- 4 Eylül 2014
- 288
- 245
- 33
inş canım benim Allah yardımcımız olsun inş duyarım pıtpıtları :)Belirtiyor hiç kafana takma bence çünkü bende hiçbir belirti yaşamadim adam akıllı buna şükür diyorum az miden bulandı göğüs hassasiyeti vardı bu kadar.
Hepsi uçtu gitti
Güzel haberler verirsin insaAllah minigin ben burdayım dicek o muhteşem sesiyle :)
Merhabainş canım benim Allah yardımcımız olsun inş duyarım pıtpıtları :)
Bende 500 okudum alpimm ama dediğin gibi olaylar yüzünden yazmayı unuttum ben şehitlerimize dua ettim amaUmarim biter .. Artik kimse essiz babasiz evlatsiz kalmasin :-(
Ay çok tatlı ellerine saglik gülüm nasılsın hala kanaman var mıEki Görüntüle 1924463 Kafayı dağıtmak icin birebir :)
Canım benim biraz geç oldu ama iyi geceler diyim bende sana:)Amacını belli etme sende seni ozledim 1 gun bile olmasa özlüyorum de. beni utandiriyosun . bide gunaydin
Tesekkurler :)) yok Allah'a şükür ama her ihtimale karşılık cuma günü gidicem doktora aklımdaki sorular gitsin diye :)Ay çok tatlı ellerine saglik gülüm nasılsın hala kanaman var mı
Inşallah güzel haberler alırsınTesekkurler :)) yok Allah'a şükür ama her ihtimale karşılık cuma günü gidicem doktora aklımdaki sorular gitsin diye :)
İnsallah canim benim bu aralar iyi haberler almaya ihtiyacımız varInşallah güzel haberler alırsın
Canım çok çok geçmiş olsun grip gibi birşey oldu bu hastalık yaaiyi geceler kizlar nasilsiniz. dedem geldi bugün ilk radyoterapisini aldi kanser kemiklerede yayilmis maalesef cok agrisi var. radyoterapi 10 gün sürecek sonrasinda kemoterapiye baslanacak rabbim tüm hastalarla birlikte dedeme e sifa versin insallah.
Haticecim geçmiş olsun, Allah şifa versin dedeciğine.iyi geceler kizlar nasilsiniz. dedem geldi bugün ilk radyoterapisini aldi kanser kemiklerede yayilmis maalesef cok agrisi var. radyoterapi 10 gün sürecek sonrasinda kemoterapiye baslanacak rabbim tüm hastalarla birlikte dedeme e sifa versin insallah.
Cnm ben özel laboratuvar da yaptırdım 85 tl ödedim...Günaydin kizlar .. Ikili test yaptiranlar ne kadar ücret ödedigini hatirliyor mu ?
Tabi profa gidenler degil özel hastaneye gidenler ..
Sagol canim cvp icin .. Ben sormadim da merak ettim ne kadar diye ..Cnm ben özel laboratuvar da yaptırdım 85 tl ödedim...
Canim benim çok geçmiş olsuniyi geceler kizlar nasilsiniz. dedem geldi bugün ilk radyoterapisini aldi kanser kemiklerede yayilmis maalesef cok agrisi var. radyoterapi 10 gün sürecek sonrasinda kemoterapiye baslanacak rabbim tüm hastalarla birlikte dedeme e sifa versin insallah.
Ben profa gittiğim icin cevap vermedim canim benim ki baya pahalıymış bu arada onu gördümGünaydin kizlar .. Ikili test yaptiranlar ne kadar ücret ödedigini hatirliyor mu ?
Tabi profa gidenler degil özel hastaneye gidenler ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?