Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Sağolasın canim. Sizlerin de güzel haberlerini alırız ins. ♥ Benim bir kaybim olduğu için cok fazla sevinip kendimi kaptiramiyorum Rabbim sonumuzu güzel eylesin :KK66:
Amin :)) inşallah bu çoook güzel gecer canım kötü günleri unutmaya çalış o kucağında güzel meleğin olsun 9ayın sonunda

Tadini cikarmaya calis inan ki korkuyla bos yere strest yapiyoruz bu daha cok etkiliyor bizi .. Insallah hersey yolunda gidecek ben hamile oldugumu ogrendikten sonra hergun dua kardeslerime dua ediyorum ve hsevda yazinca aklimdan ilk sen gecmistin ❤Rabbim sanada nasip etti .. Bu bebekler teyzelerinin duasiyla buyuyup dogacaklar merak etme ..
Yazar merak etme eger yazmassa baska bir doktora gidersin baslamissan igneyi kesmiyorlar en az 12.haftaya kadar :KK66:
Bende adanaya baslamistim biliyorsun hamileligi ogrenince burdaki doktora basladim yol yuzunden .
Sağolasın canim. Allah razı olsun. Takvimi yaptım bakalim 250 gün daha orda kalir ins. :KK66: Benim de yol durumu var. Yoksa hep bu dr a gelirdim. Bu arada sen igneleri 9 ay kullanacaksin degil mi? Ben onu dra soramadim..

Sağolasın canim. Allah razı olsun. Takvimi yaptım bakalim 250 gün daha orda kalir ins. :KK66: Benim de yol durumu var. Yoksa hep bu dr a gelirdim. Bu arada sen igneleri 9 ay kullanacaksin degil mi? Ben onu dra soramadim..
Hayirli ugurlu olsun Rabbim 9 ay sonra kaldirmayi nasip etsin :nazar:
Esim sordu ben sorma geregi duymadim 9 ay kullanacagimi biliyordum :) Doktor evet doguma kadar kullanacaksin dedi ..
Hersey yolunda giderse ki ikinci degerle kesenin buyuklugu kalbin atimiyla hersey belli oluyor o zaman hangi doktora gidersen git sorun olmuyor ..
Olasi ters giden birsey olursa ki insallah olmaz ben hemen adanaya geri baslarim diye dusundum ..

Hayirli ugurlu olsun Rabbim 9 ay sonra kaldirmayi nasip etsin :nazar:
Esim sordu ben sorma geregi duymadim 9 ay kullanacagimi biliyordum :) Doktor evet doguma kadar kullanacaksin dedi ..
Hersey yolunda giderse ki ikinci degerle kesenin buyuklugu kalbin atimiyla hersey belli oluyor o zaman hangi doktora gidersen git sorun olmuyor ..
Olasi ters giden birsey olursa ki insallah olmaz ben hemen adanaya geri baslarim diye dusundum ..
Sağolasın Alpim:KK200: Aynen doğru diyorsun ters giden bir durum olursa en kötü atlarım bir uçağa gelirim buraya. Bebisler icin deger :KK66: Kontrolün ne zamana canim? Her sey gönlünce olsunHoppa

Sağolasın Alpim:KK200: Aynen doğru diyorsun ters giden bir durum olursa en kötü atlarım bir uçağa gelirim buraya. Bebisler icin deger :KK66: Kontrolün ne zamana canim? Her sey gönlünce olsunHoppa
Aynen öyle ;) ama zaten kötü birsey olmayacagi icin bu doktorlarla devam edecegiz ❤
Az kaldi sali yada carsamba gidicem canim ..

