Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay insallah canim ya su bi hafta nasıl geçti İnan anlatamam sana arada hissediyorum oynadığını ama her zaman net hissedemiyorum sipayiSanırim alpinin doktorununda dediği gibi plesanta aşağıya inmiş olabilir ondan oluyordur pembemsi akıntılar
Du bakalım senin doktor ne diyecek
İyidir bizim bebisler yaa bak cuma minigin el salliyacak sana![]()
Bi genel cerraha görün istersen bazı zararsız kistler var onlardan olabilir seneler önce daha lise Çağlar'ımda benimkinden de kan gelmişti ama zararsız demişlerdi ama ihmal etme olur mu vücudumuz bize arada sinyaller veriyor ama biz üstüne düşmüyoruz. Kafan rahat etsin diye doktora bir görün bence canim ha aklıma gelmişken prolaktin yüksekliği de göğüsten sut gelmesine neden olabiliyormuşKızlar Akşam göğsümden süt geldi nasıl oldu niye oldu anlamadım sizce normal mi![]()
El sallar dedinde canim aklıma geldi her ultrasonda bizimkinin eli yüzünde :) ya yüzünü kapatıyor ya da elini alnına koyuyor ha birde el ense yapıyor :))Sanırim alpinin doktorununda dediği gibi plesanta aşağıya inmiş olabilir ondan oluyordur pembemsi akıntılar
Du bakalım senin doktor ne diyecek
İyidir bizim bebisler yaa bak cuma minigin el salliyacak sana![]()
Hadi bismillah canım..Selamn Aleyküm kızlar herkese hayırlı geceler..
Kurrayı cektim ben zaten kimseden ses cıkmamıs beklemenin gereği yok başlayalım bian evvel hem geciktirmeyeyim üstümde yük kalmasın hemde 2016 bitmeden bu yılki son dualarımızı tamamlamış olalım Allah'ın izniyle :) ♡
Hadi Bismillah :)
1 -Kartanesi_26 ( 16.12.2016 Cuma)
2 -vesselam_ ( 17.12.2016 Cumartesi )
3 -Ebush_354 ( 18.12.2016 Pazar )
4 - M M_atruska (19.12.2016 Pazartesi )
5 -Nur_hasret ( 20.12.2016 Salı )
6 -umutLatahzen ( 21.12.2016 Çarşamba )
AHKÂF SÛRESI okuyoruz canlar..
Herkese 1 er tane olacak sekilde okuyalım..
Simdiden ağzınıza sağlık Allah kabul etsin :) ♡
Sakin sıkma canim gogsunu prolaktin hormonun yüksek olabilir en cok ondan gelebilirmis sut ..Kızlar Akşam göğsümden süt geldi nasıl oldu niye oldu anlamadım sizce normal mi![]()
Arkadasimin bebegide oyleydi cocuk dogdu eli hep yuzunde hala :)El sallar dedinde canim aklıma geldi her ultrasonda bizimkinin eli yüzünde :) ya yüzünü kapatıyor ya da elini alnına koyuyor ha birde el ense yapıyor :))
Alpicigim 15.haftada benimde plesanta asagiya yerlesmisti taaa 28e kadar çıkabiliyor hic uzulme benim kiz plesantayi yukari cekip bu defada kendi asagiya yerlesmisti :)))(. zaten progestan kullaniyosun hiccc korkmana gerek yok canimHafif bi leke gibi gordum belki goz yanilmasi ama doktor olabilir demisti korktum kanamaya cevirir diye gittim ..
Plesanta asagiya yerlesmis ondan olabilir dedi sükür bisi yok yani canim ..
Benim plesanta olusur olusmaz asagiya yerlesmis :) Artil bol bol dinlenecegiz yapacak bisi yok canim insallah yukari cikar hepsi yerinde dursun ya alti ustu 6bucuk ay sabretsinler ..Alpicigim 15.haftada benimde plesanta asagiya yerlesmisti taaa 28e kadar çıkabiliyor hic uzulme benim kiz plesantayi yukari cekip bu defada kendi asagiya yerlesmisti :)))(. zaten progestan kullaniyosun hiccc korkmana gerek yok canim
Aynen canim dinlen zaten dogunca cok yorulacaksinBenim plesanta olusur olusmaz asagiya yerlesmis :) Artil bol bol dinlenecegiz yapacak bisi yok canim insallah yukari cikar hepsi yerinde dursun ya alti ustu 6bucuk ay sabretsinler ..
