Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Benimki bir pazartesi geç olmaz di mi yaa o zamana verdielr randevuyu. 12+5 olacam
Oralarda çok uygun alpi ayrıntılarda çok uygun gittiğim özel hastane kim bilir ne kadar der ayrıntılıya..ama ben yine devlete :KK66:
Yok canim gec olmaz merak etme benimde haftayaydi randevum bugun biraz tedirgin olunca gittim gitmisken bakalim dedi o yuzden yapti ..
Benim hastane ozel ama uygun allahtan canim ya .. Yoksa burda devlete gidemem cok berbat feci kalabalik öyle boylr degil temizlik desen hic yok ..

Yok canim gec olmaz merak etme benimde haftayaydi randevum bugun biraz tedirgin olunca gittim gitmisken bakalim dedi o yuzden yapti ..
Benim hastane ozel ama uygun allahtan canim ya .. Yoksa burda devlete gidemem cok berbat feci kalabalik öyle boylr degil temizlik desen hic yok ..
Kötü bisey yok di mi canım ne için tedirgin oldun :(

amin canim insallah..

yuh diyorum yaa nasil insan bunlar...

evet canim cok yaygin artik Allah herkese sifa versin insallah..

sagol canim insallah ...

amin canim insallah . bende iyim sükür yarin beta hcg bakilacak düsüp düsmedigine bakilacak en son 185 cikti olmazsa tekrar igne yapilacak canim

amin canim insallah zorlu bi sürec gercekten

insallah canim sagolasin..

amin canim insallah. bende iyim canim yarin kontrole gidecegim kan verecegim insallah düsmüstür.
Gülüm iyi düşünelim iyi olsun inşallah. şimdi ben kürtaj olduğumda lohusa şeklinde az az neredeyse 25 gün kanamam olmuştu annem kılma demişti. uzun sürmez belki kanama vs için rahat etmiyorsa kılma bence kuzum temizlenince kılarsın

Hafif bi leke gibi gordum belki goz yanilmasi ama doktor olabilir demisti korktum kanamaya cevirir diye gittim ..
Plesanta asagiya yerlesmis ondan olabilir dedi sükür bisi yok yani canim ..
Bir önceki msjı okuyunca korktum neyse şükür ki iyiymişsiniz alpimm. dinlen bol bol ve dua tabi ki

1 u-mutlu lale u-mutlu lale
2 vesselam_ vesselam_
3 @Kartanesi_26
4 @Ebush_354
5 umutLatahzen umutLatahzen
6 M M_atruska
7 @Nur_hasret

Kızlar güncel liste bu
Baska kacirdigim ismini görmedigim varmi bilmiyorum ama bugün kurayı cekip listeyi hazirlicam duaya katılmak isteyen varsa bugün bildirsin kizlar?

u-mutlu lale u-mutlu lale canim cikartayimmi seni listeden yani ? gün belirtmemissin sanirim belli degil ne zaman okuyabilecegin bekleyin diyosan bekleriz pazartesi baslariz ?
Canım siz başlayın beni katma den kuraya sonra rahatsız oluyorum gecikince. Allah kabul etsin dualarınızı bir dahakine bende dahil olurum inşallah
Benim cvp geçten de gec oldu kbkma artik usengec lale :) . kiz ne var adamin agzina iki parmak bal calacan canim cicim.aşkım hop yatak :dua::KK31:. anne pink cok yorgun uykusuz :anne: sabaha kadar vaziyet bu :KK12: bu cocuk uyumadan nasil buyuyecek :dua:. yapmisken ulusunu yap :anneadayı::KK200::nazar: bunarada tooige giremeyek bisey kaybetmedin kimse kimseyle konuşmuyo:KK45::KK53:
Uslusu nasıl yapılıyo kiz daha hiç yapamdık ya o bakımdan:halay: benm gibi stresli bi insanın çocuğu kesin huysuz olur pinkim:KK14: annemn evini temizliyorum akşamdan akşama yaa eve geç geliyorum yazmaya bile halim kalmıyo kız halimi bi görsen:olamaz::temizlik: ama bu tempoda 3 gün maydanozu yaptım çok şükür:KK48:

Bende korktum canim ama sukur iyiymisiz .. Aklim cikti yerinden bugun Allahtan cok anlayisli doktorum var oda panikledi biraz ama bebegi gorunce ikimizde rahatladik :)
Çok şükür kuzum yaramaz içerde seni görmek istemiş ama bidaha yapmasın

Merhaba kızlar ben cuma günü kanda gebelik testi baktırmıştım negatif çıktı bugün doktora gittim tekrarlıyalım dedi bi açıklama yapmadı reglim 10 gün gecikti neden böyle dedi anlayamadım

Merhaba kızlar ben cuma günü kanda gebelik testi baktırmıştım negatif çıktı bugün doktora gittim tekrarlıyalım dedi bi açıklama yapmadı reglim 10 gün gecikti neden böyle dedi anlayamadım
Ya gec dollenme olmustur yada stresten adetin gecikmistir canim.. Eger bebek istiyorsan insallah gec dollenmedir..

Al_pi Al_pi ay canım çok şükür yaa..bidaha asla ama asla gelmez insaAllah
Seni anlayabiliyorum benimde geçen pembe akıntım geldi sonra gelmedi hala düşünüyorum..doktor korkma diyor ama iste bide bana sor..
Pazartesi çabuk gelsin diye dua ediyorum...

Evet canim 3.47cm idi sanirim yalnis hatirlamiyorsam boyu bir parmak kadar yani .. Rabbim sizlere nasip etsin en akilli uslusundan hayirlisindan insallah ..
Maşallah ona:nazar: kocamannn olduğu, kucağına aldığın günleri de gör inşallah:dua:
Seni anlayabiliyorum benimde geçen pembe akıntım geldi sonra gelmedi hala düşünüyorum..doktor korkma diyor ama iste bide bana sor..
Hamileliğin ilk zamanları her haftamı gidiliyo dr a canım

Vallahi kızlar neler oluyor anlamadım bende de cuma günü olmustu :( hala da korkuyorum vallahi tesadüfe bakarmısiniz. Bende bu cuma Yen'i doktora gidicem bakalım allahtan hayırlısı

Maşallah ona:nazar: kocamannn olduğu, kucağına aldığın günleri de gör inşallah:dua:

Hamileliğin ilk zamanları her haftamı gidiliyo dr a canım
Yok canım iki haftada bir gidiyorum ben.ilk haftalarda pembe akintimdan dolayi gitmistim bikackere.12.haftadan sonra ayda bir çağıracak sanırım..

Vallahi kızlar neler oluyor anlamadım bende de cuma günü olmustu :KK43: hala da korkuyorum vallahi tesadüfe bakarmısiniz. Bende bu cuma Yen'i doktora gidicem bakalım allahtan hayırlısı
Sanırim alpinin doktorununda dediği gibi plesanta aşağıya inmiş olabilir ondan oluyordur pembemsi akıntılar:(
Du bakalım senin doktor ne diyecek
İyidir bizim bebisler yaa bak cuma minigin el salliyacak sana ;)

Back