Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

günaydin kizlar kusura bakmayin sinavlarim var sizlere yazamadim. dün sabah test verdim beta hcg 234 olmus progesteron 3.8 yani yükselme sinirda . olmasi gerektigi gibi degil yarin tekrar edilecek hayirlisi olsn insallah buda böyle oldu iste bi anlik sevinc yasamak nasip oldu ..
Canım günaydın hiç üzme kendini herşey olcağına varıyo. Hem artış var sonuçta sınırda da olsa hemen kötü düşünmeyelim. İnşallah herşey olumlu gelişir:dua:

günaydin kizlar kusura bakmayin sinavlarim var sizlere yazamadim. dün sabah test verdim beta hcg 234 olmus progesteron 3.8 yani yükselme sinirda . olmasi gerektigi gibi degil yarin tekrar edilecek hayirlisi olsn insallah buda böyle oldu iste bi anlik sevinc yasamak nasip oldu ..
Canım artış olmuş aslında degerin guzel.umudunu kaybetme herseyin hayırlısı rabbimden duani etmeye devam et bizde ediyoruz
bisey dicektim doktor sana iğne vermedi mi pıhtılaşma için acaba

Herkese iyi pazarlar Canlar..
Ben bu pazar gününe çok da iyi uyanmadım çünkü adet oldum:KK43: Çok da üzülmedim aslında çıksa testte çıkardı diye inamdırmıştım kendimi neden adet olmadım diye kafaya takıyodum. O da oldu buna şükür. Yine her yeni gün yeni umut deyip yola devam :KK51:
Canım hiç ama hiç üzülme ben ikinci ayimda kaldım gebe insaAllah sende kalirsin maydanoz buharını dene yakida yap.
Ben incir yedim uç tane baltarcincorekotu karışımını yaptım ayrica inofolic icmistim serephoneden haric;)
Herşeyi denedim yani..
Yeter ki pes etme dualarımız seninle ;)

Sabah sabah iyi guzel haberler almayi ne cok isterdim u-mutlu lale u-mutlu lale cim ama kismet iste napalim ..
@hsevda sana gelince ilk degerin 148 miydi yalnis hatirlamiyorsam dur bakalim az da olsa artisin olmasi guzel birsey .. Ki zaten buda kimyasal sonuclanirsa kesinlikle sperm kalitesi yada yumurtada bi sikinti var tüp bebekten baska secenek dusunulemez artik ..
Üzüldüm hemde cok üzüldüm insallah yukselir degerin de hersey yolunda gider :-(

Canım hiç ama hiç üzülme ben ikinci ayimda kaldım gebe insaAllah sende kalirsin maydanoz buharını dene yakida yap.
Ben incir yedim uç tane baltarcincorekotu karışımını yaptım ayrica inofolic icmistim serephoneden haric:KK66:
Herşeyi denedim yani..
Yeter ki pes etme dualarımız seninle :KK66:
Femara mı kullanıyodun sende canım? Ben bu ay ne yapacağıma henüz karar vermedim ilaca devam etsem mi ki edersem yanında inofolic ve maydanozu da yapcam etmezsemde sadece inofolic ve maydanoz yapcam.. nasip işte vardır bunda da bi hayır

Sabah sabah iyi guzel haberler almayi ne cok isterdim u-mutlu lale u-mutlu lale cim ama kismet iste napalim ..
@hsevda sana gelince ilk degerin 148 miydi yalnis hatirlamiyorsam dur bakalim az da olsa artisin olmasi guzel birsey .. Ki zaten buda kimyasal sonuclanirsa kesinlikle sperm kalitesi yada yumurtada bi sikinti var tüp bebekten baska secenek dusunulemez artik ..
Üzüldüm hemde cok üzüldüm insallah yukselir degerin de hersey yolunda gider :-(
Bende güzel haberler vermeyi çok isterdim alpicim ama hem adet olmamak hemde hamile olmamak daha kötü yani en azından kötünün iyisi diyelim.. bu ay maydanoz deniycem inşallah bana da vesile olur

Bende güzel haberler vermeyi çok isterdim alpicim ama hem adet olmamak hemde hamile olmamak daha kötü yani en azından kötünün iyisi diyelim.. bu ay maydanoz deniycem inşallah bana da vesile olur
Bazen insan umutsuzluğa düşüyor elde değil... hakkımızda herşeyin hayırlısı diyoruz ne edelim... bugün hava berbat karlı ve soğuk bir gün. moral bozmaya yetiyor zaten..sabah bulantım vardı şimdi de çok halsizim sürekli yatmak istiyorum.. gözlerim açılmıyor...