Uslusunu yapmayı bnde bilmiyom bilsem yapardımCanım siz başlayın beni katma den kuraya sonra rahatsız oluyorum gecikince. Allah kabul etsin dualarınızı bir dahakine bende dahil olurum inşallah
Uslusu nasıl yapılıyo kiz daha hiç yapamdık ya o bakımdanbenm gibi stresli bi insanın çocuğu kesin huysuz olur pinkim
annemn evini temizliyorum akşamdan akşama yaa eve geç geliyorum yazmaya bile halim kalmıyo kız halimi bi görsen
ama bu tempoda 3 gün maydanozu yaptım çok şükür
![]()
Bakalim gorelim neler olacak neler bitecek :) Seninki kadar zor gebelik yasayan olmadi zaten insallah bizimkiler kolay olur yaa ben o kadar guclu degilimAynen canim dinlen zaten dogunca cok yorulacaksincikar yukarı cnm benimki cikmazsa artik çıkmaz denilenn son haftada cikmisti. ara ara lekeler olabilir asagi yerlesimli oldugu icin korkma. canim ben hast yatarken bi kiz vardi plesantasi bagirsaklarina tuplerine yapışıkti kiz sorunsuz bir sekilde doğum yaptı rahmini alacaklardi o kdr ciddiydi durumu hic biseycik olmadi
![]()
Bende guclu değilim alpi durmadan agkiyodum huysuzlaniyodum :) sekerde çıkınca esime beni canan karataya gotur demistim :)). ama ne yasarsan yasa Rabbim guc veriyor . o igneleri nasil vuruyorsun kolaymi kendine igne batirmak caninin cani icin anne olmak icin kolay elde edenler kiymet bilmiyor zaten bizim bebekelrimiz kiymetli değerli alpi annesin sen artik ve tahmin edemeyecegin kadar dayanikli ve guclusun.... ama yinede kolay gecsin beBakalim gorelim neler olacak neler bitecek :) Seninki kadar zor gebelik yasayan olmadi zaten insallah bizimkiler kolay olur yaa ben o kadar guclu degilim![]()
Duygulandim yaa :,) Evet gucluyum bebekte guclu olacak ve insallah sag salim dogacakBende guclu değilim alpi durmadan agkiyodum huysuzlaniyodum :) sekerde çıkınca esime beni canan karataya gotur demistim :)). ama ne yasarsan yasa Rabbim guc veriyor . o igneleri nasil vuruyorsun kolaymi kendine igne batirmak caninin cani icin anne olmak icin kolay elde edenler kiymet bilmiyor zaten bizim bebekelrimiz kiymetli değerli alpi annesin sen artik ve tahmin edemeyecegin kadar dayanikli ve guclusun.... ama yinede kolay gecsin be![]()
Sagol canim .. Gelmis gecmis olsun ..
Recetesiz satiliyor 30tl olmus .. Ben bugun eczaneden odunc aldim doktor yazdi ama elimde oldugu icin devlet ödemedi haftaya gittigimde tekrar yazdiracagim ki para vermeyeyim .. Onceden ucuzdu sonra sadece gebelere yazilacak seysi cikinca artti fiyati ..Al_pi canım progesteron reçetesiz satılıyor mu acaba ? Bitti ilacım almam lazım ?
Pinkpinkblue ben devam etmek istiyorum sen kaçıncı haftaya kadar devam etmistin..
Pembe akıntım geliyor ya arada onun için.
Yaa bak 52 igne olmus delinmemis demekki dayanikli bir annesin . sen bana hep kucuk Pink saglikla doğacak derdin. simdi ben sana diyorum kucuk alpi saglikla dogacakDuygulandim yaa :,) Evet gucluyum bebekte guclu olacak ve insallah sag salim dogacak52.ignedeyim bugun masallah karnim da saglammis hala delinmedi
![]()
Tesekkur ederiz sana cok guzel moral verdin bize ❤
Onceden kullaniyorsan aile hek yazıyo canim.dr um birnsure daha kullanacaksin bittikce aile hek yazdirabilirsin dedi de aile hekimine yazar. yazmazsada recetesiz alabilirsin canim. ben 34 . haftaya kadar kullandim dahada icecektimde cok agirlasmistim artik dogum olmaz diye korktum :)). ic hic bisey olmaz psikolojik olarak rahat hissediyordum ben ...Al_pi canım progesteron reçetesiz satılıyor mu acaba ? Bitti ilacım almam lazım ?
Pinkpinkblue ben devam etmek istiyorum sen kaçıncı haftaya kadar devam etmistin..
Pembe akıntım geliyor ya arada onun için.