Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

u-mutlu lale u-mutlu lale senden de güzel haberler alacağız inşallah canım hayırlısı olsun herşeyin
Amin canım İnşallah bigün bende tüm isteyenlerde bebeklerimize kavuştuğumuzun haberlerini veririz..

Bazen insan umutsuzluğa düşüyor elde değil... hakkımızda herşeyin hayırlısı diyoruz ne edelim... bugün hava berbat karlı ve soğuk bir gün. moral bozmaya yetiyor zaten..sabah bulantım vardı şimdi de çok halsizim sürekli yatmak istiyorum.. gözlerim açılmıyor...
Aynen öyle Leyla abla umutsuzluğa kapılsamda ayakta kalmaya çalışıyorum yapacak başka bişey yok.. Bu akşam misafirlerim vardı eltim çocuğu filan ben birden acaba bizim hiç çocuğumuz olmıycakmı hep böle çocuksuz mu kalcaz diye içimden geçirdim.. Senin belirti hamilelik mi acaba uyku oluyomuş ama yine de umutlanma olmazsa üzülme abla ne kadar var bat a?
Kizlaaar yorumlarinizi bekliyorum...
Bilmeyenler bilenlere göstersin hayde bakalim..
Pamuk fikirler burayaaaa.. :KK70:
Acemi balık denize daldi ama bisey bilmiyo kurtarin beni :KK70: ❤❤❤
Canım bende çok bilmiyorum ama 13. Gün pozitif sanki çalışmaya devam:)
u-mutlu lale u-mutlu lale cnm adet olmakta dediğin gibi çok gzl bir durum tabi gebelik yoksa... bünyen yenileniyor kendini hazırlıyor bnmde tavsiyem her sabah ac karnına 2 adet kuru incit ye.. ben faydasını gördüm... inşallah bu ay gzl hbrini alacağız moralin hep yüksek olsun :KK66:
Öyle canım çocuk olmuyo bari sorun olmasın. Adet olmaması sorun olduğunu gösterir çünkü.. eğer adet olursam incir alayım diydum canım alıpda yiyeyim bari işe giderken.. bide süt maydanozu yapcam işte kısmetse.. elimizden geleni yapıyoz takdir Allahın..
Yok Tatlim ben serephone kullandım..aç karnına kuru incir yedim,baltarcincorekotu karışımıni yedim bide..
Dene canım insaAllah vesilen olur :KK66:
O da mı femera gibi canım ben o ilacı bilmiyorum. Bu ayda devam etsem mi sence tedaviye yoksa sadece maydanoz sütü yapsam ve inciri mi yesem? Artık dr lara gidip gelmekten de bıktım açıkcası ama bilemiyorum..
Kızlar dualarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun adetim gecikmisti ama umudum yok diye pek umursamadim benim hep geç kalır diye klomen kullandım geçen ay ve bu ay ve keseyi gördük bugün. inşallah kalp atışını da 2 hafta sonra duyarız herşey için teşekkürler siradaki duaya beni de ekleyin Al_pi Al_pi
Gözün aydın canım Allah 9 ayın sonunda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

u-mutlu lale u-mutlu lale kuzum üzüldüm aslında mutlu haberler duymak isterdim ama bence adet olmakta mutluluk yeni bir başlangıç demek Rabbim inşallah nasip eder hepimize anne olmayı ♥
Bende öyle teselli ediyorum kendimi canım. Ne yapalım elimizden geleni yapıyoruz Allah ol demeyince olmuyo. Annemle kabeye eşimin ve benm atletimi ve bebek patiği gönderdim zemzemle yıkayıp kabeye sürcek belkş onun yüzü suyu hürmetine nasip eder.. Dün bi arkadaşımın spiralliyken hamile kaldığını öğrendim şok oldum 2 çocuğu var en küçüğü1.5 yaşında kız şokta şuanda. Verince veriyo Rabbim işte. Hem spiral var çıkaramıyolar hem hamile

insallah canim yarin saat on gibi belli olur durumum güzel haberler vermek nasip olsun insallah

insalalh canim yarin daha güzel olur. aspirin kullaniyorum canim

alpim hayirlisi bilmiyorum nasil olacak belirsiz gene hersey nasipten öte yol yok olmadi tüp bebek deneyecegiz artik.

hayirlisi olsun canim ...

insalah yaniltir canim yarin sabah güne iyi baslarim insallöah..

hayirli olsun canim darisi tüm isteyenlere cok güzel bi haber:)

insalah saadetim dualrinizi bekliyorum canim
Duamdasın kuzum inşallah Rabbim hayırlı haberlerini verir mutlu oluruz

Amin canım İnşallah bigün bende tüm isteyenlerde bebeklerimize kavuştuğumuzun haberlerini veririz..

