- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Olsun bakıp yapamayan da var benim gibi:)Tesekkurler canim benim internet sagolsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun bakıp yapamayan da var benim gibi:)Tesekkurler canim benim internet sagolsun :)
Canım maşallah değerin çok güzelIyi akşamlar hanımlar. Allah razi olsun. Rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu♥ Dr dan geldik. Her sey yolunda ama daha bebegi goremedik. Dr 0.4 kan sulandirici igne yazdi. Ilk dozunu bu gun vurdum. Cok yakiyormus. Beta 550, progesteron 18 cikti. Inşallah saglikla devam eder. En yakin tarihteu-mutlu lale var sanırım. Güzel haberlerini bekliyoruz canim
![]()
Evet biraz büyük yapmam lazım yaz bebeği olacak benim ki :) kısa kadar buyur insallah büyüğünü de yapabilirim :)Semra24 eline saglik ne guzel olmus .. Senin bebisede yaparsin artik
Biraz buyuk yap kişa kadar buyuyecek seninki cunku
![]()
Herşeyin hayırlısı olsun canim benim insallah yarın sabah kalktığımızda senden de güzel haberler alırız allah kimsenin çabasını boşa çıkarmasın :)Canım maşallah değerin çok güzelkaçıncı günündesin gecikmenin ya da gecikti mi? Pıhtılaşmamı vardı sende de kan sulandırıcı vermiş.. bebekler için yapmadığımız kalmıyo Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
Bende testi banyoya koydum gidip gelip bakıyorum yapmak istiyorum. Neden ili tane almadım diye kendime kızıyorum
Sabah ola hayr ola![]()
Oy maasallah insallah herşey böyle güzel ilerler :) kaç haftalıksın canim 6. Haftada bebeği görürsün:) merak etme sakin 7-8 de de kalp atışlarını net bir şekilde duyarsın insallahIyi akşamlar hanımlar. Allah razi olsun. Rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu♥ Dr dan geldik. Her sey yolunda ama daha bebegi goremedik. Dr 0.4 kan sulandirici igne yazdi. Ilk dozunu bu gun vurdum. Cok yakiyormus. Beta 550, progesteron 18 cikti. Inşallah saglikla devam eder. En yakin tarihteu-mutlu lale var sanırım. Güzel haberlerini bekliyoruz canim
![]()
Hayırlı uğurlu olsun canım:) Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin. Hep böyle güzel haberler almak nasip olsun inşaallahIyi akşamlar hanımlar. Allah razi olsun. Rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu♥ Dr dan geldik. Her sey yolunda ama daha bebegi goremedik. Dr 0.4 kan sulandirici igne yazdi. Ilk dozunu bu gun vurdum. Cok yakiyormus. Beta 550, progesteron 18 cikti. Inşallah saglikla devam eder. En yakin tarihteu-mutlu lale var sanırım. Güzel haberlerini bekliyoruz canim
![]()
Instagram'da nurhaneyidogan diye bir hesap bar ordan baktım canim günlerdir yapmaya çalıştım olmadı sonunda şansıma kadın nasıl yapıldığını yazmış :) daha neler neler var bir görsen bayılırsın fikir alabileceğin çok şey var :) battaniyeler tulumlar şapkalar patikler ben çok beğendim
amin isteyen herkese inşallah@Ebush_354Nur_hasret kızlar duanızı okudum ama sanırım etiketlememiştim Allah en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
@Kartanesi_26 canım sende sağlıcakla 9 ay sonunda yavrunu kucağına al Allahın izniyle inşalah
Al_pi bitti dualar çok şükür benimde
Allah razı olsun canım yüreğine sağlık sen de güzel bi hamilelik geçirip miniğini sağlıkla Kucağına alırsın inşallahNur_hasret canım duani okudum Rabbim kabul etsin insaAllah..
Tez zamanda seninde ve diğer arkadaşlarimizinda yüzünü güldürsün..
Hep duamdasiniz![]()
amin insallahNur_hasret canim duani okudum .. Rabbim kabul etsin insallah ..
