- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
- 108
Hadi bismillah canım..
Rabbim dualarımızın karşılığını tez zamanda versin insaAllah :)
Amin canim benim agzina saglık simdiden..
Rabbim kabul etsin.. Yavrunu sana bagislasin insallah :) ♡
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bismillah canım..
Rabbim dualarımızın karşılığını tez zamanda versin insaAllah :)
Evet alpi 30 tl ben cok kendim aldim. hormon ilaci oldugu icin aile hek yazarken tedirgin oluyo . 1 kutu ilacim var yollayim sana vajinal kullanmayin enfeksiyon yapıyor .Sagol canim .. Gelmis gecmis olsun ..
Recetesiz satiliyor 30tl olmus .. Ben bugun eczaneden odunc aldim doktor yazdi ama elimde oldugu icin devlet ödemedi haftaya gittigimde tekrar yazdiracagim ki para vermeyeyim .. Onceden ucuzdu sonra sadece gebelere yazilacak seysi cikinca artti fiyati ..
Banada yazdı ama vermedi dediğin gibi..Sagol canim .. Gelmis gecmis olsun ..
Recetesiz satiliyor 30tl olmus .. Ben bugun eczaneden odunc aldim doktor yazdi ama elimde oldugu icin devlet ödemedi haftaya gittigimde tekrar yazdiracagim ki para vermeyeyim .. Onceden ucuzdu sonra sadece gebelere yazilacak seysi cikinca artti fiyati ..
Bende onu kullanınca iyi hissediyorum kendimiOnceden kullaniyorsan aile hek yazıyo canim.dr um birnsure daha kullanacaksin bittikce aile hek yazdirabilirsin dedi de aile hekimine yazar. yazmazsada recetesiz alabilirsin canim. ben 34 . haftaya kadar kullandim dahada icecektimde cok agirlasmistim artik dogum olmaz diye korktum :)). ic hic bisey olmaz psikolojik olarak rahat hissediyordum ben ...
Insallah canim yok karnim hala saglam accik morariyor sonra geciyorYaa bak 52 igne olmus delinmemis demekki dayanikli bir annesin . sen bana hep kucuk Pink saglikla doğacak derdin. simdi ben sana diyorum kucuk alpi saglikla dogacak
Yapmaz eczane canim bizimkiyle kanki olduk artik o yuzden 20tl verdim aldim haftaya yazdirinca parayi geri alacagim ..Banada yazdı ama vermedi dediğin gibi..
Her eczane öyle yapar mı acaba ?
Eşim sabah işten gelirken alacak..
Kullan cnm zarari yok olsa ben kullanmazdim cok pimpirikliydim biliyorsunBende onu kullanınca iyi hissediyorum kendimi
kullanırım bende belli bir süre sanirim..
Sağol canım
Sen kargoyla yollayacaksin ayni fiyata denk gelcek :)) Ben burdan yazdiririm aile hekimligine gerekirse zaten senelerce havaya attim paralari bu bana cok gelmiyor artik :) Bugun igneye 60tl verdim ☺Evet alpi 30 tl ben cok kendim aldim. hormon ilaci oldugu icin aile hek yazarken tedirgin oluyo . 1 kutu ilacim var yollayim sana vajinal kullanmayin enfeksiyon yapıyor .
Cok sukur bin sukur rabbime alpi simdide uyumuyo uykusu gelince eeee eeee eee diyo ama uyumuyoInsallah canim yok karnim hala saglam accik morariyor sonra geciyor
Guclu annelerin guclu bebekleri olur senin kizin gibi hem yaramazlik yapip seni uzuyordu hemde saglikla dogdu cok sukur
Karnında olunca alinan verilen hersey bedava tadinda bunarada aile hek ile ilgili her bilgiye pinkten ulasabilirsiniz:))) bittikce aile hek yazdir alpim. ben bi yazdirip bir kendim alıp tekrar kendim alıyordum oyle ilac bitip devlet odemiyo durumu olmuyduSen kargoyla yollayacaksin ayni fiyata denk gelcek :)) Ben burdan yazdiririm aile hekimligine gerekirse zaten senelerce havaya attim paralari bu bana cok gelmiyor artik :) Bugun igneye 60tl verdim ☺
Hehehe eee eee eee hadi uyu kizim desin birde kendineCok sukur bin sukur rabbime alpi simdide uyumuyo uykusu gelince eeee eeee eee diyo ama uyumuyo
Doktor 2×1yazarsa sıkıntı olmaz doktor gunde 1 yazinca ödemedi gun dolmadigi icin .. Haftaya 2×1yazdiracagim o zaman rahat rahat alirim bakalim ne kadar kullandiracak daha ..Karnında olunca alinan verilen hersey bedava tadinda bunarada aile hek ile ilgili her bilgiye pinkten ulasabilirsiniz:))) bittikce aile hek yazdir alpim. ben bi yazdirip bir kendim alıp tekrar kendim alıyordum oyle ilac bitip devlet odemiyo durumu olmuydu
hasta olurum diye korkuyorum çok soğuk buralar yaa bunu kendim alirim artık dediğin gibi hiç önemli değil giden paralar ne paralar verdik.melegimiz bizimle çok şükür..Yapmaz eczane canim bizimkiyle kanki olduk artik o yuzden 20tl verdim aldim haftaya yazdirinca parayi geri alacagim ..
Ama aile hk.yaziyormus baksana oraya git yazdir ben bilmiyordum yazdigini yoksa bende orda yazdirirdim ama kontrolum var haftaya diye dusunmedim baska yol..
Aynen öyleydin canım yaa..valla ne günlerdi.abartmisim kendimi çok üzmusum diyor musun?Kullan cnm zarari yok olsa ben kullanmazdim cok pimpirikliydim biliyorsun
Koklarım tabi teyzesi :)Günaydın kızlar...
@gzm43 cnm hayırlı olsun tedavin şimdiden inşallah gebelik ile sonuçlanır
@hsevda Cnm coook geçmiş olsun Rabbim şifasını versin dedenin... sen nasılsın?
@hamaratcann gzlim iyi düşün hep inşallah o pıtpıtları duyacaksın... bizide hbrdar et olur mu?
TaeYang oyyy minik kuzu ya...bnm için kokla annesi inşallah son olur o sancılar...
@deeploneliness cnm naptın gittinmi dr a? Herşey yolundadır inşallah...
İnşallah canım bugün yine kıvrandı baya.Iyiyim kuzum. inşallah gaz sancısı çekmez paşan. nasıl gidiyor annelik
Aslında aklımda ama versem mi karar veremiyorum.Gaz sancisina nurse harvays cok iyi geliyor canim gecmisnolsun bebise. 6 aylık oldu hala
gaz sancisi oluyo kizimda
Her güzelliğin zorluğu vardır mutlaka inşallah hemen bu zor ve gazlı zamanlar geçer gülümSelam kızlar nasılsınız?
Beni sorarsanız aynıyım :)
Uykusuz günler geceler filan
Çok şükür her şeye
Koklarım tabi teyzesi :)
Geçer inşallah kıvranıyor yazık
Sen nasılsın cinsiyet belli oldu mu :)
İnşallah canım bugün yine kıvrandı baya.
Annelik güzel çok şükür tabi baya yorucuymuş ama olacak o kadar artık.
Aslında aklımda ama versem mi karar veremiyorum.
Defneciğe de geçmiş olsun çabuk gitsin pis gazlar.
Günaydın :) hayırlı cumalarGünaydın kızlar hayırlı cumalar ♥ ♥