- 1 Şubat 2014
- 313
- 568
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana çekmiş kızın yaramaz annesi gibiUslusunu yapmayı bnde bilmiyom bilsem yapardım sadece yaptim aha böyle oldu iste . yaa cnm Allah kolaylik versin ne zmn geliyo anneciğin . heheheheh maydanoz yaptıysan demekki pesinede çalıştın
Iyiyiz canim benimde artik icime kiz doguyor :) Evet akintim cok olmustu bende sasirmistim.Birde iltihabi filanda söküyormus ya icerdekileri cikariyor Dersine sıkı çalış umarim güzel sonuçlar alırsın aminSana çekmiş kızın yaramaz annesi gibi
Annem dün geldi çok şükür canım geçen hafta çook yoğun geçti bnm için bu haftada gelen giden olur yine annemde olur bi ayağım.. maydanozu 3 gün yaptım arada 1 gün çalışmadık 3 gün çalıştık başkada olamadı bugüne kadar görüşemedik ki adamla bu hafta daha önemli bakalm inşallah atlamayız sen neler yaptın bakalım nasılsın görüşmeyeli
Al_pi sen nasılsın bebişin nasıl hep kızın nasıl diyesm geliyo ya hayır olsun
Bende buhardan sonra hep yumurta çatlama akıntısı gibi akıntı oluyo sende de olmuşmuydu olduysa inşallah sonucuda senin ki gibi olur
Hayirli olsun yeni tedavin.. Sonu güzel olsun insallah çok igne kullandim ama hic gonal f vermediler .. Ev rahatliginda igne ben hep popoma yemistim :)Bende dün hastalandım ilk gün doktora gittim gonal f iğne verdi her gün 50 mg göbekten vurulcak kızlar kullanan bilgisi olan var mı? Cuma günü tekrar kontrole çağırdı daha sonra da aşılama olcak hayırlısıyla
Masallah bebisine saglikla dogsun insallah ..Gittim canım bugün çok çok şükür duyduk kalp atisini çok şükür bebeği de gördük
Herşeyin hayırlısı olsun canim ben kullandım ama benim tüp bebek tedavisiydi kaç gün kullandım pek hatırlamıyorum ama günlük 225 mg göbekten vurdum baska bir igne daha vuruyordum yanı günde 2 farklı iğneydi. Aşılamada dozlar farklıdır çünkü bende baya bi yumurta olmustu insallah sende de faydalı olurBende dün hastalandım ilk gün doktora gittim gonal f iğne verdi her gün 50 mg göbekten vurulcak kızlar kullanan bilgisi olan var mı? Cuma günü tekrar kontrole çağırdı daha sonra da aşılama olcak hayırlısıyla
ohh cnm gelmis annen ne güzel . Bak guzelce calismani yap son gune kadar yok hava soguk yok herif maca gitti yorgun geldi amnemgilden gec geldik vs gibi seylere kulklarim tikali :) vur kir parcala bu maçı kazanSana çekmiş kızın yaramaz annesi gibi
Annem dün geldi çok şükür canım geçen hafta çook yoğun geçti bnm için bu haftada gelen giden olur yine annemde olur bi ayağım.. maydanozu 3 gün yaptım arada 1 gün çalışmadık 3 gün çalıştık başkada olamadı bugüne kadar görüşemedik ki adamla bu hafta daha önemli bakalm inşallah atlamayız sen neler yaptın bakalım nasılsın görüşmeyeli
Al_pi sen nasılsın bebişin nasıl hep kızın nasıl diyesm geliyo ya hayır olsun
Bende buhardan sonra hep yumurta çatlama akıntısı gibi akıntı oluyo sende de olmuşmuydu olduysa inşallah sonucuda senin ki gibi olur
Ayy kiz olssun alpi cok tatli oluyorlar ama babalarina asik oluyorlar hayir bu durumu kiskanmiyorumIyiyiz canim benimde artik icime kiz doguyor :) Evet akintim cok olmustu bende sasirmistim.Birde iltihabi filanda söküyormus ya icerdekileri cikariyor Dersine sıkı çalış umarim güzel sonuçlar alırsın amin
Ben biraz kiskanirim bu durumu erkek olsun bana aşık olsun isterim .. Ama Kız Hissetmeye basladim bakalim artik saglikla gelsinde yeter .. ❤Ayy kiz olssun alpi cok tatli oluyorlar ama babalarina asik oluyorlar hayir bu durumu kiskanmiyorum
Sağol canım bugün sabah kendim yaptım ilk defa acımadı bi an şüphelendim acaba yapamadım mı diye :)Hayirli olsun yeni tedavin.. Sonu güzel olsun insallah çok igne kullandim ama hic gonal f vermediler .. Ev rahatliginda igne ben hep popoma yemistim :)
