Cok sukur canim hersey yolunda insallah oylede gider .. Bana 77lira dedi detayliya oralar ne kadar pahaliymis yahu .. Sanki farkli bir islem yapiyorlar bu uçuk farklar niye .. Insallah iyi bir yer bulursun.İyi akşamlar kızlar doktordan geldim Allah'a şükür herşey yolunda ek olarak kan hapi ve magnezyum verdi birde detaylı ultrason çektirmen lazim dedi ama orası 400 dedi Gaziosmanpaşa çevresinde bildiğiniz uygun yerler var mi yada araştırma hastaneleri yapıyor mu karşıda Eren hastanesi 125 e yapıyormuş en kötü oraya giderim
Ay inanamıyorum gerçekten arada baya bir fark var canim ya 77 nerde 400 nerde aman iyi olsunlar herşey yapariz diyoruz ama gerçekten fark çokmuşCok sukur canim hersey yolunda insallah oylede gider .. Bana 77lira dedi detayliya oralar ne kadar pahaliymis yahu .. Sanki farkli bir islem yapiyorlar bu uçuk farklar niye .. Insallah iyi bir yer bulursun.
Ah canım ya bir haftadır acayip hasta olduk kızım ve ben. Önce çocuk hasta oldu sonra bana bulaştırdı. Hala geçmedi doktora gittim ilaç kullanıyorum. Öksürük de başladı mahvoldum yani...hatırlayıp yazdığın için ayrıca teşekkür ederim ablacım.. Sen nasılsın bebiş nasıl? Çarşamba günü için iki ayrı doktor dan randevu aldım. Biri eski doktorum diğeri de yeni. Bakalım hayırlısı canım...LeYLa_21 abla nerelerdesin iyisin insaAllah
Çok çok geçmiş olsun ablaa havalar çok soğuk ya ben dışarı çıkmayı korkuyorum hasta olmamak için Rabbim şifa versin insAllahAh canım ya bir haftadır acayip hasta olduk kızım ve ben. Önce çocuk hasta oldu sonra bana bulaştırdı. Hala geçmedi doktora gittim ilaç kullanıyorum. Öksürük de başladı mahvoldum yani...hatırlayıp yazdığın için ayrıca teşekkür ederim ablacım.. Sen nasılsın bebiş nasıl? Çarşamba günü için iki ayrı doktor dan randevu aldım. Biri eski doktorum diğeri de yeni. Bakalım hayırlısı canım...
Canım bende özele muayanesine gidiyorum ultrasonlari iyi diye..İyi akşamlar kızlar doktordan geldim Allah'a şükür herşey yolunda ek olarak kan hapi ve magnezyum verdi birde detaylı ultrason çektirmen lazim dedi ama orası 400 dedi Gaziosmanpaşa çevresinde bildiğiniz uygun yerler var mi yada araştırma hastaneleri yapıyor mu karşıda Eren hastanesi 125 e yapıyormuş en kötü oraya giderim
27 subat ama haftaya bakmadim ya .. Derken saydim 22.haftaya vermus randevuyu msji duzenledim :)Al_pi kaçıncı haftaya verdi randevuyu ayrıntılı ultrason için canım ?
Ne kadar pahalı ya ikili teste çok demişler canim benimki bile 155 liraydı oda bahçeci 287 çok kuzenim 20 liraya yaptırmışCanım bende özele muayanesine gidiyorum ultrasonlari iyi diye..
Ama testleri falan araştırma hastanesinde yaptiriyorum. Gittiğim yere sordum
İkili teste 287 tl dedi + 55tl muayane ücreti..
Ayrintili ultrason ne kadar bilmiyorum ama eğer yaparlarsa yine araştırma hastanesine gidecem
Diline yüreğine sağlık Cnm bnm,ne gzl dualarda bulunmuşsun okurken içim bir tuhaf oldu ❤ Rabbim sağlık ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimizeKartanesi_26 canım benim duana ortak oldum okudum çok şükür Rabbime..
İnsaAllah sağlıklı güzel bir hamilelik yaşamaya devam edersin,9 ay sonunda hayirlisiyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşAllah.
Hayırlı,imanli,vicdanli,merhametli evlat yetiştirmeyide nasip etsin insAllah..
@umutLatahzen okudum canım
Evet canim benim İnan rahatladım daha rahat uyurum :) darısı senin de basına İnan boşuna tedirginlik yapıyoruz ama elimizde değil :) oksamam mi oksarim tabiSemra24 gözün aydın cnmmmm,bugün rahat rahat uyursun bnmde yaklaştı ya bir tedirginlik haliyle oluyor... kızını okşa bnm için ❤
Allah razı olsun canim benim :) bana en yakın taksim ilkyardım oraya gideyim barı :) kafin Doğum mu yönlendiriyor yoksa radyoloji bolumu muSemra24 canım ayrıntılı ultrasonu araştırma hastaneleri ücretsiz yapıyor ben hepsini ikili testi falan ücretsiz yaptırdım zaten Allah'a emanet kızlar dua edin bol bol Allah her isteyene versin saglicakla kucagima aldim haberini de vermenizi nasip etsin Rabbim sizinde buradan bugün uyutmadi bugün uykusuz kaldım dmelerinizi bekliyorum ayrica kizlar hamilelik aninizi strese girmeden yaşayın Allahim bu duyguyu kim istiyorsa yaşatsin bol bol dua
Canim ben kanuniye gidiyorum..Ne kadar pahalı ya ikili teste çok demişler canim benimki bile 155 liraydı oda bahçeci 287 çok kuzenim 20 liraya yaptırmışben yine kazıklandım :)) hangi araştırma hastanesi canim ben internetten bakıyorum devlet hastanelerine detaylı diye yazmıyor da renkli yada başka seyler yazıyor kafam karıştı
Tamam canım çok sağol27 subat ama haftaya bakmadim ya .. Derken saydim 22.haftaya vermus randevuyu msji duzenledim :)
Ya orası çok güzel bi hastane ama bana çok uzak canim ya sana yakınsa şanslısın :) çalışırken oraya yakındım 1-2 kere gitmiştim çok ilgililer sagolsunlar genetik testlerimi orda yaptırmıştım :)Canim ben kanuniye gidiyorum..
Çok pahalı İstanbul'da herşey yaa Allah yardımcımız olsun
Yakinim çok şükür yaa 35-40 dakika sürüyor..Ya orası çok güzel bi hastane ama bana çok uzak canim ya sana yakınsa şanslısın :) çalışırken oraya yakındım 1-2 kere gitmiştim çok ilgililer sagolsunlar genetik testlerimi orda yaptırmıştım :)
Evet canim ya baya gidip gelmişsin ama sonu güzel olmuş Allah'a şükür :) bencede özele git Doğum içindeki uygun yerler var medipol fena degil diyorlar ama bana uzak yineYakinim çok şükür yaa 35-40 dakika sürüyor..
Bende orda infertilite bölümündeki tedaviyle gebe kaldım..Ben çok süründüm gitgel tam 10 ay ama değdi Cok şükür..
Asistan doktorlar falan beni çok sinir etmişti o kapıdan ağlayarak ciktigimi biliyorum asıl doktoru bir kere bakmisti bana..
İsnaAllah gebe polikliniğinde şanslı olurumdicem ama
Ordaki kadınlara sordum doktorunuzdan memnunmusunuz diye Burda bir doktorda sabit kalmiyorsunuz başka doktorlarada yönlendiriyorlar demişlerdi..
Zaten özele gidecem muayanelere.sadece testler için oraya gidecem.
Test konusunda bayağı ilgililer ama 10aylik süreçten biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?