Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Niye üzuleceksin canim kizina arkadas gelir :) Ama su an cok erken bir yasini bi doldursun sonra biraz zaman gecince dusun :KK66:
Iste cok erken canim doya doya her haline tanık olmak onu bazi seylerden mahrum etmek istemem o yuzden cok erken. rabbim once olmayanlara nasip etsin;)

Al_pi Al_pi inşallah sizinkiler de güzel çıkar. Burun kemiği olduğu için risk olmadığını söyledi yine de kan testi verdim canım. Risk grubunda değilmişim çok şükür. Rabbim kimseyi evladının sağlıyıyla sınamasın inş hepsi sağlıklı olur.

@Kartanesi_26 sağol canım Allah razı olsun. Senin bebişin nasıl. Arada ses veririz teyzesi annesi müzik öğretmeni hergün melodika,flüt sesi duyuyor artık ses vermeyi öğrenmiştir. İstiklal marşıyla başlıyoruz haftaya ses veriyorum diyorum ordan bi şeyler kapmış olması lazım. :KK53:Geliriz arada inş.

@Hira love büyüdü teyzesi 3 ayı bitti. Kırmızı muhabbetleri başlamış. Kırmızı balık şarkısını çok severim bana artık ancak onu söylemek düşer :halay:

@vesselam_ aman senin de az kalmış. Maşallah. İnş güzel sonuçları çıkacak. Cinsiyet belli değil sordum canım eşim merak ediyordu. Belli değil küçük daha dedi. 3 hafta sonra öğrenirim inşallah. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
Kalçasını beli ağrıyan senmiydin gamzemiydi.
Benim de kalçam gece yatarken çok ağrıyor. Gündüz belim. Sabah kusması hala var.

@Ters Lale canım benim. Seviyorum seni :KK200:

@deeploneliness çok sevindim biliyorsun. Keseyi görünce çok mutlu oldum. Geç döllenme olabilir canım. Ay kanki geliyor.

Bazılarınız tam etiketlenmiyor neden anlamadım.
Ayyu muzik öğretmenimisin cok severim muzik ogretmenlerini istiklal marsini soylerken o ses vermelerine hayran olurdum kucukken heveslenirdim taklit ederdim :rapci: bebegin cok sansli ona guzel ninniler söyleyecek annesi :anne::KK200:

Ay ne bileyim canimcim ben öyle yapmistim.hemen uzerime.aldindim :))) senin bebisini yerim öpüyorum

Canım benim inşallah kist falan yoktur da bi de eritmek.icin ugrasmassin.. hakkında hayırlısı olsun canım benim.belki maydanoz iyi gelir daha önce gebelik gecirdin mi cnm hani.tüpler de sorun yok değil mi..
Walla cnm.sürekli gelip okumak yazmak istiyorum ama hep yarida kalıyor bu aralar da biraz zorlaniyorum aksamlari bakiyorum öyle.

Sagolasn cnm ..evet hem tatli zamanlari hem en hareketli surekli ayaga kalkip.koltuktan tutunuyor ikisi pesinde olmazsam.pat dusup kafalarini yere carpiyorlar cok üzülüyorum..bu ara bi de grip olmuslar ishal vs sabahtan aksama paso kaka temizliyorum arkalarina cikiyor üst de degistir ha bire ohooo:))) beni şöyle çekirdeklerinizi alip seyretmeniz lazim komik ve perişan haldeyim..
Babam oglen gelio molada 4.30 da geliyor isten cikinca aksam.annem.geliyor 6 gibi e tabi aralar ve gece bende anlatması bile yoruyor beni ay rabbim hepimizin yardimcis olsun
Tek bebişle bile zorken gülüm senin yorulman gayet normal. çok geçmiş olsun kuzulara. bir iki seneye kaka vs biter rahatlarsın kuzum onların sevgisi yeter ;) Rabbim yardımcın olsun inşallah

Abuu söylemezsek yakacakti kendini haslayacakti yumurtalarini :p
Aynen öyle kovaya koyup ustune carsafi gerip oturacaksin .. Carsafta hava almasin buhar disari cikmasin diye su soguyana kadar kal sonra kalk kendini usutmemeye calis sicak tut ..
:KK70: sorma iyiki sormuşum alpiii:-) tamam anladım artık oturmak yok:KK30:
Al_pi Al_pi inşallah sizinkiler de güzel çıkar. Burun kemiği olduğu için risk olmadığını söyledi yine de kan testi verdim canım. Risk grubunda değilmişim çok şükür. Rabbim kimseyi evladının sağlıyıyla sınamasın inş hepsi sağlıklı olur.

@Kartanesi_26 sağol canım Allah razı olsun. Senin bebişin nasıl. Arada ses veririz teyzesi annesi müzik öğretmeni hergün melodika,flüt sesi duyuyor artık ses vermeyi öğrenmiştir. İstiklal marşıyla başlıyoruz haftaya ses veriyorum diyorum ordan bi şeyler kapmış olması lazım. :KK53:Geliriz arada inş.

