Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydın kızlar hayırlı cumalar,Rabbim dualarımızı kabul eylesin...
umutLatahzen umutLatahzen cnm yüreğine sağlık inşallah en yakın zmnda hayırlısıyla Seninde müjdeli hbrin alırız :KK66:
@TaeYang yok Cnm hala süpriz Bebek konumunda bnmki,inşallah haftaya öğrenirim Cnm :KK19:
Al_pi Al_pi güzelim çok geçmiş olsun,arada böle kendilerini hatırlatıyorlar nazlanıyor bu melekler :nazar: bol bol dinlen Cnm rabbim korusun inşallah :KK200:
Sagol canim.. Zor süreç inşallah saglikla gelsinlerde artik yatarak büyutecegiz ;)

Selam kızlar nasılsınız?
Beni sorarsanız aynıyım :)
Uykusuz günler geceler filan
Çok şükür her şeye

Koklarım tabi teyzesi :)
Geçer inşallah kıvranıyor yazık
Sen nasılsın cinsiyet belli oldu mu :)

İnşallah canım bugün yine kıvrandı baya.
Annelik güzel çok şükür tabi baya yorucuymuş ama olacak o kadar artık.

Aslında aklımda ama versem mi karar veremiyorum.
Defneciğe de geçmiş olsun çabuk gitsin pis gazlar.
15.gunden itibaren gaz suruplari ve damlalaru kullaniluyormus canim sen daha iyi bilirsin ;) bazi anneler kullanma taraftari degil ama ben kiyamiyodum .rutin yatarirken cay kasigi kadar icirip yatiriyorum;) sizede gecmis olsun

Aynen öyleydin canım yaa..valla ne günlerdi.abartmisim kendimi çok üzmusum diyor musun?
En Büyük KK doktoru pinkimiz :KK66:
:KK45: hayir canim demiyorum ne diyorum biliyormusun iyiki abrtmisim iyiki koruyup kollamisim iyiki yatmisim iyiki dikkat etmisim bu kadar guzel oldugunu sadece tahmin ediyordum şükürler olsun rabbime canim. bi gülüşüne ömrümü veririm anne olmak öyle biseymis rabbim herkese nasip etsin aminnn :KK36:. dogunca sende göreceksin defne kabiz canim kaka yaptığında sevincten agliyordum düşün gerisini :-) . ama fazla pimpirik iyi degil rahat geçiremedim hic göbeğime gere gere gezemedim :-) olsun :KK72::KK36:

Kızlar geçen bi yazı okumuştum magnezyum eksikliği de böyle pembe akıntılar yapabiliyormuş yaptıran var mi bu testi sağlık ocağında yaptırayım diyorum
Magmezyuma 20li haftalarda ben kendim baslamistim ve gunde en az 1 en fazla 2 maden suyu icmistim hem bebek sağlıklı oluyor hemde gunluk magnezyum iht. karsilaniyor gebeligin son dinemlerinde kramplar hafif oluyordu canim. kullandigim ilac magnorm gunde 1 kere tok.

Hehehe eee eee eee hadi uyu kizim desin birde kendine :-)

Doktor 2×1yazarsa sıkıntı olmaz doktor gunde 1 yazinca ödemedi gun dolmadigi icin .. Haftaya 2×1yazdiracagim o zaman rahat rahat alirim bakalim ne kadar kullandiracak daha ..
pink tecrubeli pink bilgili .. Pink gibi olun :)
:-):-)evet alpi yaa dr bazen unutum 1×1yazinca odemiyordu işte amann nelere 30 tl gitmiyoki :KK75: ama yinede devlet odesin bizene :-) . heheheheh pink progestanla yasadi uyku yapti uyudu keske daha cok uyusaydi ama olmadi minik pink 4 haftacik erken geldi pink 6 aydir uykusuz :confused: . eee eee diyo hadi kizim uyu diyemiyo daha :-) suan yine bagriyo eeee eee diye :KK70:

Magmezyuma 20li haftalarda ben kendim baslamistim ve gunde en az 1 en fazla 2 maden suyu icmistim hem bebek sağlıklı oluyor hemde gunluk magnezyum iht. karsilaniyor gebeligin son dinemlerinde kramplar hafif oluyordu canim. kullandigim ilac magnorm gunde 1 kere tok.
Canim benim cevap verdiğin icin teşekkür ederim :) o zaman müsait bir zamanımda testi yaptırayım bende maden suyu hamile olmadan önce çok içiyordum ama artık içmiyorum sevmiyorum :)

Kartanesi_26 Kartanesi_26 canım benim duana ortak oldum okudum çok şükür Rabbime..
İnsaAllah sağlıklı güzel bir hamilelik yaşamaya devam edersin,9 ay sonunda hayirlisiyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşAllah.
Hayırlı,imanli,vicdanli,merhametli evlat yetiştirmeyide nasip etsin insAllah..

