Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ne güzel bir rüya inşallah hayırlısıyla gerçekleştirsin Rabbim. bebek görmek iyidir

Canım çok sevindim Allah analı babalı büyütsün hep güzel günler görün inşallah

Adetten sonra gelmis canim bazen oluyor bizlerde de adet bitmemis deniliyor seninde oyle olmustur ..

Geçer geçer merak etme :) içini ferah tut canim benim insallah herşey yolundadır :)

Allah razı olsun canım. nasılsın minnak nasıl annesi
İyiyim cnm bnm, bugüne şükürler olsun... işte Tiksinmelerim ara ara devam ediyor,bide ben gezmeyi severdim şimdi nzmn dışarı çıksam çok çabuk yoruluyorum hmn midem bulanıyor bnmki evi rahatı seviyor anlaşıldı
Hep duamdasınız,inşallah hayırlı hbribi alacağız Cnm seninde... sen nasılsın? Mersin'demisin?

Bu hafta doktor kontrolü olan hamişlerimiz inşallah her şey sorunsuzdur ve güzel geçer
Allah razı olsun ebrum nasılsın? Moralin düzeldi mi,İnan içimden çok şey geçti ama yazıp seni daha çok kızdırmak istemedim... ne olur duyma, rabbim hayırlısını verecek ve sen cvbını öle vereceksin... bizler Allah inancı olan insanlarız keşke herkeslerde olsa o inanc... üzülme olur mu biz dualarımıza devam edelim olacak okadar inanıyorum ki olacak ebrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…