Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Evet alpi 30 tl ben cok kendim aldim. hormon ilaci oldugu icin aile hek yazarken tedirgin oluyo . 1 kutu ilacim var yollayim sana vajinal kullanmayin enfeksiyon yapıyor .

Banada yazdı ama vermedi dediğin gibi..
Her eczane öyle yapar mı acaba ?
Eşim sabah işten gelirken alacak..

Bende onu kullanınca iyi hissediyorum kendimi
kullanırım bende belli bir süre sanirim..
Sağol canım

Yaa bak 52 igne olmus delinmemis demekki dayanikli bir annesin . sen bana hep kucuk Pink saglikla doğacak derdin. simdi ben sana diyorum kucuk alpi saglikla dogacak
Insallah canim yok karnim hala saglam accik morariyor sonra geciyor
Guclu annelerin guclu bebekleri olur senin kizin gibi hem yaramazlik yapip seni uzuyordu hemde saglikla dogdu cok sukur

Banada yazdı ama vermedi dediğin gibi..
Her eczane öyle yapar mı acaba ?
Eşim sabah işten gelirken alacak..
Yapmaz eczane canim bizimkiyle kanki olduk artik o yuzden 20tl verdim aldim haftaya yazdirinca parayi geri alacagim ..
Ama aile hk.yaziyormus baksana oraya git yazdir ben bilmiyordum yazdigini yoksa bende orda yazdirirdim ama kontrolum var haftaya diye dusunmedim baska yol..

Evet alpi 30 tl ben cok kendim aldim. hormon ilaci oldugu icin aile hek yazarken tedirgin oluyo . 1 kutu ilacim var yollayim sana vajinal kullanmayin enfeksiyon yapıyor .
Sen kargoyla yollayacaksin ayni fiyata denk gelcek :)) Ben burdan yazdiririm aile hekimligine gerekirse zaten senelerce havaya attim paralari bu bana cok gelmiyor artik :) Bugun igneye 60tl verdim ☺

Insallah canim yok karnim hala saglam accik morariyor sonra geciyor
Guclu annelerin guclu bebekleri olur senin kizin gibi hem yaramazlik yapip seni uzuyordu hemde saglikla dogdu cok sukur
Cok sukur bin sukur rabbime alpi simdide uyumuyo uykusu gelince eeee eeee eee diyo ama uyumuyo

Sen kargoyla yollayacaksin ayni fiyata denk gelcek :)) Ben burdan yazdiririm aile hekimligine gerekirse zaten senelerce havaya attim paralari bu bana cok gelmiyor artik :) Bugun igneye 60tl verdim ☺
Karnında olunca alinan verilen hersey bedava tadinda bunarada aile hek ile ilgili her bilgiye pinkten ulasabilirsiniz:))) bittikce aile hek yazdir alpim. ben bi yazdirip bir kendim alıp tekrar kendim alıyordum oyle ilac bitip devlet odemiyo durumu olmuydu

Cok sukur bin sukur rabbime alpi simdide uyumuyo uykusu gelince eeee eeee eee diyo ama uyumuyo
Hehehe eee eee eee hadi uyu kizim desin birde kendine
Doktor 2×1yazarsa sıkıntı olmaz doktor gunde 1 yazinca ödemedi gun dolmadigi icin .. Haftaya 2×1yazdiracagim o zaman rahat rahat alirim bakalim ne kadar kullandiracak daha ..
pink tecrubeli pink bilgili .. Pink gibi olun :)

hasta olurum diye korkuyorum çok soğuk buralar yaa bunu kendim alirim artık dediğin gibi hiç önemli değil giden paralar ne paralar verdik.melegimiz bizimle çok şükür..

Burda bir bayan vardı aklıma geldi unuttum adını bir ev parası verdim demişti cutetommuydu adı ne yapıyor acaba ?

Kızlar geçen bi yazı okumuştum magnezyum eksikliği de böyle pembe akıntılar yapabiliyormuş yaptıran var mi bu testi sağlık ocağında yaptırayım diyorum

Selam kızlar nasılsınız?
Beni sorarsanız aynıyım :)
Uykusuz günler geceler filan
Çok şükür her şeye

Koklarım tabi teyzesi :)
Geçer inşallah kıvranıyor yazık
Sen nasılsın cinsiyet belli oldu mu :)

Iyiyim kuzum. inşallah gaz sancısı çekmez paşan. nasıl gidiyor annelik
İnşallah canım bugün yine kıvrandı baya.
Annelik güzel çok şükür tabi baya yorucuymuş ama olacak o kadar artık.
Gaz sancisina nurse harvays cok iyi geliyor canim gecmisnolsun bebise. 6 aylık oldu hala
gaz sancisi oluyo kizimda
Aslında aklımda ama versem mi karar veremiyorum.
Defneciğe de geçmiş olsun çabuk gitsin pis gazlar.

Her güzelliğin zorluğu vardır mutlaka inşallah hemen bu zor ve gazlı zamanlar geçer gülüm

Günaydın kızlar hayırlı cumalar,Rabbim dualarımızı kabul eylesin...
umutLatahzen cnm yüreğine sağlık inşallah en yakın zmnda hayırlısıyla Seninde müjdeli hbrin alırız
TaeYang yok Cnm hala süpriz Bebek konumunda bnmki,inşallah haftaya öğrenirim Cnm
Al_pi güzelim çok geçmiş olsun,arada böle kendilerini hatırlatıyorlar nazlanıyor bu melekler bol bol dinlen Cnm rabbim korusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…