Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Alpimm gözün aydın canım darısı diğer tüm testlerin iyi çıkmasına inşallah ♥ ♥
@deeploneliness canim ne guzel haber yaaa masaAllah cok sevindim Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insAllah.

Al_pi Al_pi tatlım çok sevindim temiz çıkmasını cinsiyet tahmin etti mı?
Sagolun canlarim .. Amin insallah bencede birak korunmayi :)) Yok bakmadi cinsiyete erken dedi :-/ Bugun cok yogundu ..

Bugundu canim Cok şükür ikili testimiz temiz çıktı .
Maşallah sağlıkla gelsin bebişin. Darısı başımıza inş. ;)

Gözün aydın özlemim çok sevindim :KK66:
Çok sağolasın Saadetim ;) İnşallah korunmayı bırakır bırakmaz gelir meleğin ;)

@deeploneliness canim ne guzel haber yaaa masaAllah cok sevindim Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insAllah.

Al_pi Al_pi tatlım çok sevindim temiz çıkmasını cinsiyet tahmin etti mı?
Amin canım çok sağolasın ;) Rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin. İsteyen herkese inş...

Kuzum ben @Kartanesi_26 @vesselam ve
@Ebush_354 ile kendi duamı okudum Rabbim kabul etsin insaAllah en hayırlı dualarımızı ♥ bildirime gerek yok diye yapmadım :KK66:

Kuzum bildirimle ugrasmayin diye gerek yok demistim evet ben yapiyorum yine de :)
Agziniza yureginize saglik Rabbim kabul etsin..

Allaj iyilik versin canim. Bemde iyi cnm siradann seyler kis soguk :KK66: bebekte iyi cok şükür asisi var cars günü :/

Iyi kuzum sevindim iyi olmaniza ne asisi var ki yarin genel bi asi sanirm ?

M M_atruska canım yüreğine dillerine sağlık
Bende senin duani okudum Rabbim ne olur kabul et..Tez vakitte(korunmayı bıraktığın an)
İnşallah rabbim mucizemi yollar saglikli bir gebelik yaşar,sağlıkla evladını kucağına almayı nasip eder Mevlam insAllah güzel haberler yakındır insaAllah.
Eh artık bırak korunmayı :KK66:
umutLatahzen umutLatahzen duami okudum :)

Allah kabul etsin canim benim agzina saglik..

Evet yüksek çıkmış ama dün araştırdım biraz var senin gibi yüksek fakat bu teori pek tutmuyormus :KK66:
Evet canim her teori kisiye özel :)) Mesela bebegin kafasi kesede sagdaysa kiz soldaysa erkek ama tutanda cok tutmayanda :)
Bebegin kesesei fasulye gibiyse erkek yuvarlaksa kiz buda ayri bir teori :))
Saglikla gelsinlerde artik nasilsa ögrenecegiz yakinda ..

Kuzum bildirimle ugrasmayin diye gerek yok demistim evet ben yapiyorum yine de :)
Agziniza yureginize saglik Rabbim kabul etsin..

Iyi kuzum sevindim iyi olmaniza ne asisi var ki yarin genel bi asi sanirm ?

Allah kabul etsin canim benim agzina saglik..
Genel canim 6 aylik asisi ve takibi . Hastaneyede gidicez aylik kontrole. Oyle iste bizde ;)

Hangi mesajini gormedim ki :-/ lahana testiyse onu yapmam ya gunah :))) Ama baska bisi yazdinsa cidden gormedim begendiysem gormusumdur ama o an bakip ciktigim icin bisi yazamamis sonrada unitmusundur ..
Begenmede yokndemekki gormedin naptinndr a gittinmi diye sormustum sabahh . Yapma zaten kiz 202 ile oyyssshhh yerim. Iyi gecmis hersey sevindim canim. Plesanta ne durumda

Begenmede yokndemekki gormedin naptinndr a gittinmi diye sormustum sabahh . Yapma zaten kiz 202 ile oyyssshhh yerim. Iyi gecmis hersey sevindim canim. Plesanta ne durumda
Gormemisim demekki canim kusura bakma bisi demedi ama ilaci teke dusurdu bugun cok yogundu o yuzden cok ilgilenmedi bakti ilaclarimi degisti ikilinin sonucunu soyledi geldik :)

Gormemisim demekki canim kusura bakma bisi demedi ama ilaci teke dusurdu bugun cok yogundu o yuzden cok ilgilenmedi bakti ilaclarimi degisti ikilinin sonucunu soyledi geldik :)
Olsun onemli degil görmediğini tahmin ettim cunku once begenip sonra cvp yazarsin cicisinn sen ;) ay bazen oyle yapiyo dr lar ama ben cok sinir oluyordum az ilgilenince ;) olsun bebek iyi ;) ilaci tek mi icicen ;). Bugun bi ark sinir oldum 17 haftalik 7 kilo almis psikolojisi bozulmuş kilo aldim diye. Hic sorunum yok diye hava atar gibi konustu bide araba bile sürüyorum diyor :)

Olsun onemli degil görmediğini tahmin ettim cunku once begenip sonra cvp yazarsin cicisinn sen :KK66: ay bazen oyle yapiyo dr lar ama ben cok sinir oluyordum az ilgilenince :KK66: olsun bebek iyi :KK66: ilaci tek mi icicen :KK66:. Bugun bi ark sinir oldum 17 haftalik 7 kilo almis psikolojisi bozulmuş kilo aldim diye. Hic sorunum yok diye hava atar gibi konustu bide araba bile sürüyorum diyor :)
Hahah sorunu yok diye hava atiyor yarin baslar sorunlar o xaman gorur gununu :)) 7 kilo mu almis ben 3 aldim :-p Doktorun hastasi coktu ameliyati da coktu bi gitti 2 saat sonra geldi hastalarda birikince hizli hizli bakti sanirim ..

Sagolun canlarim .. Amin insallah bencede birak korunmayi :)) Yok bakmadi cinsiyete erken dedi :-/ Bugun cok yogundu ..
Inşallah kuzum Rabbim bu defa nasip etsin sağlıkla sıhhatle evlatlar hepimize tabi ki ;) bence tahmin de bulunmadığına göre kız olabilir gülüm benim içime de öyle doğuyor ♥♥♥

Back