- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Günaydın güzeller
Saye- u-mutlu lale kızlar duanızı okudum. Rabbim hayırlısıyla evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin
Saye- canim duani okudum rabbim sana gonlunden gecenleri nasip etsin en kisa zamanda .. Dedenede sifa versin..
u-mutlu lale canim seninde duani okudum hsevdanin yerinede okudum sana .. Rabbim insallah guzel haberler almayi/ vermeyi nasip eder .. amin..
Günaydınnnn mutlu bir hafta olsun inşallah :)
Saye- u-mutlu lale dualarınızı okudum Rabbim kabul etsin inşallah. Al_pi
u-mutlu lale duani okudum canım az kaldı heyecanlı bekleyiş insAllah güzel haberlerle sonuçlanacak
Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin insaAllah
vesselam_ Saye- u-mutlu lale kızlar dualarınızı okudum.. Rabbim kabul etsin inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin
Allah kabul etsin canım ağzına sağlık
Hosbulduk alpicim. iyiyim bende bu kucuk kizla ugrasiyorum . hasta olmadi cok sukur ama butun duzeni bozuldu dis cikarmaya calisiyo cok sıkıntılı huysuz aglama krizleri oluyo. uykusu iyice berbat oldu bu gece absrtisiz 20 kere kalkmistir alpi bide nasil agliyor cok uzuluyorum ... cok yorgun ve uykusuzum . sen nasilsin minik alpi nasil masallah size canimHosgeldin evineiyiyiz sukur bir kac kisi var topikte digerleri sessiz sessiz takipte sanirim keyifleri yok konusmaya ..
Sen nasilsin kizin nasil hasta filan olmadan döndünüz insallah
Evine alisiyor sessizlige alisiyor kalabaliga girince huysuzlasiyor mecburen ..Hosbulduk alpicim. iyiyim bende bu kucuk kizla ugrasiyorum . hasta olmadi cok sukur ama butun duzeni bozuldu dis cikarmaya calisiyo cok sıkıntılı huysuz aglama krizleri oluyo. uykusu iyice berbat oldu bu gece absrtisiz 20 kere kalkmistir alpi bide nasil agliyor cok uzuluyorum ... cok yorgun ve uykusuzum . sen nasilsin minik alpi nasil masallah size canim
Decaviti dusukten sonra doktor bana vermisti uzun sure kullandim .. Ben ilac yutamam normalde en az iki uc ay kullandim onu bayagi buyuk bir ilac cok zorlaniyordum yutarken .. Ama napalim sabir birazSlm kızlarbnmde ilaçlarla başım dertte dr verdi dün kullanmaya başlayım dedim tabi bnm mide kabul eder mi napacam böyle bilmiyorum biri Demir ilacı biri decavit bide magnezyum yazmış o suda eritilen hadi onu dik kafana ama ya diğer leri öfffff
Aynn cnm bu hafta toparlar ins eski düzenimizi. valla cok zorlandi yavrum kiyamamEvine alisiyor sessizlige alisiyor kalabaliga girince huysuzlasiyor mecburen ..
Bir kac gune alisir evine duzeni oturur yine .. Dis agrisi cok zor ya kiyamam bi ciksa da rahatlasa ..
iyiyim canim cok sukur simdilik hersey yolunda gun sayiyorum doktora gitmek icin doktorun hersey yolunda demesini duymak icin :-/
Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu ..
prensesin evde secer olmus masallahAynn cnm bu hafta toparlar ins eski düzenimizi. valla cok zorlandi yavrum kiyamam. az kalmis kontrolunuze iyi olmasa belirti verirdi cnm bak masallah buyudu .bu gitmende senin icin hareket edecek annesi . amin canim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Sus kiz ne mizirdaniyosun icilecek ne varsa iceceksin yenilecek ne varsa yiyeceksinSlm kızlarbnmde ilaçlarla başım dertte dr verdi dün kullanmaya başlayım dedim tabi bnm mide kabul eder mi napacam böyle bilmiyorum biri Demir ilacı biri decavit bide magnezyum yazmış o suda eritilen hadi onu dik kafana ama ya diğer leri öfffff
Ev secmek degilde cnm herkes kucakta tuttu simdi ben birakinca aglayip kiziyo wc ye kucagimda gidiyorum :)))). sende yorulmussun canim baya dinlende oyle calis bence. Allah zihin acikligi versin canimprensesin evde secer olmus masallah
Evet birazcik iri bi ilac . unutcam diye aklim cikiyorduDecaviti dusukten sonra doktor bana vermisti uzun sure kullandim .. Ben ilac yutamam normalde en az iki uc ay kullandim onu bayagi buyuk bir ilac cok zorlaniyordum yutarken .. Ama napalim sabir biraz
hemde ne yorulmak canim ama derslerimin hepsi duruyor yaaaEv secmek degilde cnm herkes kucakta tuttu simdi ben birakinca aglayip kiziyo wc ye kucagimda gidiyorum :)))). sende yorulmussun canim baya dinlende oyle calis bence. Allah zihin acikligi versin canim
Ooo gaza gelmisken basla canimhemde ne yorulmak canim ama derslerimin hepsi duruyor yaaaneyse hallederim ben gaza geldim simdi
birde nasil ayarladilarsa vizelerden iki hafta sonra finaller var aralikta bana nefes almak yok yaniOoo gaza gelmisken basla canim
birde nasil ayarladilarsa vizelerden iki hafta sonra finaller var aralikta bana nefes almak yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?