O zaman hemen randevu alayım da anca giderim :) Tesekkurler canim benim x)Semra24 canım kadın doğum yönlendiriyor önce bakıyor haftasına sonra hemen gidiyorsun sonucu da götürüyorsun bakıyor hepsine insallah hepinizin sonucu çok güzel çıkar canım
Nisa hastanesinde doğum yapmıştı arkadaşım çok ilgililerdi.Ben arkadaşımın yanında kalmıştım o zaman.. Bende zaten kürtajımi orda olmuştum memnun kalmıştım..Evet canim ya baya gidip gelmişsin ama sonu güzel olmuş Allah'a şükür :) bencede özele git Doğum içindeki uygun yerler var medipol fena degil diyorlar ama bana uzak yinecok daha ucuz yerler de varmış ama pis diyorlar umarım istediğin gibi bir yer bulursun da kafan rahat olur en azından :)
Yüreğine gönlüne sağlık canım..vesselam_
Canım duanı okudum..
Rabb'im son demine kadar sağlıklı bi gebelik gecirip evladini saglıkla sıhhatle kucagina almanı nasip etsin insallah.. ♡
Agzina saglik canim Allah kabul etsin..hamaratcann canım gittin mi doktora hadi güzel haberler ver İNSAALLAH.
@umutLatahzen canım kendime okudum duamı Rabbim kabul etsin insAallah
_Verda_ canim sesin cikmiyor nasilsin iyi misin insAllah
Canım benim yaa herkes hastaa Rabbim şifa versin insaAllahCnm 1 haftadır hastayım evde yatıyorum
Hafta içi annem.ameliyat oluyo
Ankaraya gidicem
Sen nasılsın
Bebis nsl
İyisin inşallah?
Canım benim yaa herkes hastaa Rabbim şifa versin insaAllah
Annceginin ameliyatida iyi geçer insaAllah dahada iyi olur Rabbim annenede şifa versin insaAllah.
Bizde iyiyiz hamd olsun pazartesi ikili test için gidecem doktora insAllah herşey yolundadır
Şimdi geldim doktordan canim :) Allah'a şükür herşey yolunda rahim agzi boyunda iyi dedi bebiste iyi Allah'a şükür :) sordum dedim parmaklarım çok agriyor hafif sisiyor direk magnezyum verdi :)) istesemde istemesem de icicem yanı :)
Siteye yeni girdim k.bkma geç oldu canim. Hersey yolundaymis cok sukur.Şimdi geldim doktordan canim :) Allah'a şükür herşey yolunda rahim agzi boyunda iyi dedi bebiste iyi Allah'a şükür :) sordum dedim parmaklarım çok agriyor hafif sisiyor direk magnezyum verdi :)) istesemde istemesem de icicem yanı :)
Gittim canım bugün çok çok şükür duyduk kalp atisini çok şükür bebeği de gördükhamaratcann canım gittin mi doktora hadi güzel haberler ver İNSAALLAH.
@umutLatahzen canım kendime okudum duamı Rabbim kabul etsin insAallah
Yaa çok çok sevindim canım Rabbim tamamını erdirsin dokuz ay sonunda sağlıcakla kucağına alırsın insAllahGittim canım bugün çok çok şükür duyduk kalp atisini çok şükür bebeği de gördük
Çok sağol canım benim inşallah Rabbim yardımcımız olsun :)Yaa çok çok sevindim canım Rabbim tamamını erdirsin dokuz ay sonunda sağlıcakla kucağına alırsın insAllah
Yüreğine sağlık canım Rabbim gönlünden geçirdiğin tüm duaları kabul etsin
Amin amin ecmain. Senin de çok güzel sağlıkla gelsin sayılı günlerin canım :)Yüreğine sağlık canım Rabbim gönlünden geçirdiğin tüm duaları kabul etsin
tez zamanda seninde herkeside yüzünu güldürsün Mevlam İnsaAllah :)
Canım çok sevindim senin adına sağlıkla devam etsin inşallahGittim canım bugün çok çok şükür duyduk kalp atisini çok şükür bebeği de gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?