• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canım bademciklerim şişmiş sorma kaç iğne yaptım valla. sen nasilsin
Geçmiş olsun canım...dikkat et kendine...
_Verda_ _Verda_ canım geçen hafta başlattı doktorum insaAllah kötü bisey yoktur.
Geçen hafta kontrolumde doktor dusuk tehliken falan görünmüyor demişti.
Herşeyin hayırlısı bakalım..

Al_pi Al_pi @Saadetim33 çok sagolun kızlar iki bucukta randevum herşey yolundadır, iyidir minigim insaAllah..
güzel haberlerle gel inşallah tatlım...

Çıkmıştır muhtemelen de canım henüz hastaneyi aramadım. doktor il dışında. gelsin de bakalım ne diyecek...
insallah hayirli sonuclar alirsin ablacim..
Canım iyi diyelim iyi olsun bugün gece kırmızı bir lekelenmem oldu peceteye silince..sabah kalktim bisey yoktu.biraz endiseliyim onun icin
Bugün kontrolüm var.gecen hafta herşey yolundaydı kanama alani falan görünmüyor demişti.
Bakalım insaAllah herşey yolundadır canim..

Dua edin ..
canim insallah hayirli haberlerini bekliyoruz bebisin iyidir merak etme ..

umutLatahzen umutLatahzen LeYLa_21 LeYLa_21 duanizi okudum kizlar .. Rabbim hayirli evlat nasip etsin size en kisa zamanda insallah ❤
Ağzına sağlık canım...Aminnnnnnnnnnn inşallah büşracımm..duanızı eksik etmeyin..:KK74:
Iyiyim canım sen nasılsın? Bu gün isten biraz erken döndüm. Ev isi yaptım. Simdi de dinleniyorum:temizlik::KK19:
umutLatahzen umutLatahzen LeYLa_21 LeYLa_21 duanizi okudum kizlar .. Rabbim hayirli evlat nasip etsin size en kisa zamanda insallah ❤

Iyiyim canım sen nasılsın? Bu gün isten biraz erken döndüm. Ev isi yaptım. Simdi de dinleniyorum:temizlik::KK19:
ohhhhhh iyi yapmışsın...misler gibi olmuştur evcağızın canım...bende şimde toplantıdan geldim..iş yerindeyim..17:30 olsunda eve gideyim diye bakıyorum..kafam kazan oldu...sende dinlen yorma kendini fazla tatlışım...:KK74:

Kızlar şimdi eve gelebildim bu trafik mahvetti ya..
İyiyiz biz çok şükür minigimde iyi herşey yolunda.9 haftalık olmusuz sat tarihime yetişti masaAllah 2cm olmuş,kalp atisinida dinletti.
Doktor kanama alani yok,kesenin şekli gayet iyi,rahim ağzın kapalı o gelen kanama normal bazı kadınlarda gorulur stres yapma hamileliğin tadını cikar dedi.
Allah razı olsun dualariniz için iyi ki varsiniz.

İyiyiz biz çok şükür minigimde iyi herşey yolunda.9 haftalık olmusuz sat tarihime yetişti masaAllah 2cm olmuş,kalp atisinida dinletti.
Doktor kanama alani yok,kesenin şekli gayet iyi,rahim ağzın kapalı o gelen kanama normal bazı kadınlarda gorulur stres yapma hamileliğin tadını cikar dedi.
Canim benim haydi gözün aydın :) maasallah miniğine :)

TaeYang TaeYang

Doğum yaptı kızlar,
herşey yolunda çok şükür. .

:KK200::KK200::KK200::KK200:

:KK46::KK46::KK46::KK46:

:KK36::KK36::KK36::KK36:

TaeYang TaeYang canım gozunaydın Allahım anali babalı büyütsün inşallah :anne::KK46:

TaeYang TaeYang gözün aydın canım...sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah oğluşunu...Rabbim darısı bizlere olsun inşallah...:nazar::halay::halay:

TaeYang TaeYang canım gözün aydın Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insaAllah

TaeYang TaeYang
Canim gözün aydın :) allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin insallah :) darısı basımıza

TaeYang TaeYang kuzum gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah ♥

TaeYang TaeYang gözünaydın canım,ay çok sevindim:KK60:Allah analı babalı büyütsün inşallahhh:nazar:
Darısı başımıza:dua:

TaeYang TaeYang sonunda gelmis paşa gozün aydin canim ❤ Bahti güzel olsun insallah ..
vesselam_ vesselam_ canim habersiz birakma bizi

Canlarım çok sağolun :)
Dün kasılmalarım başladı, hastanede suyum geldi, sezaryenle aldım bebişimi kucağıma çok şükür.
Allahım isteyen herkese sağlıkla, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Hadi gözün aydin canim.. Sizde kan uyusmazligi yok dimi ..

ohhhhh maşallah canımcım...Rabbim sağlıkla kucaklamanı nasip etsin inşallah...çok sevindim...:KK37::KK74:

Canlarım çok sağolun :)
Dün kasılmalarım başladı, hastanede suyum geldi, sezaryenle aldım bebişimi kucağıma çok şükür.
Allahım isteyen herkese sağlıkla, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Amin canım amin inşallah..
Rabbim hayırlı evlat etsin

:KK200::KK200::KK200:

Canım doktor görüşmesinin iyi geçmesine sevindim,
istanbul böyle trafik olmadan olur mu..
Stres yapma, çok güzel bi 9 ay geçirceksin inşallah..

:anneadayı::KK200:

Back