Amin canım çok sag ol güzel duan icin ♥ Reglim 1 gün geçmişti dünkü degerle. Düşükten sonra genetik ve pıhtılaşma testi yaptırdım. Orda bir gen heterezigot çıktı. Bazı drlar onemsemiyor ama bu gittigim dr riske atamayiz diye verdi igneyi. O gen dusuklere sebep olabiliyormus. Öyle iste canim senin de güzel haberini bekliyoruz ins. :KK66:

Sağolasın canim :) Inşallah ilerler. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bi 10 gun sonra tekrar giderim dra. Iyi bir dr bulmam lazim bu gittigim dr il dışında ne yazikki. Oysaki kendinden cok memnun kalmiştim. Sen nasılsın canim. Maşallah 19.haftaya gelmissiniz :KK66:

Amin canım. Cok sağolasın. Sen demistin sanirim hsg nin ikinci ayında hamile kaldim diye. Benim de aynen öyle oldu :KK66: Inşallah saglikla devam eder. Sen nasılsın canin :KK66:
Evet canım aynen hatırlıyorım öyle dediğimi:) gerçekten hsgnin mucizevi bir dokunuşu var :KK66: iyiyim şükür canım hamilelik işte ağırlaşıyor insan,darısı sizlerede olsun. Sağlıkla ilerlesin inşallah gebelikleriniz

Yahu bnm evdeki nette bir sorun vardı 10 gündür bende hattımın netini kullanıyordum ayyy bir fatura bilgisi geldi ki ben kotayı çoktan aşmışım resmen 2 kat artmış :duduk: şimdi gezmeye geldim de ordan girdim hızlı hızlı okudum ve gerçekten çok mutlu oldum :halay: nedense hep böle 1-2 gün gitmeyince böle gzl hbr duyuyorum ayyy arada girmesem mi acep :KK70: çok özledim ama sizleriiiii

Dua eden herkesin yüreğine sağlık :KK200:
Al_pi Al_pi duaya bende katılayım etike beni Cnm okur toplu bildirim yaparım ;) duasız olmaz bak ne gzl kızlar sizde sürün bakim ayaklarınızı yepyeni gebeler katılsın hmn aramıza :anneadayı:

Kızlaaaar maşallah gerçekten coooook mutlu oldum :halay:@hsevda @deeploneliness rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kıslaaaar :anne::anne: bu aralar hep içime doğuyordu böyle bir hbr alacağımız nasıl sevindim anlatamam :nazar: darısı diğer arkadaşlarımıza olsun inşallah :KK200:
Amin canım benim, sağolasın. ♥Sağlıkla kucağımıza almak da nasip olur Inşallah. Allahim tüm isteyen kardeşlerimize de nasip etsin ;)

Kızlar iyi hafta sonları
Saye- Saye- bugun degerin cok guzel artmis olur insallah ..
@deeploneliness ignenin adi ne benim bugun 40.igne gercekten yakiyor ama napalim bi sure sonra alisiyorsun .. Degerin de cok guzel masallah yarinda guzelce artmis olur insallah ..
Lutfen takvim yapin cunku totem yaptik takvim yapiyoruz ve hersey yolumda gidiyor takvimsiz kimse kalmayacak insallah:KK200:

u-mutlu lale u-mutlu lale sende durumlar ne ?

u-mutlu lale u-mutlu lale nerdesin canım merakla bekliyoruz :KK66:

Canlarım sizi merakta bıraktığım için kusura bakmayın. Annem umreye gitti onu uğurladık geldik ancak vaktim oldu. Sabah test yaptım negatif çıktı hala da adet olmadım bilemiyorum neler oluyo.. acaba kist mi oldu diyorum ama o gecikme yapar mı acaba? Bilginiz var mı?

