Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Evet canim ya baya gidip gelmişsin ama sonu güzel olmuş Allah'a şükür :) bencede özele git Doğum içindeki uygun yerler var medipol fena degil diyorlar ama bana uzak yine :KK43: cok daha ucuz yerler de varmış ama pis diyorlar umarım istediğin gibi bir yer bulursun da kafan rahat olur en azından :)
Nisa hastanesinde doğum yapmıştı arkadaşım çok ilgililerdi.Ben arkadaşımın yanında kalmıştım o zaman.. Bende zaten kürtajımi orda olmuştum memnun kalmıştım..
Arkadaşımda doğumda memnun kalmıştı.
Ama bakıyorum yinede.
Medipole gittim diğer gebeliğmde orasıda çok iyi temiz güzel oraya beğenmiştim.
Bakalım Rabbim hayırlı yer nasip etsin :KK66:

Cnm 1 haftadır hastayım evde yatıyorum
Hafta içi annem.ameliyat oluyo
Ankaraya gidicem
Sen nasılsın
Bebis nsl
İyisin inşallah?
Canım benim yaa herkes hastaa Rabbim şifa versin insaAllah
Annceginin ameliyatida iyi geçer insaAllah dahada iyi olur Rabbim annenede şifa versin insaAllah.
Bizde iyiyiz hamd olsun pazartesi ikili test için gidecem doktora insAllah herşey yolundadır ;)

Canım benim yaa herkes hastaa Rabbim şifa versin insaAllah
Annceginin ameliyatida iyi geçer insaAllah dahada iyi olur Rabbim annenede şifa versin insaAllah.
Bizde iyiyiz hamd olsun pazartesi ikili test için gidecem doktora insAllah herşey yolundadır :KK66:

İnşallah canim.aynen ıstanbul da herkes hasta.

Aman dikkat et sende güzelim salgına yakalanma

İnş sorunsuz geçer herşey
Cinsiyet hakkında da belki bilgi verirler. .

Sağol canım. .
Rabbim.şifa versin tüm hastalara.

Kızlar iyi akşamlar Bezmialemden Çarşamba gününe randevu aldım insallah detaylı ultrason cekiyorlardir :) bilginiz var mi

Şimdi geldim doktordan canim :) Allah'a şükür herşey yolunda rahim agzi boyunda iyi dedi bebiste iyi Allah'a şükür :) sordum dedim parmaklarım çok agriyor hafif sisiyor direk magnezyum verdi :)) istesemde istemesem de icicem yanı :)
Şimdi geldim doktordan canim :) Allah'a şükür herşey yolunda rahim agzi boyunda iyi dedi bebiste iyi Allah'a şükür :) sordum dedim parmaklarım çok agriyor hafif sisiyor direk magnezyum verdi :)) istesemde istemesem de icicem yanı :)
Siteye yeni girdim k.bkma geç oldu canim. Hersey yolundaymis cok sukur. ;)

Ebush_354 Ebush_354 canım duani okudum Rabbim kabul etsin tez zamanda yüzünü güldürsün,hasretini dindirsin Mevlam insaAllah :dua:

umutLatahzen umutLatahzen canım kendime ve ebruya okudum Rabbim kabul etsin inşAllah
Dün etiketleyemedim seni bir türlü yazmıştım ama şimdi etiketlendin sanirim;)

Back