Evet tüp bebek tedavisinde kullanıldığını okudum bende canım yumurtlamam normalde de sıkıntılı olmadığı için düşük doz verdi cuma kontrole çağırdı ay çıkmadan aşılama tamamlanmış olcak bakalım hayırlısı inşallah tutar bu iğneler çok kilo yapıyomuş doğru muuuHerşeyin hayırlısı olsun canim ben kullandım ama benim tüp bebek tedavisiydi kaç gün kullandım pek hatırlamıyorum ama günlük 225 mg göbekten vurdum baska bir igne daha vuruyordum yanı günde 2 farklı iğneydi. Aşılamada dozlar farklıdır çünkü bende baya bi yumurta olmustu insallah sende de faydalı olur
Alpiiii bende bendee her tahminde bulunan erkek diyor ama nasıl hamile kalacağımı hissettim o anda icime kız doğmuştu bakalım merak ediyorum bugün gittim doktora ikili test için ama cinsiyet konusunda demedi bişey.Ben biraz kiskanirim bu durumu erkek olsun bana aşık olsun isterim .. Ama Kız Hissetmeye basladim bakalim artik saglikla gelsinde yeter .. ❤
@Ebush_354 canım duani okudum Rabbim kabul etsin tez zamanda yüzünü güldürsün,hasretini dindirsin Mevlam insaAllah
umutLatahzen canım kendime ve ebruya okudum Rabbim kabul etsin inşAllah
Dün etiketleyemedim seni bir türlü yazmıştım ama şimdi etiketlendin sanirim
Sağol canım inşallahh. 2 gündür 9 da yapıyoruz iğneyi ama yarından itibaren 6da yapalım dedik eşim yapsın diye saatin değişmesi sorun olmaz herhalde dmigzm43 canım hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun tedavin guzel olacak insaAllah.
Ben başka iğne kullandım ama ilk beş gün klomen yedi gün iğne 75cc vurdum kendime.
Hep aynı saatte bir igneni canım hadi bakalım bismillah
Ben zaten kilolu olduğum icin almadım ama siskinlik yapıyor canim o da çok normaldi çünkü 10 dam fazla yumurta geliştiği icin siskinlik olmustu karnımda :) ama Allah'a şükür o iğneler bir sürü sıkıntılar geri de kaldı. İnsallah seninki de başarılı olur da emeklerin boşa çıkmazSağol canım bugün sabah kendim yaptım ilk defa acımadı bi an şüphelendim acaba yapamadım mı diye :)
Evet tüp bebek tedavisinde kullanıldığını okudum bende canım yumurtlamam normalde de sıkıntılı olmadığı için düşük doz verdi cuma kontrole çağırdı ay çıkmadan aşılama tamamlanmış olcak bakalım hayırlısı inşallah tutar bu iğneler çok kilo yapıyomuş doğru muuu
seninde memene asik oluyor anne kokusuna asik babadada olsa anneyi istiyor . Saglicakla gelsinde . Defne cok uzun zamandan beri annee diyor bilinçliBen biraz kiskanirim bu durumu erkek olsun bana aşık olsun isterim .. Ama Kız Hissetmeye basladim bakalim artik saglikla gelsinde yeter .. ❤
On bakma ya herkes erkek diyor turk milleti erkek hastasi kiz desen aaa yapiyor uzulme ikinci erkek olur insalalh diyor :) Biz evlat istedik rabbim nasip etti bize ayrim yapmak dusmez ne verirse basimiz ustune tabiki .. Ama insanin icinden elbet bisi gecer benim abim olmadigi icin hep ilk cocugum erkek olsun abi olsun isterdim.. O yuzden..Alpiiii bende bendee her tahminde bulunan erkek diyor ama nasıl hamile kalacağımı hissettim o anda icime kız doğmuştu bakalım merak ediyorum bugün gittim doktora ikili test için ama cinsiyet konusunda demedi bişey.
Ense kalınlığı falan normal çıktı çok şükür test sonucum çarşamba günü..
Perşembe özele giderim artık
Lahana testi yapmismiydin.canim . Saglikliya boşver cinsiyet sadece merakAlpiiii bende bendee her tahminde bulunan erkek diyor ama nasıl hamile kalacağımı hissettim o anda icime kız doğmuştu bakalım merak ediyorum bugün gittim doktora ikili test için ama cinsiyet konusunda demedi bişey.
Ense kalınlığı falan normal çıktı çok şükür test sonucum çarşamba günü..
Perşembe özele giderim artık
Oyyy masallah anne kelimesi kadar guzel birsey var mi yaa .. O zaman kizmis erkekmis hersey siliniyor evlat kelimesi yerini aliyor .. Allah evlatlarimizi bizlere bagislasin olmayana o duyguyu en kisa zamanda tatdirsin..seninde memene asik oluyor anne kokusuna asik babadada olsa anneyi istiyor . Saglicakla gelsinde . Defne cok uzun zamandan beri annee diyor bilinçli