Duamiz bitti siradaki duaya katilmak isteyenler isimlerini yazdirsin listeye basvuru alpi![]()
Amin canım çok sag ol güzel duan icin ♥ Reglim 1 gün geçmişti dünkü degerle. Düşükten sonra genetik ve pıhtılaşma testi yaptırdım. Orda bir gen heterezigot çıktı. Bazı drlar onemsemiyor ama bu gittigim dr riske atamayiz diye verdi igneyi. O gen dusuklere sebep olabiliyormus. Öyle iste canim senin de güzel haberini bekliyoruz ins.Canım maşallah değerin çok güzelkaçıncı günündesin gecikmenin ya da gecikti mi? Pıhtılaşmamı vardı sende de kan sulandırıcı vermiş.. bebekler için yapmadığımız kalmıyo Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
Bende testi banyoya koydum gidip gelip bakıyorum yapmak istiyorum. Neden ili tane almadım diye kendime kızıyorum
Sabah ola hayr ola![]()
Sağolasın canim :) Inşallah ilerler. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bi 10 gun sonra tekrar giderim dra. Iyi bir dr bulmam lazim bu gittigim dr il dışında ne yazikki. Oysaki kendinden cok memnun kalmiştim. Sen nasılsın canim. Maşallah 19.haftaya gelmissinizOy maasallah insallah herşey böyle güzel ilerler :) kaç haftalıksın canim 6. Haftada bebeği görürsün:) merak etme sakin 7-8 de de kalp atışlarını net bir şekilde duyarsın insallah
Amin canım. Cok sağolasın. Sen demistin sanirim hsg nin ikinci ayında hamile kaldim diye. Benim de aynen öyle olduHayırlı uğurlu olsun canım:) Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin. Hep böyle güzel haberler almak nasip olsun inşaallah
Canım sana soracaktım tam da. Sen de kullanıyordun degil mi? Bana Claxane 0.4 luk verdi. Sende de mi pıhtılaşma var yoksa önlem amaçlı mi verdi dr? Rabbim sonunu güzel etsin Insallah Alpim..@hsevda bugun degerin cok guzel artmis olur insallah ..
@deeploneliness ignenin adi ne benim bugun 40.igne gercekten yakiyor ama napalim bi sure sonra alisiyorsun .. Degerin de cok guzel masallah yarinda guzelce artmis olur insallah ..
Lutfen takvim yapin cunku totem yaptik takvim yapiyoruz ve hersey yolumda gidiyor takvimsiz kimse kalmayacak insallah
u-mutlu lale sende durumlar ne ?
Bendede var pihtilasma ama ignelik degil riske atmamak icin kullanacagim sadece doktorlar öyle dedi bana ..Canım sana soracaktım tam da. Sen de kullanıyordun degil mi? Bana Claxane 0.4 luk verdi. Sende de mi pıhtılaşma var yoksa önlem amaçlı mi verdi dr? Rabbim sonunu güzel etsin Insallah Alpim..
Inşallah canım. Birbirimiz için dua edelim. Ben maalesef farklı bir drla devam etmek zorundayım. Umarım ilacı yazar yeni dr bana. Bu hamilelik takvimi nerden yapılıyor?Bendede var pihtilasma ama ignelik degil riske atmamak icin kullanacagim sadece doktorlar öyle dedi bana ..
Bende ilk kan sonucuyla birlikte basladim igneye aynisini kullaniyoruz dik yapmaya calis bana doktor gobek deliginden 2parmak olc yap dedi ben 4 parmak yapiyordum cok aciyordu 2 parmak ölcuyle yapmaya baslayinca daha az acimaya basladi ..
Tabiki guzel olacak bu sefer hic aklina korku endise getirme hersey yolunda gidecek 9 ay sonrada kucagina alacaksin ❤
Dua dua dua![]()
Sağolasın canim. Sizlerin de güzel haberlerini alırız ins. ♥ Benim bir kaybim olduğu için cok fazla sevinip kendimi kaptiramiyorum Rabbim sonumuzu güzel eylesinAA bi tane daha mi güzel haber var süper ya Allahım maşallah @deeploneliness hayırlı olsun :))
Kisisel bilgilerden asagi in hamilelik takvimi var oraya muhtemel dogum tarihini yaz ..Inşallah canım. Birbirimiz için dua edelim. Ben maalesef farklı bir drla devam etmek zorundayım. Umarım ilacı yazar yeni dr bana. Bu hamilelik takvimi nerden yapılıyor?
Tadini cikarmaya calis inan ki korkuyla bos yere strest yapiyoruz bu daha cok etkiliyor bizi .. Insallah hersey yolunda gidecek ben hamile oldugumu ogrendikten sonra hergun dua kardeslerime dua ediyorum ve hsevda yazinca aklimdan ilk sen gecmistin ❤Rabbim sanada nasip etti .. Bu bebekler teyzelerinin duasiyla buyuyup dogacaklar merak etme ..Inşallah canım. Birbirimiz için dua edelim. Ben maalesef farklı bir drla devam etmek zorundayım. Umarım ilacı yazar yeni dr bana. Bu hamilelik takvimi nerden yapılıyor?