Aynen öyle Leyla abla umutsuzluğa kapılsamda ayakta kalmaya çalışıyorum yapacak başka bişey yok.. Bu akşam misafirlerim vardı eltim çocuğu filan ben birden acaba bizim hiç çocuğumuz olmıycakmı hep böle çocuksuz mu kalcaz diye içimden geçirdim.. Senin belirti hamilelik mi acaba uyku oluyomuş ama yine de umutlanma olmazsa üzülme abla ne kadar var bat a?

Öyle canım çocuk olmuyo bari sorun olmasın. Adet olmaması sorun olduğunu gösterir çünkü.. eğer adet olursam incir alayım diydum canım alıpda yiyeyim bari işe giderken.. bide süt maydanozu yapcam işte kısmetse.. elimizden geleni yapıyoz takdir Allahın..

O da mı femera gibi canım ben o ilacı bilmiyorum. Bu ayda devam etsem mi sence tedaviye yoksa sadece maydanoz sütü yapsam ve inciri mi yesem? Artık dr lara gidip gelmekten de bıktım açıkcası ama bilemiyorum..

Bende öyle teselli ediyorum kendimi canım. Ne yapalım elimizden geleni yapıyoruz Allah ol demeyince olmuyo. Annemle kabeye eşimin ve benm atletimi ve bebek patiği gönderdim zemzemle yıkayıp kabeye sürcek belkş onun yüzü suyu hürmetine nasip eder.. Dün bi arkadaşımın spiralliyken hamile kaldığını öğrendim şok oldum 2 çocuğu var en küçüğü1.5 yaşında kız şokta şuanda. Verince veriyo Rabbim işte. Hem spiral var çıkaramıyolar hem hamile
Öyle Rabbim ol desin dediğin gibi korununca bile oluyor görüldüğü gibi.ama umutsuzluga kapılmak yok kuzum elbet Rabbim nasip edecektir .inşallah kabedeki zemzem suları nasip olur ve Rabbim ol der Amiiiiiiiin ♥

u-mutlu lale u-mutlu lale klomen gibi işte canım yumurta geliştirici Leyla ablada bu ay ondan kullandı..
Ben 10 ay gittim geldim pes etmedim sende pes etme git bence onun yanında başka şeylerde dene maydanozu falan insAllah vesilesi olacak sana.
Cocugum olmicak diye dusunme lütfen...ben dört yıl sonra kavuştum.
Rabbim cok bekletmeden sizlerede nasip etsin
Sadece inan ve hisset ;)

Kendini üzme canım olur mutlaka daha yaşın gençtir kaç yaşındasın bilmiyorum ama... Allah büyüktür inşallah tez vakitte hepimizin sıkıntılarını gidersin. BAT yarın canım... bakalım hayırlısı hakkımızda gülüm...

Öyle Rabbim ol desin dediğin gibi korununca bile oluyor görüldüğü gibi.ama umutsuzluga kapılmak yok kuzum elbet Rabbim nasip edecektir .inşallah kabedeki zemzem suları nasip olur ve Rabbim ol der Amiiiiiiiin ♥
Aminn canım isteyen herkese de bize de nasip olsun inşallah:dua:
u-mutlu lale u-mutlu lale klomen gibi işte canım yumurta geliştirici Leyla ablada bu ay ondan kullandı..
Ben 10 ay gittim geldim pes etmedim sende pes etme git bence onun yanında başka şeylerde dene maydanozu falan insAllah vesilesi olacak sana.
Cocugum olmicak diye dusunme lütfen...ben dört yıl sonra kavuştum.
Rabbim cok bekletmeden sizlerede nasip etsin
Sadece inan ve hisset :KK66:
Bende biraz istikrarsız devam ediyorum canım sıkılıyorum bide sürekli işten izin alıyorum zor oluyo yakında bi dr var belki ona gidicem değiştiricem dr u. Herkesin tedavi stilide farklı bilmiyorum aynı şeyi mi uygular bakalım..

Kendini üzme canım olur mutlaka daha yaşın gençtir kaç yaşındasın bilmiyorum ama... Allah büyüktür inşallah tez vakitte hepimizin sıkıntılarını gidersin. BAT yarın canım... bakalım hayırlısı hakkımızda gülüm...
27 yaşındayım Leyla abla 2.5 yıl oldu korunmayı bırakalı yazın 3 oluyo. Aslında başta çocuk delisi değildim illa çocuğumuz olsun diye çıkmadık yola. Kv bakıcak çocuğa yaşlanmadan olsun da baksın aradan çıksın ne bekliyoruz dedik sonra da düşükler filan olunca iyice panik yaptık çol istemeye başladım.. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin..