Kizlaaar yorumlarinizi bekliyorum...
Bilmeyenler bilenlere göstersin hayde bakalim..
Pamuk fikirler burayaaaa.. :D
Acemi balık denize daldi ama bisey bilmiyo kurtarin beni :D ❤❤❤

Eklentiler

• IMG-20161204-WA0009.jpeg
    IMG-20161204-WA0009.jpeg
    35,9 KB · Görüntüleme: 36
u-mutlu lale u-mutlu lale cnm adet olmakta dediğin gibi çok gzl bir durum tabi gebelik yoksa... bünyen yenileniyor kendini hazırlıyor bnmde tavsiyem her sabah ac karnına 2 adet kuru incit ye.. ben faydasını gördüm... inşallah bu ay gzl hbrini alacağız moralin hep yüksek olsun ;)

Femara mı kullanıyodun sende canım? Ben bu ay ne yapacağıma henüz karar vermedim ilaca devam etsem mi ki edersem yanında inofolic ve maydanozu da yapcam etmezsemde sadece inofolic ve maydanoz yapcam.. nasip işte vardır bunda da bi hayır
Yok Tatlim ben serephone kullandım..aç karnına kuru incir yedim,baltarcincorekotu karışımıni yedim bide..
Dene canım insaAllah vesilen olur :KK66:

Pamuk fikirler burayaaaa.. :KK70:
Acemi balık denize daldi ama bisey bilmiyo kurtarin beni :KK70: ❤❤❤
Benim bildigim kadariyla :) 13. Gun yumurta olgunlasmis 1 2 gun icinde yumurtlamis olabilirsin :) ama dedigim gibi yanlis bisi soylemek istemem :) bende cok yapmistim bu testlerden ama tutturamadim bir turlu :)

Kızlar dualarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun adetim gecikmisti ama umudum yok diye pek umursamadim benim hep geç kalır diye klomen kullandım geçen ay ve bu ay ve keseyi gördük bugün. inşallah kalp atışını da 2 hafta sonra duyarız herşey için teşekkürler siradaki duaya beni de ekleyin Al_pi Al_pi

Benim bildigim kadariyla :) 13. Gun yumurta olgunlasmis 1 2 gun icinde yumurtlamis olabilirsin :) ama dedigim gibi yanlis bisi soylemek istemem :) bende cok yapmistim bu testlerden ama tutturamadim bir turlu :)

Ben de ilk defa deniyorum bakalim neler olacak :D

Kızlar dualarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun adetim gecikmisti ama umudum yok diye pek umursamadim benim hep geç kalır diye klomen kullandım geçen ay ve bu ay ve keseyi gördük bugün. inşallah kalp atışını da 2 hafta sonra duyarız herşey için teşekkürler siradaki duaya beni de ekleyin Al_pi Al_pi
Ne kadar sakin yazmissin anlamakta zorluk cektim :)
Gözun aydin ne guzel haber rabbim sag salim kucagina almayida nasip etsin insallah ne guzel dualarimiz kabul olmus bir kisi daha anne olacak ❤

Pamuk fikirler burayaaaa.. :KK70:
Acemi balık denize daldi ama bisey bilmiyo kurtarin beni :KK70: ❤❤❤
13.gun koyu sadece niye acaba :) Iki uc gun ist uste koyu olmasi lazimdi ama seninki bir gunde catlamis :)

Kiz saka maka hamilelik haberi vermissin Al_pi Al_pi yazmasa hic farketmicem :D birine cevap yazdin sandim hic okumuyom bile :D hayirli olsun canim benim Allah tamamina erdirsin..

Back