizlere bagislasin olmayana o duyguyu en kisa zamanda tatdirsin..
Sana birsey kalmaz bi sure sonra herseyini alir giyer takar takistirir :))Amimmn alpicmmm. Rabbim isteyen herkese nasip etsin aminnn . Tartismasiz cinsiyet goz ardi edilmeksizin seviliyor ve iyiki kizim var en iyi enn küçük arkadasim bide susleniyo
Yok tatlim yapmadim nasil oluyor o..Lahana testi yapmismiydin.canim. Saglikliya boşver cinsiyet sadece merak
Allah razı olsun sende yarın doktora gidecen insAllah herşey güzel geçer.On bakma ya herkes erkek diyor turk milleti erkek hastasi kiz desen aaa yapiyor uzulme ikinci erkek olur insalalh diyor :) Biz evlat istedik rabbim nasip etti bize ayrim yapmak dusmez ne verirse basimiz ustune tabiki .. Ama insanin icinden elbet bisi gecer benim abim olmadigi icin hep ilk cocugum erkek olsun abi olsun isterdim.. O yuzden..
Gozun aydin ne guzel ense kalinligi burun kemigi olusmussa teste sıkıntı cikmaz canim insallah .. cinsiyet yanilma payi bu haftalarda cok yuksek diye cogu doktor soylemiyor canim..
Bu hafta bakalım çalışmamış lazım inşallah kaçırmadık yumurtlamayı ama takvime göre bu hafta görünüyor.. İnşallah sütlü bi bebiş olurIyiyiz canim benimde artik icime kiz doguyor :) Evet akintim cok olmustu bende sasirmistim.Birde iltihabi filanda söküyormus ya icerdekileri cikariyorDersine sıkı çalış umarim güzel sonuçlar alırsın amin
Adamın yakasına yapışcam bu hafta pinkN
ohh cnm gelmis annen ne güzel . Bak guzelce calismani yap son gune kadar yok hava soguk yok herif maca gitti yorgun geldi amnemgilden gec geldik vs gibi seylere kulklarim tikali :) vur kir parcala bu maçı kazan
Yarin dr amca günümü en sevdigim günnnSana birsey kalmaz bi sure sonra herseyini alir giyer takar takistirir :))
Anne kiz kahve icmeye gidersiniz alisverise gidersiniz guzel olmaz mi kiz evlat ya .. Rabbim eli ayagi duzgun hayirli evlat nasip etsin herkesede banada insallah .. Bakalim belki doktor amcamiz yarin bi tahminde bulunur
Yapsana canim 9 haftaliklen dogru sonuc vermisti bana. Kirmizi lahananin 2 taprak kopar doğra kaynat soguyumca ayni miltar idrar ile karıştır rengi kirmizi olursa erkek pembe yada mor olursa kiz demek oluyor . Allah gönlüne gore versin cnmYok tatlim yapmadim nasil oluyor o..
Evet kiz erkek fatketmez Rabbime sükürler olsun verdi yaa..hayirlisiyla saglikla kucagimiza almayida nasip etsin insAllah..
Allahim yarabbim yaa cocuk adamin yakasindan olmuyoBu hafta bakalım çalışmamış lazım inşallah kaçırmadık yumurtlamayı ama takvime göre bu hafta görünüyor.. İnşallah sütlü bi bebiş olurKız erkek farketmez tabi ki alpi Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. İkisinin de yeri yarı erkek başka arkanda dağ gibi oluyor kız yanında arkadaş yoldaş sırdaş oluyo Allah herkese tattırsın tüm isteyenlere de bizlerede.. Siz hamilelerde sağlıkla 9 ayını doldurduğunda kucağınıza alın cennet kokulularınızı inşallah..
Adamın yakasına yapışcam bu hafta pinkanamda bi rahat bıraksa çağırıp duruyo gel özledim diye
Hissstt naber
Alpii sende yapsana lahana testiSana birsey kalmaz bi sure sonra herseyini alir giyer takar takistirir :))
Anne kiz kahve icmeye gidersiniz alisverise gidersiniz guzel olmaz mi kiz evlat ya .. Rabbim eli ayagi duzgun hayirli evlat nasip etsin herkesede banada insallah .. Bakalim belki doktor amcamiz yarin bi tahminde bulunur
Kara lahana alınca yapacam canımYarin dr amca günümü en sevdigim günnn. Ins o gunler hayırlısı ile gelir alpim . Rabbim herkese saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin aminn
Yapsana canim 9 haftaliklen dogru sonuc vermisti bana. Kirmizi lahananin 2 taprak kopar doğra kaynat soguyumca ayni miltar idrar ile karıştır rengi kirmizi olursa erkek pembe yada mor olursa kiz demek oluyor . Allah gönlüne gore versin cnm
Hamile olmayanın rengide yesil oluyormus :)Kara lahana alınca yapacam canım
Merak ettim..
O nasıl iş kız ben şok :)Hamile olmayanın rengide yesil oluyormus :)
ErkekO nasıl iş kız ben şok :)
Bu arada test sonucum çıkmış
Free beta HCG: 23.6 imiş doktor pink ne diyorsun
Yaaa bakalım merakla bekliyorum ben kız demiştim ama dediğimiz gibi farketmezErkekpipili gelsin mavisler sünneti ne zaman yaptiracagina karar ver . Kiz evet size bedava gebelik testide buldum
Hissstt naber
Kuzum benIyim canim bazen kosturmaca bazen monoton.. sen nasilsin bebisin nasill
Merakla bekliyorum. Bende alimca bi yapayim yesil olacakmi gerçekten :))Yaaa bakalım merakla bekliyorum ben kız demiştim ama dediğimiz gibi farketmez
Sünneti hemen insALLAH küçücukken daha iyi olurmuş
Lahanayida yapayim bakalım
Allaj iyilik versin canim. Bemde iyi cnm siradann seyler kis sogukIyim canim bazen kosturmaca bazen monoton.. sen nasilsin bebisin nasill
Yaka mecazi anlamdaydıAllahim yarabbim yaa cocuk adamin yakasindan olmuyo. Annene söyle torun istiyorsan bu hafta beni rahat birak de hadi yaa lutfen hamile kal yeni yila guzel haberinle girelim .annem bana diyorki bunu bana verin siz bidaha yapın
Bide mor ya da kırmızı olurmuşMerakla bekliyorum. Bende alimca bi yapayim yesil olacakmi gerçekten :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?