27 yaşındayım Leyla abla 2.5 yıl oldu korunmayı bırakalı yazın 3 oluyo. Aslında başta çocuk delisi değildim illa çocuğumuz olsun diye çıkmadık yola. Kv bakıcak çocuğa yaşlanmadan olsun da baksın aradan çıksın ne bekliyoruz dedik sonra da düşükler filan olunca iyice panik yaptık çol istemeye başladım.. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin..
Olur canım hiç üzülme.. Rabbim zamanını ayarlamıştır. biz ne kadar acele edersek edelim yinede Rabbim istediğinde olacaktır.. bize düşen sabır ve duâ... kendimiz için neyin hayırlı olduğunu bilemeyiz.. komşumuz ikinciye hamile kalmıştı ama bebek sakatmış. eşi aldırmadı günah olur diye. kadının yaşadığı stres üzüntü yüzüne çökmüştü... o yüzden verecek sede Rabbim sağlıklı sıhhatli ve akıllısını versin... çoğu zaman bazı şeyler için kendimizi zorlayıp üzüyoruz ama zaman geçtikçe insan boşa yıprandığını görüyor...

Olur canım hiç üzülme.. Rabbim zamanını ayarlamıştır. biz ne kadar acele edersek edelim yinede Rabbim istediğinde olacaktır.. bize düşen sabır ve duâ... kendimiz için neyin hayırlı olduğunu bilemeyiz.. komşumuz ikinciye hamile kalmıştı ama bebek sakatmış. eşi aldırmadı günah olur diye. kadının yaşadığı stres üzüntü yüzüne çökmüştü... o yüzden verecek sede Rabbim sağlıklı sıhhatli ve akıllısını versin... çoğu zaman bazı şeyler için kendimizi zorlayıp üzüyoruz ama zaman geçtikçe insan boşa yıprandığını görüyor...
evet leyla abla hic bir sey bizim elimizde degil. yoktan var eden Allah hakkimizda hayirlisini versin nasibimizde ne var bakalim

Kesinlikle haklısın Leyla abla ama bazen umutsuzluğa kapılıyo işte.. her zaman sağlıklı hayırlı evlat istemiştim Rabbimden. Hiç ne olursa olsun ver demedim. İnşallah hayırlı zamanda verecek kaderimizde varsa. Belki de yoktur kaderimizde hiç olmıcak Allah bilir

evet leyla abla hic bir sey bizim elimizde degil. yoktan var eden Allah hakkimizda hayirlisini versin nasibimizde ne var bakalim
Canim benim değerlerinin arasında kaç gün var benimd ilk yanlış hatırlamıyorsam 180 lerdeydi sonrasında yanı 2 gün sonra 300 kusurdu Allah'a şükür bak sıkıntı Yok. Coraspirin alıyor Musun

Canim benim değerlerinin arasında kaç gün var benimd ilk yanlış hatırlamıyorsam 180 lerdeydi sonrasında yanı 2 gün sonra 300 kusurdu Allah'a şükür bak sıkıntı Yok. Coraspirin alıyor Musun
iki gün var canim . evet aspirin kullaniyorum ama bebk aspirini gebelik kesinlesmeden digerlerine gecmeyecegim doktor öyle diyor.

iki gün var canim . evet aspirin kullaniyorum ama bebk aspirini gebelik kesinlesmeden digerlerine gecmeyecegim doktor öyle diyor.
Anladım canım bak benimki de öyleydi doktor bana gayet iyi demişti. Demekki her doktorun tedavisi farklı benim gebelik başlamadan önce başlamıştım coraspirine hala da devam ediyorum bakalım insalllah değerlerin düzgün olurda herşey yoluna girer

Kesinlikle haklısın Leyla abla ama bazen umutsuzluğa kapılıyo işte.. her zaman sağlıklı hayırlı evlat istemiştim Rabbimden. Hiç ne olursa olsun ver demedim. İnşallah hayırlı zamanda verecek kaderimizde varsa. Belki de yoktur kaderimizde hiç olmıcak Allah bilir
Amin kızlar hakkımızda hayırlısı cümlemizin.. Ters Lale canım bir hikaye var bilirmisin?hz. Nuh Azraile demişki beni yanında götür bir Gününü nasıl geçiriyorsun görmek istiyorum demiş..Azrail hz. nuha eminmisin göreceklerine dayanabilecekmisin demiş. dayanırım demiş nuh as. Azrail ne yaparsam yapayım müdahale etmeyeceksin ama demiş. tamam demiş hz.nuh. beraber yola çıkmışlar.. Az ilerde kapısının önünde oynayan bir çocuğun canını almış. hz nuh naptın sabiye nasıl kıydın demiş. yıllardır o ana baba o çocuğu bekledi doğduğunda sevindi gözleri gibi bakıp bu yaşa getirdi demiş. hz nuh aileyi tanıyormuş.Azrail demişki, Ey nuh ben eğer o çocuğun canını şimdi almasaydım ilerde hayırsız bir evlat olup ailesine fenalık edecekti o yüzden aldım canını demiş... kısacası herşeyin hayırlısını versin Mevlam.

Saye- Saye- umarim hakkinda hayirli olan guzel haberdir sende bize onu verirsin dört gözle bekliyorum haberini ..
Birde aspirinin ne zarari varmis ki gebelikten emin olmadan baslatmiyor igne dese anlayacagim da aspirinde yok öyle birsey sevmedim o doktoru ben ..

Back