@umutLatahzen okudum canım ;)

:KK45: hayir canim demiyorum ne diyorum biliyormusun iyiki abrtmisim iyiki koruyup kollamisim iyiki yatmisim iyiki dikkat etmisim bu kadar guzel oldugunu sadece tahmin ediyordum şükürler olsun rabbime canim. bi gülüşüne ömrümü veririm anne olmak öyle biseymis rabbim herkese nasip etsin aminnn :KK36:. dogunca sende göreceksin defne kabiz canim kaka yaptığında sevincten agliyordum düşün gerisini :-) . ama fazla pimpirik iyi degil rahat geçiremedim hic göbeğime gere gere gezemedim :-) olsun :KK72::KK36:
Tanıdığım bazı insanlar hep böyle diyor biliyor musun.
Rabbim bu mucizeyi vermiş bütün sıkıntı stres acı unutuluyor kucağına aldiginda:anne:
Bir arkadaşım 12-13 saat suni sanciyla doğum yapti. Oan neler diyordu bi duysan yanındaydım doğum yaptı bir iki sene sonra bidaha istiyorum çocuk yapmak diyor..:KK46:
Çok büyüksün Rabbim tez zamanda herkese bu duyguyu tattır insaAllah..:dua:

Canim benim cevap verdiğin icin teşekkür ederim :) o zaman müsait bir zamanımda testi yaptırayım bende maden suyu hamile olmadan önce çok içiyordum ama artık içmiyorum sevmiyorum :)
Rica ederim canim . bende cok sevmezdim ama icerdim zaten gebelik sekeri cikmisti fazla icecegim yoktu yemegin yanina falan gidiyordu :). . degerin yüksek ciksada sen takviyeni yap canim değer duserse kasilmalar olabiliyor

Tanıdığım bazı insanlar hep böyle diyor biliyor musun.
Rabbim bu mucizeyi vermiş bütün sıkıntı stres acı unutuluyor kucağına aldiginda:anne:
Bir arkadaşım 12-13 saat suni sanciyla doğum yapti. Oan neler diyordu bi duysan yanındaydım doğum yaptı bir iki sene sonra bidaha istiyorum çocuk yapmak diyor..:KK46:
Çok büyüksün Rabbim tez zamanda herkese bu duyguyu tattır insaAllah..:dua:
Hehehehehe canim bende 12 saat suni sanci cektim ve suan hamis gorunce ozeniyorum .ve benim dogum sonrasida zorlu bir dönemdi sirf 3 ay kanamam hic bitmedi ama iste oyle bir sevgiki tekrar yasamak istiyor insan. oyle olmasa 4 5 dogururlarmi :KK66: sanci gidince bi tatli uyku geliyoki vesselam tam gozunu kapatirken yeni sanci ile:mad: oluyosun :KK70:. guzel duana amin diyorum:KK68:

vesselam_ vesselam_
Canım duanı okudum..
Rabb'im son demine kadar sağlıklı bi gebelik gecirip evladini saglıkla sıhhatle kucagina almanı nasip etsin insallah.. ♡

Rica ederim canim . bende cok sevmezdim ama icerdim zaten gebelik sekeri cikmisti fazla icecegim yoktu yemegin yanina falan gidiyordu :). . degerin yüksek ciksada sen takviyeni yap canim değer duserse kasilmalar olabiliyor
Şimdi geldim doktordan canim :) Allah'a şükür herşey yolunda rahim agzi boyunda iyi dedi bebiste iyi Allah'a şükür :) sordum dedim parmaklarım çok agriyor hafif sisiyor direk magnezyum verdi :)) istesemde istemesem de icicem yanı :)

İyi akşamlar kızlar doktordan geldim Allah'a şükür herşey yolunda ek olarak kan hapi ve magnezyum verdi birde detaylı ultrason çektirmen lazim dedi ama orası 400 dedi Gaziosmanpaşa çevresinde bildiğiniz uygun yerler var mi yada araştırma hastaneleri yapıyor mu karşıda Eren hastanesi 125 e yapıyormuş en kötü oraya giderim

Back