- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
![Saye-](/data/avatars/s/400/400068.jpg?1460495048)
Rabbim sana ve bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkma canim takip et artarsa yada devam ederse ya doktorunu ara yada acile git mutlaka .. Insallah devami gelmez lutfen sakin olmaya calis canim..İyi akşamlar kızlar biraz önce lavabodan çıktım silinirken zaten hep akıntım var hafif sarı ama
Bu sefer eğer yanlış görmediysem acık pembe akıntı gördüm bu normal birşey mi suan gerçekten çok korkuyorumbilgisi olan var mi
İnsallah canim ya herşey yolunda giderken tam mutlu olmuşken böyle birşeyle karşılaşmak çok kötü gerçekten demek ki hep diken üstünde olmak lazımmışKorkma canim takip et artarsa yada devam ederse ya doktorunu ara yada acile git mutlaka .. Insallah devami gelmez lutfen sakin olmaya calis canim..
Cnm koyu kırmızı olmadığı takdirde sıkıntı değil diyorlar... ama dr kesin bilgi ver progeston başlatır büyük ihtimalle...korkma Cnm düzelecek inşallah geçici bir durumdur... hbr vermeyi unutma olur mu?İyi akşamlar kızlar biraz önce lavabodan çıktım silinirken zaten hep akıntım var hafif sarı ama
Bu sefer eğer yanlış görmediysem acık pembe akıntı gördüm bu normal birşey mi suan gerçekten çok korkuyorumbilgisi olan var mi
Canım gebeliğin başında vs kanaman olmadı sanırım o yüzden normal mi bilmiyorum bence dr git için rahatlasın. Rabbim korusun yavrunuİyi akşamlar kızlar biraz önce lavabodan çıktım silinirken zaten hep akıntım var hafif sarı ama
İnşallah vesilen olur Cnm... sen elinden geleni yapıyorsun,Yaradan en yakın zmnda bu yolda tüm isteyenleri seninle beraber sevindirsin Cnm bnmKızlar bende maydanoz ve sütümi hazırlıyom hayırlısı bakalım şifa Allah'tan![]()
İnsallah geçicidir canim yada giz yanılmasıdır gerçekten korkuyorum suan doktorum da çok uzakta yarına kadar birşey olmazsa insallah olmaz yarın arayıp sorarım kendisine yarabbim koru biziCnm koyu kırmızı olmadığı takdirde sıkıntı değil diyorlar... ama dr kesin bilgi ver progeston başlatır büyük ihtimalle...korkma Cnm düzelecek inşallah geçici bir durumdur... hbr vermeyi unutma olur mu?
İlk başlarda hafif lekelenmem olmustu ama doktor normal demişti zaten 3 ay progestan kullandım canim tüp bebek benim ki şimdi aylar sonra ilk defa böyle birşey oldu İnsallah devamı gelmez allahım korusun biziCanım gebeliğin başında vs kanaman olmadı sanırım o yüzden normal mi bilmiyorum bence dr git için rahatlasın. Rabbim korusun yavrunu
Korkma kuzum stres yapıp yavrunu da strese sokma. eğer başta kanama varsa bazen böyle olabilir dua et bol bol.İlk başlarda hafif lekelenmem olmustu ama doktor normal demişti zaten 3 ay progestan kullandım canim tüp bebek benim ki şimdi aylar sonra ilk defa böyle birşey oldu İnsallah devamı gelmez allahım korusun biziyarın ilk işim doktoru aramak olacak
![]()
İlk başlarda hafif lekelenmem olmustu ama doktor normal demişti zaten 3 ay progestan kullandım canim tüp bebek benim ki şimdi aylar sonra ilk defa böyle birşey oldu İnsallah devamı gelmez allahım korusun biziyarın ilk işim doktoru aramak olacak
![]()
Elimden geldiğince stres yapmamaya çalışıyorum ama İnsallah kötü birşey olmaz İnan daha yeni yeni hamileliğin tadını çıkarıyordum ama İnsallah birşey olmaz sizlerde dua edin olur muKorkma kuzum stres yapıp yavrunu da strese sokma. eğer başta kanama varsa bazen böyle olabilir dua et bol bol.
Aminn alpicim inşallah.. anlatmazmıyız maydanoz ve sütle geldiniz diye anlatırız tabiAllah sendende razi olsun canim bana vesile oldu insallah sanada vesile olsunSonra bebislere anlatiriz
süt&Maydanoz=![]()
Aminn canım inşallah Allah tüm isteyenlere de bana da nasip etsin hamilelere de sağlıklı güzel gebelik geçirip evlatlarını kucağına almayı nasip etsinİnşallah vesilen olur Cnm... sen elinden geleni yapıyorsun,Yaradan en yakın zmnda bu yolda tüm isteyenleri seninle beraber sevindirsin Cnm bnm
Canım endişe etmen çok normal etme desekde ediceksin ama takipte kal Allahın izniyle hiç bişey olmıycak millet 9 ay kanamayla doğuruyo.. Allaha emanetsinizİnsallah geçicidir canim yada giz yanılmasıdır gerçekten korkuyorum suan doktorum da çok uzakta yarına kadar birşey olmazsa insallah olmaz yarın arayıp sorarım kendisine yarabbim koru bizi![]()
İyi geceler canım ben ve yakınlarım çok şükür iyi ancak çok üzücü bi durum çok üzgünüm Allahım tüm günahsız insanları korusunHerkese iyi geceler kizlar. .
İstanbulda olanlar
Herkes iyidir inşallah?
amin canim insallah.Insallah canim insallah .. Seni o kadar iyi anliyorum ki şu anda icinden gecenleri Ruh halini Rabbim feraha cikarsin insallah en kisa zamanda seni ..
Rabbim şu guzel geceye yaklasmisken duysun sesimizi kalbi karanlikta olan herkesi feraha kavustursun insallah senide kavustursun .. ❤
sagol canim insallah. hirpalamamak icin ugrasiyorum ama bazen olmuyor canim..Saye- sana da dedenede çok geçmiş olsun,inan seni yorgunluğunu çok iyi anlıyorum. Hemen hemen hepimiz geçtik bu yollardan,doktor kapisindaki hamileleri görünce nasıl kırılırdım içten içe vs daha neler neler. Kendini hırpalama Tedavi göreceksin en azından kesinleşti.
Rabbim sana ve bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip etsin
izin alsam evde daha cok yalniz kaliyorum canim zor lur benim icin diye almak istemedim.Saye- cnm keşke biraz izin alsan dinlensen, gerçekten yaşadıkların yeterince ağır... Rabbim şifa versin hem sana hem dedene... inşallah biran önce sorunsuz bir şekilde atlatırsın bu dönemi
![]()
Geçmiş olsun canim benim insallah sıkıntısız bir şekilde atlatırız hepimizSemra24 canım benimde 7. Haftadan beri pembe akıntım var. Bir haftadır yoktu şimdi yine geldi.. progesteronda kullanıyorum..
Gidiyorum geliyorum doktora bisey yok diyor gönderiyor..
Sanirim 9 ay benimle olacak bu pembe akıntı![]()
Amin canım başlarda çok stres yapıyordum ama şimdi biraz atlattım o durumu.Geçmiş olsun canim benim insallah sıkıntısız bir şekilde atlatırız hepimiz