- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Valla dayanamadim koydum nazar boncugunuda :) cikmadi canim ciksada oda bende kurtulsak sabaha kadar saat basi yarim saatte bi agliyo sabah 5 te 6 da uyaniyo tekrar uyutuyorum gece gunduzden daha uzun gibime geliyo :). evet cnm biliyorum sanirim.ilk ben görurum ins ben görürümDimiiii bari nazar boncuğu koymayaydın
Senin cimcime napıyor? Çıktımı ilk dişi? Bak bizim adette kim görürse ilk dişi bebişe hediye alıraklında bulunsun
Bnmde gece ne oluyorsa uyanıyorum yok sola yat Yok sağa yat böle geçiriyorum... çok duygusalım bide hmn gözlerim doluyor çok aglak birşey oldum kendime kızıyorum.. bide ben hiç birşey hissetmiyorum sen kaçıncı haftada hissettin hatırlıyormusun? Diyorum ben mi dikkatsizim acabaValla dayanamadim koydum nazar boncugunuda :) cikmadi canim ciksada oda bende kurtulsak sabaha kadar saat basi yarim saatte bi agliyo sabah 5 te 6 da uyaniyo tekrar uyutuyorum gece gunduzden daha uzun gibime geliyo :). evet cnm biliyorum sanirim.ilk ben görurum ins ben görürüm. siz nasilsiniz yavruyla canimm
Yaa cok tatlisin :) canimmm hamilelikte bi basliyo duygusallik sonra pesini birakmiyor lohusalik daha berbat bi psikoloji bebeğini kiskaniyosun kucağına alana gicik kapiyosun falan kizim diye seviyolar mesela senin degil benim.kizim diye satasiyordum ben halada gicik kapiyorum kizima kızım diyeneBnmde gece ne oluyorsa uyanıyorum yok sola yat Yok sağa yat böle geçiriyorum... çok duygusalım bide hmn gözlerim doluyor çok aglak birşey oldum kendime kızıyorum.. bide ben hiç birşey hissetmiyorum sen kaçıncı haftada hissettin hatırlıyormusun? Diyorum ben mi dikkatsizim acaba
Ayyyy çıkarsada rahatlasan Cnm ama iyi ki yaza denk gelmedin daha zor oluyormuş geçecek minnoşum ya ne zor onun için öfff... bak onu düşününce bile duygulanıyorum...
Aminn canim parmagini kes deseler kesemezsin nasil bi beyin yikamadirki bu kendi caniyla birlikte milletin ocagina ateş dusuruyorlar pislikler gebersin hepsi bok beyinliler..... evet canim yaa esimden asla hic bi konuda utanmam oyle denk gelince o kadar utandimki anlatamam hemen gittik oradan terbiyesizler. basindaki turbandan utansin kandil gunuGüzel bir hafta olsun acılar dinsin mutluluk olsun insaAllah..
Rabbim ülkemizi kurusun.Zalimlere fırsat vermesin dünden beri hiç iyi değilim çok üzgünümbiter insaAllah
Doktor kontrolün ne zamanKartanesi_26
Pinkpinkblue denk geldiğin bu olay çok feci Rabbim onları ıslah etsin insaAllah
Aynen Rabbim onları affetsin hidayete erdirsin utanilmayacak bir durum degil.Aminn canim parmagini kes deseler kesemezsin nasil bi beyin yikamadirki bu kendi caniyla birlikte milletin ocagina ateş dusuruyorlar pislikler gebersin hepsi bok beyinliler..... evet canim yaa esimden asla hic bi konuda utanmam oyle denk gelince o kadar utandimki anlatamam hemen gittik oradan terbiyesizler. basindaki turbandan utansin kandil gunu
Sabah uyanir uyanmaz sirt ustü yat elini karnina koy en guzel o sekilde hissedilirmis .. Dene bakalim belki sende hissedersin canimBnmde gece ne oluyorsa uyanıyorum yok sola yat Yok sağa yat böle geçiriyorum... çok duygusalım bide hmn gözlerim doluyor çok aglak birşey oldum kendime kızıyorum.. bide ben hiç birşey hissetmiyorum sen kaçıncı haftada hissettin hatırlıyormusun? Diyorum ben mi dikkatsizim acaba
Ayyyy çıkarsada rahatlasan Cnm ama iyi ki yaza denk gelmedin daha zor oluyormuş geçecek minnoşum ya ne zor onun için öfff... bak onu düşününce bile duygulanıyorum...
Haftaya giderim Cnm büyük ihtimalle bende merak ediyorum içerdeki napıyor acaba diyeGüzel bir hafta olsun acılar dinsin mutluluk olsun insaAllah..
Rabbim ülkemizi kurusun.Zalimlere fırsat vermesin dünden beri hiç iyi değilim çok üzgünümbiter insaAllah
Doktor kontrolün ne zamanKartanesi_26
Pinkpinkblue denk geldiğin bu olay çok feci Rabbim onları ıslah etsin insaAllah
Ayyyy deneyim bunuSabah uyanir uyanmaz sirt ustü yat elini karnina koy en guzel o sekilde hissedilirmis .. Dene bakalim belki sende hissedersin canim
Hııııım tamam o zmn daha var, aman iyi olsunlarda kuzucuklar biz tek geç hissedelimKartanesi_26
Canim benim suan 19+5benim 1 hafta önce hissetmeye başladım az çok doktorum demişti 20. Haftada hissedersin merak etme diye
Bende iyi olmaya çalışıyorum canim hafif bir pembe akıntım olmustu cuma günü Allah'a şükür simdilik yok. Sen nasılsın neden moralin bozukKızlar herkese selam olsun..
vesselam_ Kartanesi_26 Al_pi Semra24
Kızlar nasıl gidiyo hamilelik.. herkesler iyidir insallah.. Rabbim hepimize saglik sihhat afiyet nasip etsin..
Ben moral olarak biraz alt seviyelerdeyim bu ara.. pek uğrayamiyorum topige merak eden soran varsa herkesten Allah razi olsun.. herkese tekrar hayirli günler.
Sagol canim iyiyim şükür simdilik hersey yolunda ..Ayyyy deneyim bunubide ultrasonda çok hareketli görünüyor dışarıya dra kendimizi iyi satıyoruz anneye tık Yok
Sen napıyorsun Cnm herşey yolunda mı?
Bende iyi olmaya çalışıyorum canim hafif bir pembe akıntım olmustu cuma günü Allah'a şükür simdilik yok. Sen nasılsın neden moralin bozuk
Sagol canim iyiyim şükür simdilik hersey yolunda ..umutLatahzen Umarim kisa zamanda sende bulundugun o kotu durumlardan kurtulursun canim..
Geçtim geçtim Allah'a şükür şimdilik iyiyiz.Moralim bozuk degil kuzum iyi degıl sadece.. durgunum keyifsiz hissediyorum kendimi.. net bi sebebi yok..
Iyi olmana sevindim kuzum insallah saglikla al kucagina bebisini.. kontrollerini ihmal etme kanamalar cok önemli hic aksatma doktorunla irtibata gec hemen..
Geçtim geçtim Allah'a şükür şimdilik iyiyiz.
Anladım canım benim insallah çabucak atlatırsın bu durumu belki havalardandir yada olan bunca kötü olaylar seni de etkilemiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?