Amin canım çok sag ol güzel duan icin ♥ Reglim 1 gün geçmişti dünkü degerle. Düşükten sonra genetik ve pıhtılaşma testi yaptırdım. Orda bir gen heterezigot çıktı. Bazı drlar onemsemiyor ama bu gittigim dr riske atamayiz diye verdi igneyi. O gen dusuklere sebep olabiliyormus. Öyle iste canim senin de güzel haberini bekliyoruz ins. :KK66:

Sağolasın canim :) Inşallah ilerler. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bi 10 gun sonra tekrar giderim dra. Iyi bir dr bulmam lazim bu gittigim dr il dışında ne yazikki. Oysaki kendinden cok memnun kalmiştim. Sen nasılsın canim. Maşallah 19.haftaya gelmissiniz :KK66:

Amin canım. Cok sağolasın. Sen demistin sanirim hsg nin ikinci ayında hamile kaldim diye. Benim de aynen öyle oldu :KK66: Inşallah saglikla devam eder. Sen nasılsın canin :KK66:
İyiyim canim bende :) Allah'a şükür aslında 18. Haftadayım ama burası 1 hafta büyük yazıyor nedense :) doktor konusunda çok iyi anlıyorum seni çünkü bende doktorumu bırakmak zorunda kaldım hem uzak hemde çok pahalı üstesinden gelemiyoruz artık bakalım iyi bir doktor bulabilecek miyim bende

Kızlar iyi hafta sonları

Canlarım sizi merakta bıraktığım için kusura bakmayın. Annem umreye gitti onu uğurladık geldik ancak vaktim oldu. Sabah test yaptım negatif çıktı hala da adet olmadım bilemiyorum neler oluyo.. acaba kist mi oldu diyorum ama o gecikme yapar mı acaba? Bilginiz var mı?
Allah kavustursun canim.. Kist gecikme yapar tabiki ama aklina kist gelmemeli hemen .. Belki idrarda cikmamistir belki kanda cikacak vs gibi daha guzel seyler dusunelim ;)

Kızlar iyi hafta sonları

Allah kabul etsin canim benim. Tatlım psikolojik bile olabilir benimde öyle oluyordu hamile miyim diye düşünüyordum her ay hastalanmıyordum sonra test yapıyordum aksamına kalmadan adet oluyordum :( teste iyi baktın demi silikte çıkabilir insallah testte sıkıntı vardır eğer geç döllenme olduysa da çıkmaz

Allah kavustursun canim.. Kist gecikme yapar tabiki ama aklina kist gelmemeli hemen .. Belki idrarda cikmamistir belki kanda cikacak vs gibi daha guzel seyler dusunelim :KK66:
Amin Canım sağol.. hamilelik olsaydı testte çıkması gerekirdi diye düşünüyorum. Bende kisti aklıma getirmek istemiyorum ama aklımı kurcalıyo bekleyip görcez bakalım. Benim normalde hiç gecikmez tık diye olurum şimdi pedle geziyom heran olcam gibi ama olmuyorum

Allah kabul etsin canim benim. Tatlım psikolojik bile olabilir benimde öyle oluyordu hamile miyim diye düşünüyordum her ay hastalanmıyordum sonra test yapıyordum aksamına kalmadan adet oluyordum :KK43: teste iyi baktın demi silikte çıkabilir insallah testte sıkıntı vardır eğer geç döllenme olduysa da çıkmaz
Amin canım.. Baktım canım teste hiç yok silik filan da göremedim sürekli oldum diye geziyorum bakıyom olmamışım. Geç döllenmede olur mu bilmem iğne filan oldum ya çatlaması lazımdı.. inşallah iyi bişeyler olmuştur 1 ayım çöpe gitmesinde kist çıkıp

Amin canım.. Baktım canım teste hiç yok silik filan da göremedim sürekli oldum diye geziyorum bakıyom olmamışım. Geç döllenmede olur mu bilmem iğne filan oldum ya çatlaması lazımdı.. inşallah iyi bişeyler olmuştur 1 ayım çöpe gitmesinde kist çıkıp
İnsallah olmaz canim benim

günaydin kizlar kusura bakmayin sinavlarim var sizlere yazamadim. dün sabah test verdim beta hcg 234 olmus progesteron 3.8 yani yükselme sinirda . olmasi gerektigi gibi degil yarin tekrar edilecek hayirlisi olsn insallah buda böyle oldu iste bi anlik sevinc yasamak nasip oldu ..

Back