@Hira love büyüdü teyzesi 3 ayı bitti. Kırmızı muhabbetleri başlamış. Kırmızı balık şarkısını çok severim bana artık ancak onu söylemek düşer :halay:

@vesselam_ aman senin de az kalmış. Maşallah. İnş güzel sonuçları çıkacak. Cinsiyet belli değil sordum canım eşim merak ediyordu. Belli değil küçük daha dedi. 3 hafta sonra öğrenirim inşallah. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
Kalçasını beli ağrıyan senmiydin gamzemiydi.
Benim de kalçam gece yatarken çok ağrıyor. Gündüz belim. Sabah kusması hala var.

@Ters Lale canım benim. Seviyorum seni :KK200:

@deeploneliness çok sevindim biliyorsun. Keseyi görünce çok mutlu oldum. Geç döllenme olabilir canım. Ay kanki geliyor.

Bazılarınız tam etiketlenmiyor neden anlamadım.

Onu zenginler yapiyo be güzelim :KK51: ben yapsam yapsam biminn sutuyle yaparim ancak :KK53::KK70: sen buhara çök :KK45:
Bende seni seviyorum canııım :KK19:
Illede oturcam diyosan yağlı suya otur baci :KK4::KK8:
Yok bacı o yağı nasıl arındırcam yatak filan yağ olmasın ben buhara çömim en iyisi:KK76:

Ayyy kendime inanamıyom oturulmuyomu ben öle sandım çömelcem yani halk deyimiyle ok kaptım:KK70:
Neden pink millet süt banyosu yapmıyomu:cool:
Illede oturcam diyosan yağlı suya otur baci
:KK70: sorma iyiki sormuşum alpiii:-) tamam anladım artık oturmak yok:KK30:

Bende seni seviyorum canııım :KK19:

Yok bacı o yağı nasıl arındırcam yatak filan yağ olmasın ben buhara çömim en iyisi:KK76:
bissuru havlu kagitla siliniyoda yinede kaliyo yani ;)

Illede oturcam diyosan yağlı suya otur baci
bissuru havlu kagitla siliniyoda yinede kaliyo yani :KK66:
Yok kız oturmuyom çömelcem sadece:KK51:
:KK70: sesli gulecektim adimimi degistirsemki kirmizi balik diye :-). valla suan beklemedeyim usluyum hemde cok uslu :KK31:sallamiyorum :KK5:
İ bakalım usluysan sorun yok ya da şapkasız dışarı çıkmayın üşütürsünüz:KK47::KK49:

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz. dedem vardi dr isleriyle ugrastim nöbete gittim geldim. bugün onu köye gönderdim. yarin kanser teshisi konan dedem gelecek pazartesi kosturmamiz basliyor dua edin hayirla sonuclansin. ben dün nöbete kan verdim sonucum 309 olmus pazartesi tekrar kontrol edilecek eger düsmezse tekrar metotrexate yapilacak. kanamam falan yok galiba ikinci doz yapilmak zorunda kalacak cok az kanama oluyor. sizler nasilsiniz..

:110:neler olmus böyle . canim cok uzuldum. imsallah kurtaja gerek kalmaz :KK43: artik daha kontrollu olacak hersey canim hakkinda hayirlisi olsun insallahh:KK19:
insallah canim degerim pazartesi düsmezse ultrason sonucuna göre tekrar igne yapilacak . kontrollü olmamd afayda var canim evet nasibimiz böyleymis artik.
Saye- Saye- canim nasilsin ne yaptin merak ediyorum seni ..
canim iyiym dedemi dr falan götürdüm nöbete gittim geldim. degerim 309a yükselmis pazartesi tekrar kan vermem lazim bakalim neler olacak. sen nasilsin

insallah canim degerim pazartesi düsmezse ultrason sonucuna göre tekrar igne yapilacak . kontrollü olmamd afayda var canim evet nasibimiz böyleymis artik.

canim iyiym dedemi dr falan götürdüm nöbete gittim geldim. degerim 309a yükselmis pazartesi tekrar kan vermem lazim bakalim neler olacak. sen nasilsin
Rabbim dedene de sana da sifa versin canim cabukcak atlat şu süreci en guzel sekilde .. Cok sukur iyiyim ben canim ..

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz. dedem vardi dr isleriyle ugrastim nöbete gittim geldim. bugün onu köye gönderdim. yarin kanser teshisi konan dedem gelecek pazartesi kosturmamiz basliyor dua edin hayirla sonuclansin. ben dün nöbete kan verdim sonucum 309 olmus pazartesi tekrar kontrol edilecek eger düsmezse tekrar metotrexate yapilacak. kanamam falan yok galiba ikinci doz yapilmak zorunda kalacak cok az kanama oluyor. sizler nasilsiniz..
Canım çok geçmiş olsun dedene ve sana.. inşallah bi müdahaleye gerek kalmadan düşer değerin:dua:

amin insallah alpim kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki hem ruhen hemde bedenen. insallah Allah selamete cikarsin yolumuzu.
Insallah canim insallah .. Seni o kadar iyi anliyorum ki şu anda icinden gecenleri Ruh halini Rabbim feraha cikarsin insallah en kisa zamanda seni ..
Rabbim şu guzel geceye yaklasmisken duysun sesimizi kalbi karanlikta olan herkesi feraha kavustursun insallah senide kavustursun .. ❤

Back