Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydın hanımlar ♥
Kandiliniz mübarek olsun. Tüm dualarimizin kabul olduğu bir gun olsun inşallah. V vesselam canım kahve ve pembe lekeler olabilirmis bana da dr dedi. Aktif adet kanı gibi olmadığı sürecek sıkıntısı yokmus. Benim de kesenin yanında kanama alanı varmis. Ama disari olmadı. Inşallah da olmaz...

Semra24 canım telaş etme kırmızı olmadığı sürece korkma. Mutlaka rahim boyunu ölçtür. Dr büyük ihtimal progestana başlatacaktır..

Hayirli Kandiller Herkese ..
Kötü bir sabaha uyandik Rabbim yaralilara sifa versin bugun duam onlarla insallah daha fazla sehit vermeyiz ..
İnşallah Cnm inşallah, okadar zor kahvaltı yaptım ki gözlerim dolu dolu Rabbim sen büyüksün inşallah cezalarını sen verirsin dualarımızı kabul edersin...

İnşallah Cnm inşallah, okadar zor kahvaltı yaptım ki gözlerim dolu dolu Rabbim sen büyüksün inşallah cezalarını sen verirsin dualarımızı kabul edersin...
Millet kahvalti sofralarini pazar muhabbetlerini paylasiyor ben ise millet nasil bu kadar duygusuz olur diye sasiriyorum .. Dedigin gibi yedigim lokmalar bogazima dugumlendi .. Rabbim versin cezalarini insallah ..

@deeploneliness canım doktor bana rahim ağzın kapalı kanama alani yok kese şekli iyi demişti. İki doktora gittim ikiside böyle dedi çok şükür bir düşük tehlikesi görünmüyor..
Yinede insan endişeleniyor işte..sonradan mi olustu oluşur mu acaba diye dusunuyorum.
Suan bisey yok bakalım olmazsa insaAllah.
İnsaAllah seninkide geçer dışarı vermez canim progesteron kullaniyorsun di mi ?

Semra24 cnm nasılsın? Atayabildin mi dr unu? Aklım sende kaldı ne olur stres yapma... Rabbim korusun meleklerimizi...
Yok canim henüz aramadım doktoru gece çok iyi yatamadım sürekli tuvaletteydim Allah'a şükür şimdilik birşey Yok yine gelirse aramayı düşünüyorum geceden beri yavrum ben buradayım der gibi pit pit bisiler yaptı insallah herşey yolundadır. İsin kötüsü doktorumu değiştirdim ve yenisini daha bulamadım insallah iyi birini bulurum bulamazsam yine eski doktora gidebilirim şimdilik

En son gittiğim dr neyden korkuyorsaniz basiniza gelir o yüzden hep pozitif ol demişti. Senin de her sey yolunda canım kötüyü çağırma saglikla dogacak ins. bana igne vurdular hastanede bir kez, gunde de 3 tane progestan alıyorum..

Her aci, gözyasi olup akmaz ama; her sevgi hayat olup
gönüllere akarmis!
Göz, sevdiklerini gørmese de gönül hep sevdiklerini
ararmis...
Hz. Mevlana der ki:
Candan ümidi kesebiliriz belki ama;
can kardeslerle irtibati kesmek güctür!!!
MEVLA yürek yollarimiza mesafe koymasin... Birbirimize yürekten dua eden ve dualari kabul edilen kullarindan eylesin..inşallah Kandilimiz Mübarek Olsun..

Canim benim dediğin gibi doktorda aynısını sesi rahim ağzı uzunluğuna baktır dedi. Acını tazelemek istemem ama erken Doğum yaptım demişsin meleğin kaç haftalıktı birşey yapamadılar mi ((

Hakkimda hayırlısı olsum canim. tekrar igne olsada ins kurtaja gerek kalmaz. bemde parca kaldigimda bi hap vermişlerdi canim metiler diye rahim kasilmasini baslatiyor ama sanirim igne daha etkilidir

Canim benimde vardi kanama alani ama disari olmadi hic. bem progestanin jelini kullanmistim progestanda is görüyor dr verdimi ilac ?iliskiye girme firsat buldukca dinlem canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…