- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Amin canım İnşallah bigün bende tüm isteyenlerde bebeklerimize kavuştuğumuzun haberlerini veririz..u-mutlu lale senden de güzel haberler alacağız inşallah canım hayırlısı olsun herşeyin
Aynen öyle Leyla abla umutsuzluğa kapılsamda ayakta kalmaya çalışıyorum yapacak başka bişey yok.. Bu akşam misafirlerim vardı eltim çocuğu filan ben birden acaba bizim hiç çocuğumuz olmıycakmı hep böle çocuksuz mu kalcaz diye içimden geçirdim.. Senin belirti hamilelik mi acaba uyku oluyomuş ama yine de umutlanma olmazsa üzülme abla ne kadar var bat a?Bazen insan umutsuzluğa düşüyor elde değil... hakkımızda herşeyin hayırlısı diyoruz ne edelim... bugün hava berbat karlı ve soğuk bir gün. moral bozmaya yetiyor zaten..sabah bulantım vardı şimdi de çok halsizim sürekli yatmak istiyorum.. gözlerim açılmıyor...
Canım bende çok bilmiyorum ama 13. Gün pozitif sanki çalışmaya devam:)Kizlaaar yorumlarinizi bekliyorum...
Bilmeyenler bilenlere göstersin hayde bakalim..
Pamuk fikirler burayaaaa..
Acemi balık denize daldi ama bisey bilmiyo kurtarin beni❤❤❤
Öyle canım çocuk olmuyo bari sorun olmasın. Adet olmaması sorun olduğunu gösterir çünkü.. eğer adet olursam incir alayım diydum canım alıpda yiyeyim bari işe giderken.. bide süt maydanozu yapcam işte kısmetse.. elimizden geleni yapıyoz takdir Allahın..u-mutlu lale cnm adet olmakta dediğin gibi çok gzl bir durum tabi gebelik yoksa... bünyen yenileniyor kendini hazırlıyor bnmde tavsiyem her sabah ac karnına 2 adet kuru incit ye.. ben faydasını gördüm... inşallah bu ay gzl hbrini alacağız moralin hep yüksek olsun
![]()
O da mı femera gibi canım ben o ilacı bilmiyorum. Bu ayda devam etsem mi sence tedaviye yoksa sadece maydanoz sütü yapsam ve inciri mi yesem? Artık dr lara gidip gelmekten de bıktım açıkcası ama bilemiyorum..Yok Tatlim ben serephone kullandım..aç karnına kuru incir yedim,baltarcincorekotu karışımıni yedim bide..
Dene canım insaAllah vesilen olur![]()
Gözün aydın canım Allah 9 ayın sonunda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Kızlar dualarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun adetim gecikmisti ama umudum yok diye pek umursamadim benim hep geç kalır diye klomen kullandım geçen ay ve bu ay ve keseyi gördük bugün. inşallah kalp atışını da 2 hafta sonra duyarız herşey için teşekkürler siradaki duaya beni de ekleyinAl_pi
Bende öyle teselli ediyorum kendimi canım. Ne yapalım elimizden geleni yapıyoruz Allah ol demeyince olmuyo. Annemle kabeye eşimin ve benm atletimi ve bebek patiği gönderdim zemzemle yıkayıp kabeye sürcek belkş onun yüzü suyu hürmetine nasip eder.. Dün bi arkadaşımın spiralliyken hamile kaldığını öğrendim şok oldum 2 çocuğu var en küçüğü1.5 yaşında kız şokta şuanda. Verince veriyo Rabbim işte. Hem spiral var çıkaramıyolar hem hamileu-mutlu lale kuzum üzüldüm aslında mutlu haberler duymak isterdim ama bence adet olmakta mutluluk yeni bir başlangıç demek Rabbim inşallah nasip eder hepimize anne olmayı ♥