Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Oyyy masallah anne kelimesi kadar guzel birsey var mi yaa .. O zaman kizmis erkekmis hersey siliniyor evlat kelimesi yerini aliyor .. Allah evlatlarimizi bizlere bagislasin olmayana o duyguyu en kisa zamanda tatdirsin..
Amimmn alpicmmm. Rabbim isteyen herkese nasip etsin aminnn . Tartismasiz cinsiyet goz ardi edilmeksizin seviliyor ve iyiki kizim var en iyi enn küçük arkadasim bide susleniyo :KK45:

Amimmn alpicmmm. Rabbim isteyen herkese nasip etsin aminnn . Tartismasiz cinsiyet goz ardi edilmeksizin seviliyor ve iyiki kizim var en iyi enn küçük arkadasim bide susleniyo :KK45:
Sana birsey kalmaz bi sure sonra herseyini alir giyer takar takistirir :))
Anne kiz kahve icmeye gidersiniz alisverise gidersiniz guzel olmaz mi kiz evlat ya .. Rabbim eli ayagi duzgun hayirli evlat nasip etsin herkesede banada insallah .. Bakalim belki doktor amcamiz yarin bi tahminde bulunur

On bakma ya herkes erkek diyor turk milleti erkek hastasi kiz desen aaa yapiyor uzulme ikinci erkek olur insalalh diyor :) Biz evlat istedik rabbim nasip etti bize ayrim yapmak dusmez ne verirse basimiz ustune tabiki .. Ama insanin icinden elbet bisi gecer benim abim olmadigi icin hep ilk cocugum erkek olsun abi olsun isterdim.. O yuzden..

Gozun aydin ne guzel ense kalinligi burun kemigi olusmussa teste sıkıntı cikmaz canim insallah .. cinsiyet yanilma payi bu haftalarda cok yuksek diye cogu doktor soylemiyor canim..
Allah razı olsun sende yarın doktora gidecen insAllah herşey güzel geçer.
Göstermedi doktor bana bebeği yaa hareketlerini görmek istedim ama nyse perşembe günü kısmetse..
Bizim içinde farketmez belkide kıza heveslendigim içindir kısmet sağlıklı ya çok şükür verenler kız erkek fatketmez..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah..

Iyiyiz canim benimde artik icime kiz doguyor :) Evet akintim cok olmustu bende sasirmistim.Birde iltihabi filanda söküyormus ya icerdekileri cikariyor :KK66: Dersine sıkı çalış umarim güzel sonuçlar alırsın amin :KK66:
Bu hafta bakalım çalışmamış lazım inşallah kaçırmadık yumurtlamayı ama takvime göre bu hafta görünüyor.. İnşallah sütlü bi bebiş olur:KK48: Kız erkek farketmez tabi ki alpi Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. İkisinin de yeri yarı erkek başka arkanda dağ gibi oluyor kız yanında arkadaş yoldaş sırdaş oluyo Allah herkese tattırsın tüm isteyenlere de bizlerede.. Siz hamilelerde sağlıkla 9 ayını doldurduğunda kucağınıza alın cennet kokulularınızı inşallah..

N
ohh cnm gelmis annen ne güzel . Bak guzelce calismani yap son gune kadar yok hava soguk yok herif maca gitti yorgun geldi amnemgilden gec geldik vs gibi seylere kulklarim tikali :) vur kir parcala bu maçı kazan :KK66:
Adamın yakasına yapışcam bu hafta pink:KK53::KK49: anamda bi rahat bıraksa çağırıp duruyo gel özledim diye:KK48:

Anne kiz kahve icmeye gidersiniz alisverise gidersiniz guzel olmaz mi kiz evlat ya .. Rabbim eli ayagi duzgun hayirli evlat nasip etsin herkesede banada insallah .. Bakalim belki doktor amcamiz yarin bi tahminde bulunur
Yarin dr amca günümü en sevdigim günnn :anneadayı::KK200:. Ins o gunler hayırlısı ile gelir alpim . Rabbim herkese saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin aminn
Yok tatlim yapmadim nasil oluyor o..
Evet kiz erkek fatketmez Rabbime sükürler olsun verdi yaa..hayirlisiyla saglikla kucagimiza almayida nasip etsin insAllah..
Yapsana canim 9 haftaliklen dogru sonuc vermisti bana. Kirmizi lahananin 2 taprak kopar doğra kaynat soguyumca ayni miltar idrar ile karıştır rengi kirmizi olursa erkek pembe yada mor olursa kiz demek oluyor . Allah gönlüne gore versin cnm

Bu hafta bakalım çalışmamış lazım inşallah kaçırmadık yumurtlamayı ama takvime göre bu hafta görünüyor.. İnşallah sütlü bi bebiş olur:KK48: Kız erkek farketmez tabi ki alpi Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. İkisinin de yeri yarı erkek başka arkanda dağ gibi oluyor kız yanında arkadaş yoldaş sırdaş oluyo Allah herkese tattırsın tüm isteyenlere de bizlerede.. Siz hamilelerde sağlıkla 9 ayını doldurduğunda kucağınıza alın cennet kokulularınızı inşallah..

Adamın yakasına yapışcam bu hafta pink:KK53::KK49: anamda bi rahat bıraksa çağırıp duruyo gel özledim diye:KK48:
Allahim yarabbim yaa cocuk adamin yakasindan olmuyo :KK53: . Annene söyle torun istiyorsan bu hafta beni rahat birak de :dua::KK200::KK200: hadi yaa lutfen hamile kal yeni yila guzel haberinle girelim .annem bana diyorki bunu bana verin siz bidaha yapın :KK45:

Alpii sende yapsana lahana testi;) .

Yarin dr amca günümü en sevdigim günnn :anneadayı::KK200:. Ins o gunler hayırlısı ile gelir alpim . Rabbim herkese saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin aminn

Yapsana canim 9 haftaliklen dogru sonuc vermisti bana. Kirmizi lahananin 2 taprak kopar doğra kaynat soguyumca ayni miltar idrar ile karıştır rengi kirmizi olursa erkek pembe yada mor olursa kiz demek oluyor . Allah gönlüne gore versin cnm
Kara lahana alınca yapacam canım ;)
Merak ettim..

Erkek :KK66: pipili :KK66:gelsin mavisler :KK66: sünneti ne zaman yaptiracagina karar ver :KK66:. Kiz evet size bedava gebelik testide buldum :KK45:
Yaaa bakalım merakla bekliyorum ben kız demiştim ama dediğimiz gibi farketmez ;)
Sünneti hemen insALLAH küçücukken daha iyi olurmuş :KK54:
Lahanayida yapayim bakalım :-)

Allahim yarabbim yaa cocuk adamin yakasindan olmuyo :KK53: . Annene söyle torun istiyorsan bu hafta beni rahat birak de :dua::KK200::KK200: hadi yaa lutfen hamile kal yeni yila guzel haberinle girelim .annem bana diyorki bunu bana verin siz bidaha yapın :KK45:
Yaka mecazi anlamdaydı:KK70:Sonunda söletcek bana zaten zor tutuyom kendimi:stop: inşallah olur bu ay hayırlısıyla ama batım 2 ya da 3 ondan yıl başından sonra belli olcak:KK28: annene bak yaa kolay mı yaptınız sanıyo o çocuğu emek emek oldu:cool: pinkin girmediği hal kalmadı:KK25:
Merakla bekliyorum. Bende alimca bi yapayim yesil olacakmi gerçekten :))
Bide mor ya da kırmızı olurmuş:confused::KK70:

Back