Sagol canim.. Zor süreç inşallah saglikla gelsinlerde artik yatarak büyutecegizGünaydın kızlar hayırlı cumalar,Rabbim dualarımızı kabul eylesin...
umutLatahzen cnm yüreğine sağlık inşallah en yakın zmnda hayırlısıyla Seninde müjdeli hbrin alırız
@TaeYang yok Cnm hala süpriz Bebek konumunda bnmki,inşallah haftaya öğrenirim Cnm
Al_pi güzelim çok geçmiş olsun,arada böle kendilerini hatırlatıyorlar nazlanıyor bu melekler bol bol dinlen Cnm rabbim korusun inşallah
15.gunden itibaren gaz suruplari ve damlalaru kullaniluyormus canim sen daha iyi bilirsinSelam kızlar nasılsınız?
Beni sorarsanız aynıyım :)
Uykusuz günler geceler filan
Çok şükür her şeye
Koklarım tabi teyzesi :)
Geçer inşallah kıvranıyor yazık
Sen nasılsın cinsiyet belli oldu mu :)
İnşallah canım bugün yine kıvrandı baya.
Annelik güzel çok şükür tabi baya yorucuymuş ama olacak o kadar artık.
Aslında aklımda ama versem mi karar veremiyorum.
Defneciğe de geçmiş olsun çabuk gitsin pis gazlar.
Aynen öyleydin canım yaa..valla ne günlerdi.abartmisim kendimi çok üzmusum diyor musun?
doktoru pinkimiz
Magmezyuma 20li haftalarda ben kendim baslamistim ve gunde en az 1 en fazla 2 maden suyu icmistim hem bebek sağlıklı oluyor hemde gunluk magnezyum iht. karsilaniyor gebeligin son dinemlerinde kramplar hafif oluyordu canim. kullandigim ilac magnorm gunde 1 kere tok.Kızlar geçen bi yazı okumuştum magnezyum eksikliği de böyle pembe akıntılar yapabiliyormuş yaptıran var mi bu testi sağlık ocağında yaptırayım diyorum
Hehehe eee eee eee hadi uyu kizim desin birde kendine
Doktor 2×1yazarsa sıkıntı olmaz doktor gunde 1 yazinca ödemedi gun dolmadigi icin .. Haftaya 2×1yazdiracagim o zaman rahat rahat alirim bakalim ne kadar kullandiracak daha ..
pink tecrubeli pink bilgili .. Pink gibi olun :)
Canim benim cevap verdiğin icin teşekkür ederim :) o zaman müsait bir zamanımda testi yaptırayım bende maden suyu hamile olmadan önce çok içiyordum ama artık içmiyorum sevmiyorum :)Magmezyuma 20li haftalarda ben kendim baslamistim ve gunde en az 1 en fazla 2 maden suyu icmistim hem bebek sağlıklı oluyor hemde gunluk magnezyum iht. karsilaniyor gebeligin son dinemlerinde kramplar hafif oluyordu canim. kullandigim ilac magnorm gunde 1 kere tok.
Tanıdığım bazı insanlar hep böyle diyor biliyor musun.hayir canim demiyorum ne diyorum biliyormusun iyiki abrtmisim iyiki koruyup kollamisim iyiki yatmisim iyiki dikkat etmisim bu kadar guzel oldugunu sadece tahmin ediyordum şükürler olsun rabbime canim. bi gülüşüne ömrümü veririm anne olmak öyle biseymis rabbim herkese nasip etsin aminnn . dogunca sende göreceksin defne kabiz canim kaka yaptığında sevincten agliyordum düşün gerisini . ama fazla pimpirik iyi degil rahat geçiremedim hic göbeğime gere gere gezemedim olsun
Rica ederim canim . bende cok sevmezdim ama icerdim zaten gebelik sekeri cikmisti fazla icecegim yoktu yemegin yanina falan gidiyordu :). . degerin yüksek ciksada sen takviyeni yap canim değer duserse kasilmalar olabiliyorCanim benim cevap verdiğin icin teşekkür ederim :) o zaman müsait bir zamanımda testi yaptırayım bende maden suyu hamile olmadan önce çok içiyordum ama artık içmiyorum sevmiyorum :)
Hehehehehe canim bende 12 saat suni sanci cektim ve suan hamis gorunce ozeniyorum .ve benim dogum sonrasida zorlu bir dönemdi sirf 3 ay kanamam hic bitmedi ama iste oyle bir sevgiki tekrar yasamak istiyor insan. oyle olmasa 4 5 dogururlarmiTanıdığım bazı insanlar hep böyle diyor biliyor musun.
Rabbim bu mucizeyi vermiş bütün sıkıntı stres acı unutuluyor kucağına aldiginda
Bir arkadaşım 12-13 saat suni sanciyla doğum yapti. Oan neler diyordu bi duysan yanındaydım doğum yaptı bir iki sene sonra bidaha istiyorum çocuk yapmak diyor..
Çok büyüksün Rabbim tez zamanda herkese bu duyguyu tattır insaAllah..
Ins duyarsin canim. pit pit da pit pit en guzel ses bebeginin ilk sesidua edin kızlar doktora gideceğim haftasonuinş kalbini duyarım bebişimin birazcık stresliyim Rabbim yardım etsin
Leyla abla test yapmadan 5 gun once gelirLeYLa_21 abla nerelerdesin iyisin insaAllah
Şimdi geldim doktordan canim :) Allah'a şükür herşey yolunda rahim agzi boyunda iyi dedi bebiste iyi Allah'a şükür :) sordum dedim parmaklarım çok agriyor hafif sisiyor direk magnezyum verdi :)) istesemde istemesem de icicem yanı :)Rica ederim canim . bende cok sevmezdim ama icerdim zaten gebelik sekeri cikmisti fazla icecegim yoktu yemegin yanina falan gidiyordu :). . degerin yüksek ciksada sen takviyeni yap canim değer duserse kasilmalar olabiliyor
Bizede haber ver o guzel sesi duyunca .. Yarin duyacaksin tabiki kalbini ferah tut canim..dua edin kızlar doktora gideceğim haftasonuinş kalbini duyarım bebişimin birazcık stresliyim Rabbim yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?